Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14, 2012

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με τον μη καταλογισμό καθαρού πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και χθες στην Καβάλα η εφημερίδα γράφει: "Μας κάνουν πλάκα οι "Δούροι" και τα... αφεντικά τους! Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν πλέον με την ΑΕΚ και την διαιτησία. Είναι... αχόρταγοι, την "έσφαξαν" και στην Καβάλα. Έχει γίνει... κανονισμός πλέον να βαράνε την ΑΕΚ σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και αντιπάλου". Στα αγωνιστικά η εφημερίδα γράφει πως "άρεσε ο Τσούπρος", ενώ τονίζονται και οι δηλώσεις του Λίνεν που κάνει έκκληση για λύση στα διοικητικά και ενίσχυση.
SPORTDAY
"Πάλι καλά"! Αυτός είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Καβάλα προσθέτοντας: "Σε ματς - ταλαιπωρία με τα... δεύτερα της Ένωσης πήραν το αποτέλεσμα που τους δίνει προβάδισμα εν όψει επαναληπτικού", επίσης η SD γράφει για τα διοικητικά: "Έντονη ανησυχία επικρατεί στην ΑΕΚ για την καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα της εισόδου του Δημήτρη Βιντιάδη και των συνεργατών του στην ΠΑΕ. Στην Ένωση βρίσκονται εν αναμονή της αποψινής κατάθεσης του φορολογικού νομοσχεδίου, όμως η διαδικασία δεν αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος του 2012.
Η διαδικασία μέχρι την ψήφισή του μπορεί να είναι χρονοβόρα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Βουλή θα κλείσει λόγω εορτών την ερχόμενη Παρασκευή (21/12), οπότε το πιθανότερο είναι να ψηφιστεί τελικά περίπου στα μέσα Ιανουαρίου.
Κάτι που αναγκάζει τους ανθρώπους στον «Δικέφαλο» να κάνουν και άλλη υπομονή πριν ακούσουν την απόφαση του Βιντιάδη, από την πλευρά του οποίου προέκυπτε χθες ότι δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα και - παρά τη νέα καθυστέρηση - μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα συνεχιστούν οι επαφές με νυν και πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα των διακανονισμών.
Παρότι στην ΑΕΚ αισιοδοξούν για την έλευση του Βιντιάδη, αυτό αναμένεται να συμβεί μετά τα μέσα Ιανουαρίου και δεν θέλουν να χαθεί αυτή η μεταγραφική περίοδος. Την ίδια ώρα, όμως, οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για να κάνουν μεταγραφές.
Για την απόκτηση των απαραίτητων εγγράφων απαιτούνται κάποιες (πολύτιμες) ημέρες και η ΑΕΚ δεν είναι απίθανο να «ψαχτεί» πάλι για προσωρινή λύση, όπως το καλοκαίρι".

LIVE SPORT

H έκκληση Λίνεν τονίζεται από την εφημερίδα: "Δώστε λύση, πάρτε παίκτες", είπε ο Γερμανός και η LS γράφει για το χθεσινό ματε: "Καλές εντυπώσεις μόνο ο Τσούπρος, δεν της δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Ντιέ".
GOAL
Με τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα ασχολείται η εφημερίδα, έχοντας ως τίτλο: "Δώσε ένα πέναλτι", προσθέτοντας: "Ο διαιτητής Μαντάκης δεν είδε καθαρό χέρι του Ντιέ στο 31', μη καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ". Επιπρόσθετα, το Goal τονίζει την άφιξη της Στεάουα στην Αθήνα για να δει τον Κοντοέ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002