Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14, 2012

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Πρώτη φορά φέτος η ΑΕΚ θύμισε κανονική... ΑΕΚ. Μην αρχίσετε να με βρίζετε, μην παίρνετε να ρωτάτε συγγενείς οι φίλοι για να μάθετε αν χάζεψα μην αντέχοντας άλλα χτυπήματα από την φετινή ΑΕΚ.  Η ΑΕΚ θύμισε κανονική ΑΕΚ. Με την δεύτερη ομάδα αποκλειστήκαμε από το Χαϊδάρι λίγο πριν νικήσουμε την... Μίλαν, με την δεύτερη ομάδα επί Γιώργαρου Δώνη νικήσαμε το Αιγάλεω, που ήθελε να... αποκλειστεί,  στην παράταση όταν ο κατά φαντασία κορυφαίος τεχνικός είχε κάνει την δήλωση της χρονιάς: «υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα στη ζωή από το ποδόσφαιρο» απαντώντας σε ερώτηση για το... κεφάλι του που παραλίγο να τρυπήσει τρεις μέρες πριν τους τοίχους στην Φυλή.
@ Η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ λοιπόν στην Καβάλα θύμισε εκείνες τις δεύτερες ομάδες της κανονικής ΑΕΚ. Εντεκάδα που δεν έχει ξαναπαίξει και ούτε πρόκειται, παίκτες σε διάφορες θέσεις πρωτόγνωρες, ασύνδετη, κακό αλλά όχι καταστροφικό αποτέλεσμα. Βέβαια υπήρχε κοινό σημείο με τα φετινά. Μας έφαγε πάλι ο διαιτητής ένα πέναλτι που θα έβλεπε και τυφλός. Ετσι για να μην τελειώσει η πρόκριση από τώρα. Πάντως μπορώ να πω πως ήταν τα πράγματα μπορεί και καλύτερα από ότι τα περίμενα αν κρίνω από το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι που έπαιζαν κι οι... βασικοί, αν υπάρχουν τέτοιοι σε αυτή την ΑΕΚ. Σίγουρα πάντως είχαμε πολύ καλό κεντρικό δίδυμο. Μεγάλωσε η απορία μου για το ότι ο Γιάγκο δεν έχει θέση σε αυτή την ΑΕΚ, χάρηκα για τον Τσούπρο που τον είδα βελτιωμένο και... αδυνατισμένο γιατί πιστεύω σε αυτό το παιδί, απόρησα για το πότε θα παίξει 90 λεπτά ο Κατσικοκέρης και... έκλαψα για τον Μπουγαϊδη που ο Λίνεν και ο... μέντορας του ο Μανώλης ο Παπαδόπουλος από παίκτη του 1.000.000 ευρώ που έψαχνε να βρει η ΑΕΚ το καλοκαίρι μετά τις σούπερ εμφανίσεις του στα τελικά του Euro τον κατάντησαν σε χρόνο ρεκόρ να φαίνεται πια σαν να ξέχασε την μπάλα.  Καλύτερα να μην τον έβαζαν ούτε χθες παρά αυτό που του έκαναν να τον βάλουν αριστερό μπακ. Αραγε ο Δέλλας ή ο Κουτρουμπής που είναι βασικούρα με την αξία του, για μένα, αν έπαιζαν έναν αγώνα αριστερά μπακ θα τα κατάφερναν; Και μετά από ψυγείο μηνών και υποβιβασμό μέχρι την δεύτερη ομάδα. Δεν λέω πως είναι ο νέος... Μανωλάς. Αλλά το παιδί είχε δείξει κάποια πράγματα, είχε συμμετοχές πέρυσι που η ΑΕΚ ήταν σχεδόν κανονική και τώρα καταστρέφεται σε μια ομάδα που έχουν γράψει συμμετοχές παίκτες που, όπως λέει κι ο Παντέλης, δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από την Φιλαδέλφεια. Μπράβο πάντως στο παιδί που δεν έχει βγάλει κιχ ούτε σε ΜΜΕ, ούτε σε τουίτερ και φέισμπουκ.
@ Αντίθετα διάβασα πριν λίγο το τουίτ ενός σέντερ φορ από τις ακτές της... Κασπίας που έλεγε στον κολλητό του και... μαθητή του Φούντα τα εξής (το συντακτικό είναι του σέντερ φορ): «Διαβάζω ότι πέρσι δεν έπαιζες μπρο φέτος όμως παπάδες συνέχισε και θα πας σε μεγάλη ομάδα κλείσε τα αυτιά σου και προχώρα».  Να μεταφράσω γιατί αν ακούς όλη την ημέρα τον... Χόντζα ξεχνάς και τα Ελληνικά. Ο σέντερ φορ εμμέσως πλην σαφώς βάζει χέρι στον Λίνεν επειδή είπε στον Φούντα ότι πέρυσι δεν έπαιζε συνεχίζει λέγοντας του, του Φούντα, ότι κάνει παπάδες φέτος, φυσιολογικό αφού έχει βάλει ήδη τρία γκολ ενώ ο σέντερ φορ πέρυσι όλη την σαιζόν έβαλε δύο, και τον προτρέπει να κλείσει τα αυτιά του, σε αυτά που λέει ο προπονητής, κάνοντας την μαντεψιά πως θα πάει σε μεγάλη ομάδα. Δηλαδή ο Φούντας που από τον... Αχελώο Νεοχωρίου παίζει βασικός στην ΑΕΚ 17 χρονών θα πάει σε... μεγάλη ομάδα. Δηλαδή η ΑΕΚ είναι μικρή; Για τον Φούντα; Του... Αχελώου;
@ Δεν θα έγραφα τίποτα για το τουίτ που ήρθε από τα παράλια της Κασπίας, δεν θα έδινα αξία στο τίποτα, αν ο Φούντας δεν έκανε ριτουίτ και αγαπημένο του αυτό το απόφθεγμα. Δηλαδή ο Φούντας, που μου αρέσει σαν παικτάκι και έχει μέλλον, συμφωνεί πως αν κλείσει τα αυτιά του σε όσα λέει ο προπονητής του, αυτός του είπε πως δεν έπαιζε πέρυσι οπότε δεν χωράει αμφιβολία για το ποιον χτυπάει η καμπάνα, και για αυτό επαυξάνει και διαμοιράζει την... σοφιστία που ήρθε από την Κασπία; Συγνώμη ρε Ταξιάρχη αλλά δεν υπάρχεις ρε αγόρι μου για να σου λένε πως θα πας σε μεγάλη ομάδα και να μην απαντάς πως είσαι ήδη σε μεγάλη ομάδα και ευχαριστείς τον Θεό για αυτό. Ειλικρινά το γράφω επειδή το παιδί έχει ταλέντο και έχει ΟΛΟ το μέλλον μπροστά. Δεν είναι όμως πια παιδάκι αλλά επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Ας κάνει παρέα με όποιον θέλει. Πιτσιρικάς είναι. Και με νούμερα και με αποτυχημένους και με ότι γουστάρει. Πρέπει όμως να προσέχει πολύ. Αν ήταν στον Αχελώο και τον παρακολουθούσαν στα Σόσιαλ οι συμμαθητές του δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Εδώ είναι ΑΕΚ και κάθε λέξη μετράει. Χιλιάδες είναι από πάνω σου όχι μέσα στο χορτάρι αλλά παντού. Είναι το τίμημα της δόξας. Το τίμημα του να είσαι αυτό που εκατομμύρια παιδιά ονειρεύονται αλλά απλά δεν μπορούν επειδή ο εκλεκτός είσαι εσύ και όχι όλοι.
@ Πρέπει λοιπόν ιδίως τα μικρά παιδιά να προσέχουν πολύ. Και ο Φούντας, και ο Κατίδης και ο Σταματής και ο Φέτσης και τα άλλα παιδιά πρέπει να καταλάβουν έστω και μετά από ένα γύρο πως δεν παίζουν πια σε Αχελώους και Β ομάδες. Εγιναν άντρες. Σε μια ΑΕΚ που έχει ανάγκη όσο ποτέ προσπάθεια και σοβαρότητα. Προσπάθεια και σοβαρότητα. Αυτά. Την Κυριακή έχουμε κι άλλο τελικό. Μετά περνάμε όπως να ναι στο κύπελλο και... Καλά Χριστούγεννα. Οσον αφορά τον Βιντιάδη; Είμαι αρκετά πιο αισιόδοξος από σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002