Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Δεκεμβρίου 29, 2012

XΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ !!

Στις αρχές Δεκεμβρίου από την Ένωση προέκυπτε ότι στερείται φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας προκειμένου να ολοκληρώσει τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις, όμως οι διοικούντες υποστήριζαν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και προχώρησαν τις συμφωνίες με τους δύο ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα, ο Ανδρέας Δημητρέλος διαβεβαίωνε πως τα 110.000 ευρώ που θα έπρεπε να καταβληθούν στο ΙΚΑ μέχρι χθες υπήρχαν και η υποχρέωση της ΠΑΕ θα τακτοποιούνταν εγκαίρως. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πληρώσει το ασφαλιστικό Ταμείο, επειδή δεν έχει να πληρώσει.

Έτσι προκύπτει το ερώτημα αν τα χρήματα υπήρχαν και χρησιμοποιήθηκαν για την απόκτηση των Πετρόπουλου, Μητρόπουλου ή δεν υπήρχαν και περίμεναν τους υποψήφιους αγοραστές να δώσουν ένα χέρι βοηθείας.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το πρόβλημα είναι υπαρκτό και αν δεν λυθεί, η ΑΕΚ δεν θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τους δύο νέους παίκτες. Όπως και να 'χει, οι ποδοσφαιριστές δεν θα είναι στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Για να ανατραπεί αυτό οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να βρουν μέχρι την προσεχή Τετάρτη -οπότε συνεδριάζει η επιτροπή μεταγραφών- τα χρήματα για να πληρώσουν το ΙΚΑ, προκειμένου να λάβουν την ασφαλιστική ενημερότητα και ταυτόχρονα να έχει ολοκληρώσουν τις επαφές με την Εφορία για την έκδοση της φορολογικής.

Οι πιθανότητες να προλάβει η ΑΕΚ είναι μηδαμινές. Διότι η ΠΑΕ έχασε την ημερομηνία πληρωμής του ΙΚΑ και το ποσό που πρέπει να δώσει διπλασιάστηκε. Οι 220.000 ευρώ που απαιτούνται, λοιπόν, φαντάζουν… αστρονομικό ποσό.

Σε ό,τι αφορά τη φορολογική ενημερότητα, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την ΠΑΕ, όλα είναι κανονισμένα. Συγκεκριμένα ο Δημητρέλος φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον -διαλλακτικό μετά την προ μηνών επίσκεψη της «Original» στο γραφείο του- διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών, Σταύρο Καββαδία, για την έκδοση νέας προσωρινής χειρόγραφης ενημερότητας.

Ο μόνος που θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα και να λύσει τα χέρια του Λίνεν είναι ο Δημήτρης Βιντιάδης. Μέσω ταμειακής διευκόλυνσης. Μέχρι τώρα όσες φορές είχε τεθεί τέτοιο ζήτημα ο Ελληνας εφοπλιστής το είχε αρνηθεί. Πλέον στην ΑΕΚ ελπίζουν να προκύψει κάποιο ευχάριστο νέο από τη σημερινή συνάντηση του υποψήφιου αγοραστή με την «Original».

Αν ο Βιντιάδης τελικά δεν κάνει την κίνησή του, η ΠΑΕ θα προσπαθήσει να ρίξει τα χρήματα που πρέπει να δώσει στο ΙΚΑ μέσω... τρικ. Δηλαδή εφόσον έχει βγει εκτός της ρύθμισης, δεν θα πληρώσει τη διπλάσια λόγω προστίμου δόση, αλλά θα κάνει νέα αίτηση για ρύθμιση, καταβάλλοντας ως προκαταβολή 40.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002