Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 06, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Μια, διπλή, λέξη ακούγεται συνεχώς στην ΑΕΚ και ιδίως μετά τα δύο συνεχόμενα 0-0 στο κύπελο με τον Πανθρακικό και στο φιλικό με τη Λαμία. Σέντερ φορ. 
Η μεταγραφή που δεν έγινε κυρίως επειδή η ΑΕΚ δεν την είχε στο πλάνο της και έψαξε μόνο κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις. Τον Δημήτρη Παπαδόπουλό, τον Τζιμπούρ και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ελεύθερων παικτών τον Λέκιτς.
Ο καθένας δεν αποκτήθηκε για την ΑΕΚ για διαφορετικούς λόγους. Ο βασικός όμως που η ομάδα δεν πήρε σέντερ φορ ήταν επειδή δεν καιγόταν. Θα πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα παιχνίδια για να δούμε αν η επιλογή αυτή ήταν σωστή ή λάθος.
Με δεδομένο πως ο Αραβίδης προορίζεται για βασικός σε αυτή την θέση και έχει παίξει εκεί σε όλα τα παιχνίδια και βέβαια το ότι υπάρχει ο Μπρέσεβιτς, αλλά και ο Νταγκόλ που θεωρητικά αυτή είναι η θέση του αν και στην ΑΕΚ παίζει πάντα πίσω από τον φορ, φαίνεται πως ο Δέλλας είχε περάσει το μήνυμα πως είναι καλυμένος και θα ήθελε έναν ακόμη παίκτη μόνο αν είναι μια εξαιρετική περίπτωση σαν κι αυτές που εξέτασε η ΑΕΚ.
O τρόπος που παίζει ο Αραβίδης, που δεν ήταν ποτέ φορ περιοχής, δείχνει πως ο προπονητής της ΑΕΚ έχει ποντάρει για το σκοράρισμα περισσότερο στους παίκτες που έρχονται από πίσω παρά στον γκολτζή φορ που ούτως ή άλλως δεν... έχει.
Η τριάδα που συνήθως είναι Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα (από τα δεξιά προς τα αριστερά) αλλά και ο Ανάκογλου που παίζει δεύτερο κεντρικό χαφ θεωρητικά παίζουν τον ρόλο των επιθετικών όταν η ομάδα επιτίθεται.
Σαν ιδέα ακούγεται και είναι καλή αφού θεωρείται δεδομένα καλύτερο να απειλείς με 5 παρά με έναν. Σαν πράξη λειτούργησε στα παιχνίδια με τον Φωκικό όπου η ΑΕΚ έκανε 15-20 φάσεις με διάφορους τελικούς εκτελεστές, ανεξαρτητα από τα τελικά σκορ, όμως με την Λαμία αλλά και στον Πανθρακικό ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα.
Κι επειδή αυτά τα δύο ματς ήταν τα τελευταία παίζει σοβαρά το ενδεχόμενο οι αντίπαλοι να έμαθαν από αυτά που είδαν και να αντιμετώπισαν σωστά το... πολυμορφικό επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ.
Αυτό θα είναι πρόβλημα γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έρχεται ένα πρόγραμμα με πολλά εκτός έδρας ματς στην αρχή του πρωταθλήματος που επιτέλους... αρχίζει και είναι δεδομένο πως χωρίς καλά αποτελέσματα η πίεση θα μεγαλώσει πάρα πολύ και η γκρίνια θα έρθει γρήγορα.
Θεωρώ δεδομένο πως ο Δέλλας θα ξεκαθαρίσει πριν το πρώτο ματς πως ο Μπαρμπόσα ήταν το... 5% που έλειπε για να συμπληρωθεί το ρόστερ όταν είχε κάνει τη σχετική δήλωση στις 17 Ιουλίου.
Οπότε κατά τον προπονητή η ομάδα είναι πλήρης και όταν λέμε πλήρης ΑΕΚ εννοούμε μια ομάδα ξεκάθαρα καλύτερη από όλες όσες θα βρει απέναντι της.
Το αν η απουσία ενός πολύ καλού κλασικού φορ θα επηρεάσει τόσο αρνητικά την ΑΕΚ στα σοβαρά και επίσημα ματς όπως πιστεύουν πολύ Ενωσίτες και όχι μόνο θα το δούμε. Πάντως η απόφαση είναι συνειδητή επιλογή και βάσει σχεδίου. Ολα θα φανούν στο γήπεδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002