Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2012

ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ;;

Για τα πάντα ρωτήθηκε και απάντησε ο Έβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη Τύπου. Ο Γερμανός τόνισε ότι είναι εφικτός στόχος η ΑΕΚ να συγκεντρώσει 35 βαθμούς ως το φινάλε του πρωταθλήματος, τόνισε ότι θέλει τρεις παίκτες σε τρεις θέσεις, εξήγησε το αγωνιστικό πλάνο, ενώ υπογράμμισε το γεγονός ότι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θέλει να πάρει η ομάδα παίκτες από άλλες μεγάλες ομάδες... Αναλυτικά ο Λίνεν είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, γιατί θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Θα θέλαμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με 14 βαθμούς. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας: χάναμε μπάλες, δεν κάναμε ευκαιρίες. Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση - αν ήταν φάουλ αυτό που δόθηκε! Ξέραμε ότι θα είχαμε πρόβλημα γιατί βάζουν πολλούς παίκτες στην περιοχή, στις στημένες φάσεις και εμείς δεν είχαμε παίκτες να τους αντιμετωπίσουμε. Ελπίζουμε στον δεύτερο γύρο να έχουμε μεγαλύτερη τύχη και παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο».
Αν μπορεί η ΑΕΚ να κάνει 8, τουλάχιστον, νίκες στον δεύτερο γύρο, ώστε να πιάσει τους 35 βαθμούς;
«Γιατί όχι;»
Αν περιμένει μεταγραφές, γιατί η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ:
«Ολος ο πρώτος γύρος εξελίχθηκε χωρίς να κάνουμε ευκαιρίες και χωρίς η ομάδα να μπορεί να αντιδράσει. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θα χρειαστούν τους ίδιους βαθμούς με εμάς για να σωθούν. Σίγουρα χρειάζονται ποδοσφαιριστές, να ενισχυθούμε. Η ομάδα δουλεύει πολύ αλλά δεν παίρνουμε αποτελέσματα... Ελπίζω αυτό να αλλάξει με μεταγραφές, αν μπορούν φυσικά να γίνουν».
Αν έχει κάνει εισηγήσεις για μεταγραφές;
«Εδώ και δύο μήνες μιλάω με τη διοίκηση για ενίσχυση αλλά χρειάζονται χρήματα για να δώσουμε εγγυήσεις σε παίκτη που θέλουμε. Υπάρχει και ο περιορισμός των μεταγραφών... Οι οπαδοί μας δε θέλουν να δεχθούν παίκτες από άλλες μεγάλες ομάδες και θα πρέπει να καταλάβουν ότι το σημαντικό είναι να έχουμε καλούς παίκτες, από όπου κι αν προέρχονται αυτοί. Τι να κάνουμε; Να κοιτάξουμε για παίκτες στην Αυστραλία, τη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο και όπου υπάρχουν Ελληνες;»
Πώς περνάει στα αποδυτήρια το γεγονός η ΑΕΚ θέλει μεταγραφές και στο νυν ρόστερ υπάρχουν απλήρωτοι ποδοσφαιριστές;
«Ολοι βλέπουν ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση για να σκοράρει και να παίζει καλύτερα. Δεν υπάρχει μέλλον αν δεν προχωρήσουν στις μεταγραφές. Ο μοναδικός στόχος είναι η παραμονή αυτή τη στιγμή. Αυτός είναι ο άμεσος στόχος και η μοναδική βοήθεια που μπορεί να δοθεί είναι η απόκτηση κάποιων παικτών. Οι επενδυτές χρειάζονται αλλά αυτό είναι για το μέλλον, για το παρόν είναι η παραμονή».
Αν έχει εξήγηση για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να αποδώσει;
«Δε νομίζω ότι έχετε δίκιο όταν λέτε ότι δεν υπάρχει βελτίωση στην ομάδα. Εγώ βλέπω βελτίωση και οι παίκτες δουλεύουν σκληρά σε κάθε αγώνα. Εμείς, σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για να σταματήσουμε τον αντίπαλο και να δουλέψουμε επίσης σκληρά για να κάνουμε και ευκαιρίες».
Για Μητρόπουλο και για φορ;
«Η ομάδα έχει επιθετικούς αλλά αφού δεν έρχονται τα γκολ είναι λογικό να ψάχνουμε παίκτες για αυτή τη θέση. Πήραν ευκαιρίες, κανείς δεν μπορεί να παραπονεθεί για αυτό το γεγονός. Για τον Μητρόπουλο περιμένω την επιβεβαίωση από τον πρόεδρο για τη μεταγραφή. Μέχρι να επιβεβαιωθεί, δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο.Αν το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι στο γκολ ή στη δημιουργία φάσεων περισσότερο».
Μήπως η ομάδα κυρίως χρειάζεται παίκτη στο κέντρο να φτιάχνει φάσεις και όχι φορ...;
«Είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα είναι διπλό. Οχι μόνο οι επιθετικοί που δεν σκοράρουν αλλά και το γεγονός ότι δεν κάνουμε εύκολα ευκαιρίες. Ενας καλός επιθετικός, όμως, μπορεί να βοηθήσει στο να γίνουν ευκαιρίες. Παράδειγμα με τον Πανθρακικό ο Παπαδόπουλος κρατούσε την μπάλα κόντρα σε 3-4 αντιπάλους, τη μοίραζε σωστά, βοηθούσε την ομάδα του συνεχώς. Είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε κάποιον όχι μόνο να σκοράρει αλλά και να βοηθάει την ομάδα να κάνει ευκαιρίες, να βοηθάει και στις αντεπιθέσεις. Ενας καλός στράικερ μπορεί να βοηθήσει ώστε να γίνει παιχνίδι και από τα άκρα. Βλέπουν όλοι ότι δεν μπορούμε από τα άκρα, έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Με έναν επιθετικό, ένα μέσο και έναν παίκτη για τα άκρα, η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Με το υπάρχον ρόστερ συν τις μεταγραφές».
Για το ματς με την Καβάλα κι αν η ΑΕΚ σκέφτεται περισσότερο το πρωτάθλημα;
«Θέλουμε να περάσουμε τον επόμενο γύρο. Και μετά να «σκοτώσουμε» τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση. Και μετά περνάμε στον... ημιτελικό, τον τελικό και βγαίνουμε στην Ευρώπη», είπε ο Λίνεν γελώντας για να προσθέσει, σε πιο σοβαρό ύφος: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Χρειαζόμαστε το γκολ βέβαια και σε αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002