Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2012

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ξέρω, ξέρω... Φτιάξτε ομάδα! Το έχουμε εμπεδώσει τόσα χρόνια. Πως να μη το ακούμε φέτος που έχουμε την χειρότερη ομάδα της ιστορίας της ΑΕΚ. Η δικαιοσύνη όπως βολεύει. Μα τότε γιατί να έχουμε διαιτητές; Τι χρειάζονται; Να κερδίζει πάντα ο καλύτερος ανεξάρτητα αν το δικαιούται και να πηγαίνουμε παρακάτω. Αφού στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια κερδίζει πάντα ο καλύτερος ποια είναι η ΑΕΚ να απαιτεί δικαιοσύνη όταν δεν παίζει καλά;
@ Μα αν είχαμε ομάδα ρε υποκριτές πέντε γκολ θα βάζαμε σε ομάδες σαν τον Πανθρακικό. Κι ας σφύριζε ότι ήθελε ο Ζαχαριάδης. Ομως δεν έχουμε και το ξέρουμε πρώτοι οι ίδιοι. Ομως αν η ΑΕΚ σε αυτό το χθεσινό παιχνίδι που πράγματι δεν βλεπόταν με εξαιρέσεις μόνο τον Ντίμι και τον Κουτρουμπή μπορεί να έφευγε από την Κομοτηνή ακόμη και με την νίκη. Γιατί αν μετά από τέτοια αγωνιστική υπεροχή ο Πανθρακικός έμενε πίσω στο σκορ από το διπλό λάθος ενός παίκτη, και το χάσιμο της μπάλας και το πέναλτι, τότε πάρα πολύ δύσκολα θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι γιατί και η ΑΕΚ θα έπαιρνε τα πάνω της όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με τις ομάδες που καταφέρνουν να προηγηθούν κόντρα στην ροή του παιχνιδιού. Χιλιάδες φορές έχει γίνει και χιλιάδες θα γίνει και στο μέλλον. Δεν θα είχε γίνει... ποτέ αν υπήρχαν σε όλα τα ματς Ζαχαριάδηδες, Βασιλιάδηδες και Δημόπουλοι. Οι δύο τελευταίοι είναι οι επόπτες. Τους γράφω με τα ονόματα τους για να μην πάει χαμένος ο... κόπος του και μείνουν στην αφάνεια.
@ Χθες στην Κομοτηνή δεν έγιναν ανθρώπινα λάθη. Δεν μπορεί και οι τρεις διαιτητές να κάνουν από δύο τουλάχιστον σοβαράλάθη, από αυτά που αλοιώνουν  αποτελέσματα, και να είναι όλα κατά της ίδιας ομάδας. Κι αν έστω ένας δεν είχε πειστεί από τα οφσάιντ που αφέθηκαν, τα φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν και βέβαια το πέναλτι που δεν δόθηκε θα πρέπει να πήρε χαμπάρι βλέποντας την συμπεριφορά του Ζαχαριάδη στα τελευταία πέντε λεπτά. Ούτε τις... γιόμες της απελπισίας δεν άφησε να γίνουν σφυρίζοντας ούτε εγώ θυμάμαι πόσα επιθετικά φάουλ της ΑΕΚ λες και έπαιζαν οι... Ράμπο με τις... χορεύτριες. Εκεί έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες. Η ΑΕΚ ήταν σημαδεμένη. Και δεν ξέρω που θα είχε φτάσει το πράγμα αν η ομάδα είχε έστω υποφερτή απόδοση. Η χθεσινή διαιτησία είναι εξαιρετικά αφιερωμένη σε κάποιους ΗΛΙΘΙΟΥΣ, δυστυχώς δεν βρήκα άλλη λέξη, που πιστεύουν πως θα βοηθηθεί η ΑΕΚ. Ωραία βοήθεια. Πέτυχαν οι... κινήσεις τους. Α, ρε ζώα.
@ Για το αγωνιστικό δεν μπορείς να πεις πολλά. Η ομάδα ήταν τραγική. Τόσο από πλευράς προσπάθειας, πάθους, αποφασιστηκότητας όσο και τακτικά. Μιλάμε για θλιβερή εικόνα. Ανύπαρκτο δίδυμο κέντρο, κίνδυνος θάνατος οι ακραίοι αμυντικοί, το μεγάλο στοίχημα του Παπαδόπουλου το έχασε πανηγυρικά ο Κοντοές, στην κοσμάρα του ο Φουρτάδο, μη μου άπτου ο Ρότζερ, άκαπνος ο Φούντας που δεν τρελένεται να μπει στο παιχνίδι και να το καθορίσει αλλά φαίνεται σαν να του αρκούν τα λίγα πράγμα πολύ επικίνδυνο για το μέλλον ενός 18χρονου που πρέπει να θέλει να τα πάρει όλα παραμάζωμα.  Ο Παυλής προσπάθησε αλλά οι άλλοι είχαν παπαδόπουλο, με 1500 ευρώ τον μήνα για να μην ξεχνάμε, και η σύγκριση ήταν μοιραία.
@ Καλά τα είπε για την διαιτησία ο Λίνεν αλλά πρέπει να ψαχτεί πολύ με την ομάδα που και πάλι είναι τελευταία. Οι συζητήσεις για την σφαγή πρέπει να έχουν ήδη τελειώσει μέσα στην ομάδα. Αλλωστε δεν είναι δική τους δουλειά. . Ερχεται κύπελλο στα γρήγορα και μετά ο αγώνας με τον Ατρόμητο. Αλλος ένας τελικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002