Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 16, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Και να θες να ηρεμήσεις και να κοιτάξεις μπροστά δεν σε αφήνουν. Μα είναι δυνατόν να ακούμε χθες, την επομένη μιας τέτοιας ντροπής, που εκτός των άλλων δείχνει πως επιστρέφουμε ολοταχώς σαν Εθνική στα χρόνια της φάπας που κοντεύαμε να ξεχάσουμε, ότι αυτό που ζούμε γίνεται επειδή η ομάδα προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο!!! Μα για όνομα του Θεού. Είπαμε... Βόλευε την προπαγάνδα αυτών που ήθελαν να φύγει ο Σάντος επειδή δεν έκανε χατήρι ούτε στον... γιό του το ότι η Ελλάδα δεν έπαιζε... ποιοτικό ποδόσφαιρο αλλά και ο βιασμός της νοημοσύνης έχει ένα όριο. Δεν το ακούσαμε από όλους αλλά από υπερβολικά πολλούς που επειδή δεν μπορούνα να είναι τόσο άσχετοι τότε απλά εξυπηρετούν συμεφέροντα. Μα δεν υπάρχει πιο αντιποδοσφαιρική ομάδα από το συνονθύλευμα που μας έδειξε ο Ρανιέρι και οι ηθικοί αυτουργοί με τα πακιστανικά κινητά στα τρία παιχνίδια. Ούτε σε προπονήσεις την περίοδο της προετοιμασίας κανονικής και όχι Εθνικής ομάδας  δεν θα άλλαζε τόσα σχήματα, τόσους παίκτες και τόσες διατάξεις ένας προπονητής. Μιλάμε για ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος και μοναδικούς, ουσιαστικά, βασικούς παίκτες κορμού αυτούς που δεν θα άλλαζε ούτε... ψυχασθενής. Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, ο τερματοφύλακας επειδή έχει κρατήσει κάποιες αρχές παρότι προσεγγίζει την δουλειά σαν χομπίστας και βέβαια ο Ταχτσίδης επειδή ακόμη και ο πιο αποτυχημένος προπονητής έχει, συνήθως, το ψώνιο να βγάλει έναν παίκτη για να δείξει ότι είδε αυτό που οι άλλοι δεν έβλεπαν. Κανένα πρόβλημα βέβαια με το ίδιο το παιδί που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο ούτως ή άλλως και «μπράβο» του γιατί δεν έγινε... Γκέντζογλου αλλά έδωσε στον εαυτό του μια δεύτερη ευκαιρία και την... έπιασε από τα μαλλιά.

@ Είναι απίστευτο πραγματικά να «βαφτίζουν» επιθετικό ποδόσφαιρο το ποδόσφαιρο της μισής ευκαιρίας που είδαμε προχθές, εναντίον μιας Εθνικής που είναι δεκάδες θέσεις κάτω από την Ελλάδα στην Παγκόσμια βαθμολογία, επειδή ο Ρανιέρι έβαλε τέσσερις επιθετικούς. Μα αν το ποδόσφαιρο κρινόταν από αυτό τότε οι προπονητές θα... πλήρωναν για να κάνουν την δουλειά τους. Θα ήταν η πιο εύκολη του κόσμου.  Θα βάζανε πέντε επιθετικούς για να παίξουν... επιθετικά και μόλις έβαζαν γκολ θα έβαζαν πέντε αμυντικούς για να... κρατήσουν το σκορ. Για γέλια μιλάμε. Το θέμα είναι να μάθεις την ομάδα σου να παίζει. Εδώ ο άνθρωπος πήρε μια ομάδα που ήξερε να παίζει αυτό που της ταίριαζε, κι ας μην άρεσε σε αυτούς που ήθελαν να βλέπουν μπαλάρα από μια Εθνική που ήταν από το 1930 μέχρι το 2004 ο... ματάκιας των μεγάλων τουρνουά, και την έκανε κυριολεκτικά άχρηστη. Δεν θυμάμαι παιχνίδι ούτε επί Ρεχάγκελ, ούτε επί Σάντος που η Ελλάδα να είχε τόσο λίγες ευκαιρίες και μάλιστα σε εντός έδρας ματς. Αυτό το ποδόσφαιρο που δεν άρεσε με τον Καραγκούνη και τον Κατσουράνη δεν έπεφτε ποτέ κάτω από τουλάχιστον πέντε ευκαιρίες σε τέτοιας δυσκολίας παιχνίδια. Αλλά ακόμη και στα δύσκολα, στο Μουντιάλ για παράδειγμα, ακόμη και με την Κολομβία η ...αμυντικογενής ομάδα του Σάντος θα μπορούσε να έχει βάλει κι ένα και δύο γκολ αν και πολύ κατώτερη από τον αντίπαλο. Ασε για την διάλυση της αμυντικής λειτουργίας που έχει κάνει τα σέντερ μπακ μας να φαίνονται... μυρωδιάδες αφού οι αντίπαλοι ξεκινάνε από την περιοχή τους και φτάνουν στη δική μας λες και είναι αθλητές... στίβου και παίζουν χωρίς αντίπαλο. Για λύπηση είμαστε. Δυστυχώς.

@ Η μεγάλη τραγωδία βέβαια για τον Ρανιέρι είναι πως κάτι μίκι μάους και κάτι ραμόλια, σέβομαι απεριόριστα την τρίτη ηλικία αλλά όταν το μυαλό φθείρεται καλό είναι έστω η οικογένεια του... φθαρμένου να τον προστατεύει, που έχουν αναλλάβει το έργο της κόκκινης προπαγάνδας το γύρισαν το έργο και ξεσκίζουν τον Ιταλό παραδεχόμενοι στα ίσα πως το κάνουν επειδή είναι... άδικο να ασκείται κριτική στην διοίκηση της ΕΠΟ που έχει δώσει τα πάντα στον προπονητή. Ούτε τα προσχήματα ρε. Η διοίκηση να είναι καλά. Κι αφού αυτός ο προπονητής κάλεσε ακόμη και τον... κηπουρό του Ρέντη κι αντί να ανεβάσει υπεραξίες τους έκανε όλους μερικά εκατομμύρια... φτηνότερους ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ο επόμενος. Γιατί όχι ο... Τάκης ο Λεμονής για παράδειγμα; Ή ο Πετράν ο Μίχος που το βράδυ της Τετάρτης έδωσε κουράγιο σε έναν ολόκληρο λαόλέγοντας μετά το ματς με την Β. Ιρλανδία πως «μια ήττα μπορεί να σε κάνει πιο σοφό».  Κουράγιο Ελληνες. Τελειώνουν οι μέρες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002