Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα, καλά να πάμε και καλά να επιστρέψουμε. Ενα αυθημερόν ταξίδι στο νησι των γενναίων, ένα παιχνίδι που θα έχει σίγουρα άγρια ομορφιά, ένα παιχνίδι που πρέπει να το πάρουμε. Είναι το πιο δύσκολο εκτός έδρας αφού κάνω πρόβλεψη από τώρα πως το παιχνίδι της Πάτρας δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο ίσως περιμένουμε. Θα πάει να το κάνει ντέρμπι ο Κούγιας και βλέπω πολλά με λίγα. Παρεμπιπτόντως αυτί και βέβαια έχουμε καιρό μέχρι τότε.
@ Σήμερα παίζει κι ο Μάνταλος κι ο Αραβίδης και οι δύο ακραίοι στις θέσεις που τους πάνε πιο πολύ και ο Γεωργέας στο κέντρο που μπορεί να μην έχει τα νιάτα και τα τεχνικά χαρίσματα του Ανάκογλου αλλά μπορεί να δώσει εμπειρία και κάποιες περισσότερες κλεμένες μπάλες που μεταφράζονται σε επιθέσεις απέναντι σε όχι οργανωμένη άμυνα οι οποίες θα είναι και το κλεισδί του σημερινού αγώνα αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά και όπως αναμένεται. Θεωρώ πως οι επιλογές του Δέλλα είναι οι σωστές και χωρίς ρίσκο, που πήρε χωρίς να του βγει με τον Απόλλωνα παιχνίδι στο οποίο όμως έπαιξε και πολύ θετικό ρόλο με κινήσεις του για έρθει η νίκη, και το ίδιο θα λέω και μετά το ματς ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Οι 11 καλύτεροι στις θέσεις που μπορούν να παίξουν. Μην ξεχνάμε πως κι ο Γεωργέας παρότι έκανε την καριέρα του ως ακραίο μπακ είχε μια πολύ καλή χρονιά παίζοντας αμυντικό χαφ στη Βέροια ενώ και πέρυσι όποτε έπαιξε δίπλα στον Κορδέρο έκαναν ένα πολύ ωραίο δίδυμο.  Οι επιλογές είναι λογικές και καλές λοιπόν. Να δούμε και πάλι κανένα γκολ από στημένο όπως με τον Απόλλωνα και θα είναι ακόμη καλύτερα.
@ Επειδή δημιουργήθηκε σε μια μερίδα κόσμου μας πανικός χωρίς λόγο για την καθυστέρηση της έκδοσης της υψομετρικής άδειας από τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας ελπίζω να έγινε ξεκάθαρο πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα με τον Δήμο της πόλης. Αλλωστε το θέμα είναι τυπικό. Στην υπογειοποίηση θα κριθεί ο Βασιλόπουλος και πιστεύω να κάνει απλά αυτό που συμφέρει τον ίδιο και την πόλη που θα διοικεί γαι πέντε χρόνια. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.   Το ευχάριστο βέβαια ήταν αυτό που προέκυψε χθες το βράδυ. Στα πλαίσια της... ανάπτυξης με κοινωνικό πρόσημο που πρεσβεύει στην Περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου τα 20.000.000 ευρώ για το ΝΑΟ μπήκαν κανονικότατα και στον προϋπολογισμό του 2015. Με σεβασμό πάντα στους νόμους και στα «θέλω» της τοπικής κοινωνίας αλλά και των φιλάθλων της ΑΕΚ όπως είπε στην ομιλία του ο αντιπεριφερειάρχης Καραμέρος. Μετά και από αυτή την εξέλιξη το μόνο σχόλιο που θα κάνω, ένα πρώτο σχόλιο που λένε και οι πολιτικοί αναλυτές, είναι: Συνιστώσες ημίχρονο, Αλέξης... τελικό.
@ Φυσικά δεν θα κάνω κοκοκο για την μεγάλη νίκη του ΟΣΦΠ επί της Γιούβε που δεν θα την βρίσω όπως άλλοι γιατί δεν ξεχνώ τι βραδιές μας χάρισε με Αντόνιο Κόντε και εφτά, όχι τη θύρα. Σίγουρα ο ΟΣΦΠ είχε τύχη κι ένα μεγάλο τερματοφύλακα αλλιώς θα μπορούσε να έχει φάει και τρία. Ομως πρέπει να έχεις και τύχη και κάποιον παίκτη σου σε τρομερή μέρα για να νικήσεις μια τέτοια ομάδα κι αφού βέβαια όλοι έχουν δώσει το 100%. Τα είχε. Ομάδα όμως δεν έχει. Και ο χρόνος θα το δείξει. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια όμορφη μέρα να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002