Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Δεκεμβρίου 29, 2012

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

GOAL
Ως "μέρα... Βιντιάδη" χαρακτηρίζει τη σημερινή η εφημερίδα, γράφοντας στο ρεπορτάζ της: "Ο Δημήτρης Βιντιάδης εμφανίστηκε! Εχοντας επιστρέψει από το (εμφανιζόμενο από πολλούς ως εξαιρετικά αποδοτικό επιχειρηματικά) ταξίδι του στην Κίνα, ήρθε σε επαφή με ανθρώπους της ΑΕΚ, μίλησε τηλεφωνικά για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν εν όψει της... πολυαναμενόμενης εισόδου στην ΠΑΕ και αύριο αρχίζει τα τετ α τετ, με πρώτη στη σειρά των επαφών του την Original.
Θα έπρεπε ίσως να μιλήσει με την επίσημη ΑΕΚ, όμως αυτή μπορεί να περιμένει λίγες ώρες ή και μέρες. Εξάλλου, η παρούσα διοικητική κατάσταση είναι πολύ λιγότερο «επίσημη» απ' όσο προστάζει ο τίτλος της. Η Original, που συνεχίζει τη συμβολική κατάληψη στα Σπάτα εν είδει τελευταίου εναπομείναντος θεματοφύλακα της ΑΕΚ, είχε κάνει πριν από δύο εβδομάδες -όταν άρχισε η κατάληψη- ανοιχτό κάλεσμα σε όσους εμπλέκονται με το διοικητικό παρελθόν, παρόν και μέλλον της ΠΑΕ και είχε πολύ ψηλά στους «παραλήπτες» το όνομα του Βιντιάδη. Αυτός με τη σειρά του καλείται να πείσει άμεσα τα μέλη της οργάνωσης ότι έχει... καλό σκοπό για την αγαπημένη τους ομάδα και ότι σύντομα θα αρχίσει να δίνει λύσεις.
Ο Ελληνας επιχειρηματίας θα δει την ηγεσία της οργάνωσης σε τόπο και χρόνο που δεν θα δημοσιοποιηθούν, ώστε να μην υπάρξει παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ. «Ολα θα γίνουν αύριο» δήλωνε χθες στην ιστοσελίδα aek-live.gr ο αρχηγός της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος. «Θέλουμε φυσικά να πάνε όλα καλά. Δεν θέλουμε να τον αποθαρρύνουμε τον άνθρωπο, θα κουβεντιάσουμε μαζί του και θα ακούσουμε τις προθέσεις του». Επίσης, ο Χατζηχρήστος διέψευσε την πληροφορία ότι ο Βιντιάδης τού δήλωσε «έτοιμος» να αγοράσει τις μετοχές της ΠΑΕ.
Περισσότερα είπε ο Δημήτρης Βιντιάδης με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Μίλησαν τηλεφωνικά χθες το απόγευμα και ο πρόεδρος της ΑΕΚ ενημερώθηκε από τον επίδοξο επενδυτή. Μετά τη συνομιλία τους, ο Δημητρέλος μιλούσε για μεγάλες συμφωνίες του Βιντιάδη στην Κίνα και εξέφραζε τη βεβαιότητα ότι είναι έτοιμος να δώσει ακριβή χρονικό ορίζοντα για την είσοδό του στην ΠΑΕ. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν έχει δοθεί κάποια υπόσχεση για την ταμειακή διευκόλυνση που απαιτείται για την έκδοση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.
Ολα αυτά αναμένεται να έχουν «φωτιστεί» μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο χρόνος είναι αμείλικτος και θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξει άμεσα μια συνάντηση Βιντιάδη-Δημητρέλου για τη χάραξη της περαιτέρω συνεργασίας των δύο πλευρών, αν και, πλέον, η πλευρά που λέγεται ΑΕΚ μπορεί να κάνει πολύ λιγότερα απ' όσα μπορεί και πρέπει να κάνει η πλευρά Βιντιάδη.

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου εκτιμάται από την πλευρά Βιντιάδη ότι θα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει, σε συνεργασία με τη Seymour Pierce, όλα τα απαραίτητα κεφάλαια για την απόκτηση του μεγαλύτερου μέρους των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η ημερομηνία, δηλαδή, της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου, κατά την οποία έχει οριστεί η ΓΣ των μετόχων της εταιρείας, ενδέχεται να αποδειχθεί... ιστορική. Αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για αισιοδοξία - και... πολύ αργά για πράξεις".
SPORTDAY
Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στην έκδοση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας κάνει λόγο η εφημερίδα, σημειώνοντας ότι δύσκολα θα παίξουν με τον Αστέρα Τρίπολης οι Πετρόπουλος και Μητρόπουλος. Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από το ρεπορτάζ: "...Ο μόνος που θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα και να λύσει τα χέρια του Λίνεν είναι ο Δημήτρης Βιντιάδης. Μέσω ταμειακής διευκόλυνσης. Μέχρι τώρα όσες φορές είχε τεθεί τέτοιο ζήτημα ο Ελληνας εφοπλιστής το είχε αρνηθεί. Πλέον στην ΑΕΚ ελπίζουν να προκύψει κάποιο ευχάριστο νέο από τη σημερινή συνάντηση του υποψήφιου αγοραστή με την «Original».
Αν ο Βιντιάδης τελικά δεν κάνει την κίνησή του, η ΠΑΕ θα προσπαθήσει να ρίξει τα χρήματα που πρέπει να δώσει στο ΙΚΑ μέσω... τρικ. Δηλαδή εφόσον έχει βγει εκτός της ρύθμισης, δεν θα πληρώσει τη διπλάσια λόγω προστίμου δόση, αλλά θα κάνει νέα αίτηση για ρύθμιση, καταβάλλοντας ως προκαταβολή 40.000 ευρώ".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με τον Δημήτρη Βιντιάδη και την εμπλοκή του στην ΠΑΕ ασχολείται η εφημερίδα γράφοντας: "Αφού και πάλι έγινε... σήριαλ η συνάντηση με Δημητρέλο, Ο Βιντιάδης τελικά μίλησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ χθες και του δήλωσε ότι θα είναι σε θέση να εμφανιστεί στη Γ.Σ. της ΠΑΕ στις 17 Γενάρη και να προχωρήσει. Έκλεισε χθες ραντεβού με την ORIGINAL που θα γίνει οριστικά σήμερα. Ο κόσμος της ΑΕΚ όμως περιμένει απευθείας ενημέρωση με ανακοίνωση από τον ίδιο τον Βιντιάδη κι έχει δίκιο ως τότε, να προβληματίζεται και να δυσπιστεί για οτιδήποτε μεταφέρεται από τρίτους.
Παράλληλα, "πονάει" την ΑΕΚ το θέμα της ταμειακής διευκόλυνσης. Ακόμη και χθες ο Βιντιάδης δεν προχώρησε στην κίνηση που όλοι περίμεναν στην ΠΑΕ. Στον... αέρα μέχρι τις 3 του Γενάρη το θέμα της ενημερότητας. Κίνδυνος στη Τρίπολη να μην έχει η ΑΕΚ τους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο".
LIVE SPORT
Για το ραντεβού Βιντιάδη - ORIGINAL γράφει η εφημερίδα, το οποίο το χαρακτηρίζει κρίσιμο: "Ανοίγει τα χαρτιά του για το αν θα μπει, πότε και με πόσα", γράφει η LS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002