Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Επόμενη μέρα του διπλού θριάμβου του λαού της ΑΕΚ και των δύο νικών της ομάδας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και αν κι έχει ενδιαφέρον μια προσέγγιση πιο αναλυτική αυτούς που ζήσαμε στο κλειστό και είδαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα υπάρχουν ακόμη πιο ενδιαφέροντα.
@ Μια εφημερίδα του Ολυμπιακού κι ένα σάιτ που περνάει την επίσημη γραμμή, κι έτσι καταλαβαίνεις πολλά για το ποιο είναι το υπό αποχώρηση καθεστώς, ανακάλυψαν σφαγή του Απόλλωνα για να νικήσει η ΑΕΚ. Κάτι δηλαδή που δεν επικαλέστηκε φυσικά ούτε ο ίδιος ο Απόλλων, επίσημος ή ανεπίσημος, ούτε κανείς άλλος που παρακολούθησε το παιχνίδι από τον ΟΤΕ ή στο γήπεδο. Ολες οι αποφάσεις δικαιώνουν τον διαιτητή που αν μπορεί να ελεγχθεί για κάτι είναι για το ότι θα μπορούσε να δώσει κόκκινη κάρτα στο πέναλτι πάνω στο Ζόριτς, όμως φαίνεται πως πήγε με το πνεύμα του νόμου γιατί ο παίκτης του Απόλλωνα δεν βλέπει καν τον Ζόριτς κι έτσι παρότι είναι καθαρό πέναλτι του χαρίζει την κόκκινη επειδή δεν είχε πρόθεση να σταματήσει αντικανονικά αντίπαλο έτοιμο να σκοράρει. Ολα τα άλλα πάντως που σφύριξε ήταν και στο γράμμα και στο πνεύμα του νόμου σωστά. Παρόλα αυτά η κόκκινη προπαγάνδα σε αυτή την πιο σκληρή μορφή βρήκε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να δείξει σε όλους ποιον... φοβάται. Ιδίως χθες που η ΑΕΚ μάζεψε με τον Απόλλωνα όσο κόσμο μαζεύουν σε τρεις αγώνες στο Καραϊσκάκη. Καλά κάνετε παιδιά και δίκιο έχετε. Μόνο που έτσι δεν μπορείτε να αλλάξετε το μέλλον. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο που έλεγαν και οι σοφοί υμών πρόγονοι. Και βέβαια το κλου ήταν πως έκαναν και λογοπαίγνιο με... φούρνο λόγω του επαγγέλματος του ιδιοκτήτη του Απόλλωνα που έχει τους φούρνους Βενέτη. Μα για διαιτητές και φούρνους ρε παιδιά;;; Δεν έχετε ακούσει πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί; Διαιτητής και φούρνος είναι δύο λέξεις που τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό θα έπρεπε να είναι... απαγορευμένες. Κυρίως στην ίδια πρόταση.
@ Κι αν ο φόβος του καθεστώτος για αυτό που έρχεται είναι γνωστός και δεδηλωμένος από πέρυσι, αυτό που εντυπωσίασε χθες ήταν η εκτός τόπου και χρόνου ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟ. Ο... εξάστερος λοιπόν που ήταν και παραμένει, για να είμαστε ρεαλιστές και ειλικρινείς, παρά την ανανέωση πολύ μπροστά από την ΑΕΚ που μόλις επέστρεψε ομολόγησε πως έδωσε μάχη και είχε πάρει και προφορικές εγγυήσεις πως η ΑΕΚ δεν θα έμπαινε στο ΟΑΚΑ. Την πάτησε βέβαια γιατί νόμιζε πως είχε να κάνει με την ΑΕΚ της φάπας που όμως έχει... πεθάνει προ καιρού. Δεν αξίζει να ασχοληθείς επί της ουσίας γιατί αυτά που γράφει απλά δεν υπάρχουν. Ενας αγώνας γιορτή που ήταν πρώτο θέμα συζήτησης λόγω της συγκλονιστικής παρουσίας του λαού της ΑΕΚ για όσους ασχολούνται με το άθλημα και το καλύτερο αντίβαρο για τα αίσχη του Αρης - ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σαν πόλεμος. Η ΑΕΚ καλά έκανε και δεν απάντησε. Άλλωστε η ιστορία έχει δείξει πως η ηγεσία της ΚΑΕ ΠΑΟ διψάει για αντιπαραθέσεις και κόντρες κι αν άρχιζε διάλογος σήμερα θα μας ζάλισαν για κανένα... μήνα. Οφείλει βέβαια να απαντήσει η ΓΓΑ για το πόσα λεφτά πήρε από την ΚΑΕ ΑΕΚ και τον Μάκη Αγγελόπουλο και βέβαια αν υπάρχουν κάποιες φυσιολογικές, λόγω της μεγάλης παρουσίας κόσμου, φθορές στο κλειστό να ενημερώσει την ΑΕΚ για να τις διορθώσει όπως προβλέπει η σύμβαση.  Εκεί τελειώνει η ιστορία. Γιατί βγήκε η ανακοίνωση; Αγωνιστικά ο ΠΑΟ δεν κινδυνεύει τουλάχιστον τώρα από την ΑΕΚ. Η σύγκριση όμως πόνεσε με το «καλημέρα». Τον κόσμο που είχε η ΑΕΚ προχθές τον έχει συνολικά σε τρία τέτοια ματς ο... εξάστερος. Και αυτοί που νόμιζαν πως τα είχαν όλα δικά τους δεν αντέχουν τις συγκρίσεις. Απόλαυση ήταν η χθεσινή μέρα λοιπόν. Γιατί μου αρέσεις τόσο πολύ ΑΕΚάρα όταν τους τρομάζεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002