Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΑΕΚ 365 ..ΓΡΑΦΟΥΝ..

Πραγματικά, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Γράφει ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ, ρεπόρτερ AEK στο aek365
Αυτό το μαρτύριο είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να συνεχιστεί. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ... χθες να δώσουν μία λύση όλοι αυτοί που έφεραν την ΑΕΚ σε αυτή την τραγική κατάσταση. Ειλικρινά βλέπω... άσπρη τη σελίδα στο word δεν ξέρω τι να γράψω! Τι άλλο παραπάνω απ' όσα ήδη έχουν γραφτεί... Η ΑΕΚ πεθαίνει, καταστρέφεται, μία ιστορία τεράστια είναι έτοιμη να διαλύσει και δεν μπορώ να πιστέψω πως σαν ΑΕΚτζήδες (όσοι είναι απ' αυτούς...) δεν νοιώθουν την ανάγκη να κάνουν κάτι για να αποτρέψουν το προφανές... Η ΑΕΚ διαλύεται. Και δεν διαλύεται επειδή αποκλείστηκε από την Καβάλα, αλλά διαλύεται μέρα με την ημέρα, ώρα με την ώρα... Γίνονται προσπάθειες στο μέτρο του δυνατού, αλλά δεν φτάνουν.
Επιβάλλεται ΟΛΟΙ αυτοί που έγραψε στην ανακοίνωσή τους η ORIGINAL να καθίσουν κάτω... χθες και να δώσουν λύση. ΛΥΣΗ! Όχι άλλα λόγια, όχι νεύρα ή ψευτοεγωισμούς. Θέληση, προσπάθεια, ενότητα και ΕΡΓΑ! Η ΑΕΚ τελειώνει...
Ο ΑΕΚτζής νοιώθει... Νοιώθει το κακό, το καλό, ξέρει να ξεχωρίζει, να αποβάλλει και να δέχεται... Μα κυρίως ξέρει να παλεύει. Όποιος είναι ΑΕΚ και μπορεί, να βγει ...χθες μπροστά. Όπως κι αν λέγεται... Μπροστά στο όνομα και το μέγεθος αυτής της ομάδας, επιβάλλεται τώρα όσο ποτέ να μπουν πιο πίσω τα ονόματα... Άντεξε όσο μπορείς ρε ΑΕΚΑΡΑ! Άντεξε...
ΥΓ: Τι να πεις για το παιχνίδι; Τον τελευταίο μήνα η ΑΕΚ παρουσιάζει ίδια εικόνα με μηδέν βελτίωση: Δεν έχει φρεσκάδα στο παιχνίδι της, δεν υπάρχει ούτε μισός αυτοματισμός, ο Λίνεν σε διάφορες αλχημείες που δεν βγαίνουν με τίποτα, το πάθος να σβήνει και οι δυνάμεις να λιγοστεύουν... Απλά απόψε γράφτηκε μία ακόμη, για φέτος, μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ... Αν έχει ποιο κάτω δεν θέλω να το μάθω!

Είπε αλήθειες, αλλά κάποιες ήταν μισές...
Γράφει ο ΜΑΡΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ, ρεπόρτερ ΑΕΚ στο aek365
Οι ώρες μετά από έναν τέτοιο ντροπιαστικό αποκλεισμό είναι πάντα δύσκολες. Ακόμη και σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε. Έχουμε βιώσει ανάλογες πίκρες και σε περιόδους που η ομάδα ήταν κανονική (έως και... κανονικότατη) ΑΕΚ, όμως το συναίσθημα δεν αλλάζει. Σου προξενεί την ίδια απογοήτευση, την ίδια τρέλα...
Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής. Η ΑΕΚ έδωσε δύο παιχνίδια απέναντι σε μια ομάδα Β' εθνικής (στην οποία ανέβηκε με... υπουργική απόφαση) και δεν κατάφερε να βάλει έστω ένα γκολ. Συνεπώς δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο από αυτό που πήρε. Τον αποκλεισμό, δηλαδή.
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το... μετά και συγκεκριμένα η συνέντευξη Τύπου του Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός είπε αλήθειες, αλλά το κακό είναι ότι κάποιες τις είπε... μισές. Φυσικά και δεν φέρει ευθύνη κανείς από όσους βρίσκονται στα αποδυτήρια της ΑΕΚ σήμερα, για την όποια ανεπάρκειά του, γιατί δεν... είδε φως και μπήκε. Εννοείτε ότι το καλοκαίρι έγιναν εγκλήματα στον σχεδιασμό αυτής της ομάδας και δεν αποτελεί δικαιολογία ούτε το οικονομικό, ούτε η τιμωρία, γιατί κι άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας είχαν ακριβώς τα ίδια προβλήματα και αν τις πάρεις μία προς μία, έχουν καλύτερο υλικό από την ΑΕΚ, τουλάχιστον μεσοεπιθετικά. Και σίγουρα δεν θα βρεις ομάδα με πέντε φορ (που κανείς δεν πείθει) και χωρίς εξτρέμ.
Επίσης, έχει δίκιο ο Γερμανός που τονίζει εδώ και μέρες προς πάσα κατεύθυνση ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρει η ΑΕΚ κάποιο μπάτζετ και να κάνει μεταγραφές. Γιατί το να προσπαθείς να διορθώσεις ένα τόσο κακοφτιαγμένο ρόστερ, Γενάρη μήνα , χωρίς να έχεις χρήματα και με απαγόρευση μεταγραφών, είναι ουσιαστικά σαν να... ψάχνεις το ΤΖΟΚΕΡ.
Όμως, την αλήθεια για την προσέγγιση του αποψινού αγώνα ο Λίνεν την είπε μισή. Γιατί μπορεί να υπήρχαν τραυματίες, όμως από εκεί και πέρα το «δεν θέλαμε να ρισκάρουμε» απλά... δεν υπάρχει. Όταν ακολουθεί διακοπή, βάζεις τους καλύτερους δυνατούς ποδοσφαιριστές που έχεις διαθέσιμους. Ούτε ξεκουράζεις(!), ούτε... προστατεύεις. Σε αυτό δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία.
Επίσης, είναι... διπλά μισή η αλήθεια ότι για το γκολ φταίει ο... Μπουγαϊδης που έκανε το φάουλ. Γιατί αφενός και η ευθύνη του Αραμπατζή είναι τεράστια (μάλιστα, κάνει άσχημο κοντράστ η κάλυψη του τερματοφύλακα και το ταυτόχρονο «δόσιμο» του αμυντικού) και αφετέρου διότι δεν φταίει ο Μπουγαϊδης που κλήθηκε να παίξει για ακόμη μια φορά ως αριστερός μπακ, μια θέση που και με το... μάτι καταλαβαίνεις ότι δεν την έχει σε καμία περίπτωση...

Mε υπογραφή... Λίνεν
Γράφει ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ, ρεπόρτερ ΑΕΚ στο aek365
Η αντιμετώπιση στο πρώτο ματς ήταν... ελαφρά την καρδία ελέω Ατρομήτου, αλλά το σκορ δεν ήταν «καταστροφικό» για την ΑΕΚ παρά την μέτρια εμφάνιση. Στην ρεβάνς και με άδεια 6 ημερών ενόψει, ο Λίνεν άφησε πολλούς βασικούς παίκτες ανεξήγητα εκτός αποστολής. Κούραση με το ένα ματς 16 Δεκέμβρη και το επόμενο 5 Γενάρη δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση. Η ΑΕΚ έπαιξε Κυριακή και το ματς Κυπέλλου ήταν Πέμπτη... Οι επιλογές του Λίνεν δεν είχαν λογική όπως και οι αλλαγές του.
Ο Τσίτας έκανε καλές κινήσεις εντός και εκτός περιοχής, αλλά βγήκε. Ο Σταματής ο μοναδικός παίκτης με... ρέντα στο σκοράρισμα, ενώ μπήκε ο Παπαδημητρίου ενώ η ΑΕΚ χρειαζόταν παίκτες που να κάνουν σέντρες και να σκοράρουν. Και ο Παπαδημητρίου δεν μπορεί κάνει τίποτε από αυτά.
Ναι, ο Βοσκάκης δεν έδωσε ένα «καθαρό» πέναλτι (το γκολ μετρά κανονικά καθώς δεν υπάρχει φάουλ επουδενί), όπως έκανε και ο Μαντάκης στο πρώτο ματς στην Καβάλα. Δύο πέναλτι καθοριστικά. Το πρώτο μπορούσε να δώσει μια νίκη, το δεύτερο μπορούσε να φέρει άλλα δεδομένα στο ματς με το 1-1 25 λεπτά πριν το τέλος του ματς. Αλλά όλα αυτά έγιναν με την ΑΕΚ να δίνει... δικαιώματα. Ο Λίνεν με την διαχείριση του, οι παίκτες με την αδιαφορία τους (με κορυφαίο τον Λαγό να δείχνει πάθος μόνο όταν διαμαρτυρήθηκε για το πέναλτι) και το ότι δεν ξέρουν να κάνουν ούτε τα βασικά στο ποδόσφαιρο.
Αυτοί φταίνε απόψε... Για όλα τα υπόλοιπα ο Δημητρέλος αισθάνεται δικαιωμένος για την ψήφο στον Μώραλη ακόμη ένα βράδυ, ο Τσιάρτας χαμογελά φαρδιά πλατιά στα επίσημα έχοντας κάνει τον χειρότερο σχεδιασμό ομάδας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και ο κόσμος πλησιάζει η ώρα που θα... εκραγεί.
Για το μόνο που αισιοδοξώ είναι αυτά τα παιδιά στην κατάληψη. «Ο χρόνος τελειώνει...» είπαν τα παιδιά της R21 στην συνέντευξη Τύπου και δείχνουν ότι είναι οι μοναδικοί που μπορούν να σώσουν αυτή την «χιλιοταλαιπωρημένη» ομάδα. Αν οι υπεύθυνοι δεν βρουν λύση, πιθανόν να ζήσουν τις πιο... εφιαλτικές γιορτές της ζωής τους «παίζοντας» με την «ζωή» και την περηφάνια της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Για αυτό ας το ξανασκεφτούν καλά και ας πάνε στα Σπάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002