Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Οκτωβρίου 07, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Νωρίς για στόχους" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Η ΑΕΚ και ο Μιλοβάνοβιτς βρίσκονται ακόμα στην αρχή ξεψαχνίσματος των επιλογών για Γενάρη και δεν έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένους παίκτες". Όπως τονίζει η εφημερίδα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ετοιμάζει ταξίδι στη Βραζιλία για να δει παιχνίδι τόσο της α' όσο και της β' κατηγορίας και να παρακολουθήσει από κοντά παίκτες που έχουν προταθεί. Αναφορικά με το ταξίδι στη Σερβία ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ήθελε να δει τον Ιγκόρ Ζόνγιτς της Μλάντοστ ενώ από την Παρτιζάν η μοναδική περίπτωση παίκτη που απασχολεί είναι αυτή του Σέκουλιτς. Στο μπάσκετ τώρα η "Ώρα" γράφει πως δυσκολεύει του Βρκιτς και πλέον η ομάδα στρέφεται στην περίπτωση του Μίλαν Μιλόσεβιτς.
SPORTDAY
Για "λάτιν ταξίδια" του Μιλοβάνοβιτς γράφει η εφημερίδα. Τονίζει πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα ξεκινήσει ένα "σαφάρι" για την ανεύρεση παικτών. "Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, μετά το ταξίδι του στη Σερβία θα έχει επόμενους σταθμούς την Ισπανία, την Αργεντινή και τη Βραζιλία. Μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχουν συγκεκριμενοποιηθεί στόχοι, ωστόσο είναι δεδομένο πως η «Ένωση» ψάχνεται για συγκεκριμένες θέσεις: αριστερό μπακ, αριστεροπόδαρο στόπερ, αμυντικό χαφ, δεξιό εξτρέμ και επιθετικούς" αναφέρει. Για τον Ντανίλο Πάντις, του οποίου το όνομα έπαιξε χθες πρώτο θέμα στην εφημερίδα, τονίζει ότι είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει την ΑΕΚ αλλά είναι πολύ δύσκολη καθώς ο παίκτης έχει προσελκύσει ομάδες όμως η Γιουβέντους και η Μονακό.
GOAL NEWS
Για επίθεση της ΑΕΚ σε δύο μέτωπα γράφει η εφημερίδα. Αναλυτικά τονίζει: Ο Οκτώβριος θεωρείται καυτός μήνας για την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα... Τόσο σε αγωνιστικό όσο και στο κομμάτι που αφορά το γήπεδο.Την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» μετράνε μέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του για τις εξελίξεις γύρω από την κατασκευή του γηπέδου. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη κινητικότητα, αφού ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης περιμένει την έκδοση της οικοδομικής άδειας, μία διαδικασία που βρίσκεται στο τελικό στάδιο.
Μάλιστα, εκτός από τους επικεφαλής της DIMAND και της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., το όλο ζήτημα επιτηρεί πλέον και ο ίδιος, ο οποίος έχει απευθείας επαφές με το ΥΠΕΚΑ και περιμένει να τον ενημερώσουν για τις εξελίξεις. Παράλληλα, ο Μελισσανίδης συνομιλεί με τους βασικούς του «συμπαίκτες» που θα συμβάλουν στην υλοποίηση της κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς». Βρίσκεται σε επαφή με τους επιχειρηματίες και τους εφοπλιστές που θα συμβάλουν στο έργο και περιμένει την οριστική λήψη αποφάσεων για το ακριβές ποσό που θα συγκεντρωθεί (πέραν των ήδη 25 εκατ. ευρώ) και θα δώσει το έναυσμα για την έναρξη των εργασιών με μεγαλύτερη ταχύτητα.
Το κλίμα που εισπράττει το αφεντικό της Ενωσης από τους συνεργάτες του είναι άκρως αισιόδοξο. Πολύ δε περισσότερο από την Περιφέρεια Αττικής και τις προθέσεις της Ρένας Δούρου. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να βρει απέναντί της την ηγετική ομάδα της Περιφέρειας και δεν θα αντιμετωπίσει κανένα θέμα με την επιχορήγηση των 20 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός που βοηθάει τον σύλλογο να πορευτεί πιο ομαλά στη διαδικασία κατασκευής του γηπέδου, με λιγότερα εμπόδια. Μέχρι το τέλος του μήνα, πάντως, στην ΑΕΚ περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η εξέταση του φακέλου από τη ΔΟΚΚ και το ΥΠΕΚΑ βρίσκεται σε εξέλιξη και στην Ενωση περιμένουν από μέρα σε μέρα τα καλά νέα.
LIVE SPORT
"Κρίσεις στο δίμηνο", γράφει η εφημερίδα και τονίζει πως ακόμα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται στο στάδιο της αναζήτησης και ακόμα δεν έχουν παρθεί αποφάσεις. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα δει παίκτες και μετά από δύο μήνες θα γίνουν ουσιαστικές κινήσεις. Από εκεί και πέρα η Live Sport μιλάει για αντίστροφη μέτρηση για τον Αλέξη Αλεξίου με τις εξελίξεις στο πρόβλημα που έχει προκύψει να... τρέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002