Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..



@ Είναι ένα θέμα θλιβερό αλλά θα επιστρέψω πάλι σε αυτό. Όλοι κράζουν τον Ανδριανό επειδή ανέβαλε τα πρωταθλήματα. Συμφωνώ ότι δεν λύνει το πρόβλημα φυσικά η κίνηση αυτή, αλλά όπως έγραψα και χθες, είναι μια ευκαιρία για προβληματισμό και για να σκεφτούμε όλοι μας έστω μια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι αυτός ο άνθρωπος που τόσο άδικα και βίαια τον στερήθηκε η οικογένεια του, θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας. Και όσοι πιστεύουν πως θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε κάτι τέτοιο εναντίον ενός συνανθρώπου μας να το πάρουν αλλιώς. Να σκεφτούν. Να προβληματιστούν. Ακόμη κι αυτοί που εντελώς ηλίθια θεωρούν εχθρό σε προσωπικό επίπεδο έναν αντίπαλο οπαδό, πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν τουλάχιστον πως μπορεί μια εγκληματική ηλιθιότητα εκτός από την δυστυχία που θα προκαλέσει σε αθώους ανθρώπους να καταστρέψει και την δική τους ζωή. Γιατί όπως μου είχε πει ο γυμνασιάρχης μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ: "η μαγκιά από την εγκληματικότητα απέχει ελάχιστα".
@ Κατηγορούν τον Ανδριανό, λοιπόν, και παρότι δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση και τον θεωρώ απλά γλάστρα, είναι δεδομένο πως υπάρχουν πολύ χειρότερα και πολύ πιο ενοχλητικά πράγματα σε αυτή την ιστορία. Όπως η προσπάθεια κάποιων ομάδων να εκμεταλλευτούν την απόφαση της αναβολής ή οι διαμαρτυρίες και τα υπονοούμενα κάποιων που θεωρούν πως ότι έγινε, έγινε για να ευνοηθούν οι... άλλοι. Δεν υπάρχει τσίπα πραγματικά. Δεν υπάρχει ιερό και όσιο. Να κατηγορείς τον υπουργό ή τον κάθε λίγο πολιτικό για υποκριτή κι από την άλλη να φαντασιώνεσαι θεωρίες συνομωσίας πάνω στο δράμα της οικογένειας ενός νέου ανθρώπου. Επίσης δεν μπορώ να ακούω ακόμη και για το συγκεκριμένο επεισόδιο τα ίδια γνωστά και επαναλαμβανόμενα κλισέ για τους προέδρους των ομάδων που συντηρούν στρατούς, για τους συνδέσμους και για την αστυνομία που τάχα δεν έχει καμιά δουλειά στα γήπεδα. Η πλάκα βέβαια είναι πως κάποιοι από αυτούς που τα λένε είναι με την μοναδική ομάδα που έχει γράψει... ιστορία για τον οπαδικό στρατό της.
@ Στο συγκεκριμένο περιστατικό όμως τι φταίνε οι πρόεδροι, οι στρατοί και οι σύνδεσμοι; Δεν θέλω να καλύψω κανένα αλλά ο πρόεδρος του Ηροδότου τι να έκανε; Μήπως συντηρεί οπαδικό στρατό; Αυτός έδωσε εισιτήρια στους Εθνικούς, επισήμως τους φιλοξένησε και ζήτησε την βοήθεια της αστυνομίας για αστυνόμευση που δεν ήρθε ποτέ. Επίσης οι σύνδεσμοι, για τους οποίους ακούστηκε πάλι χθες το παραμύθι για να κλείσουν, τι σχέση έχουν με το συγκεκριμένο περιστατικό; Καμία. Εκτός αν πιστεύει κανείς πως έχει σύνδεσμο εκτροφείο βίας ο... Ηρόδοτος κι αν κλείσει θα σταματήσουν όλα τα κακά.
@ Και μια από τις ελάχιστες φορές που θα υπερασπιστώ το συνάφι μας. Πραγματική αηδία να ακούς δημοσιογράφους κάφρους να σκίζουν τα ρούχα τους κατά των οπαδικών εφημερίδων με αφορμή το έγκλημα, γιατί τέτοιο ήταν και τίποτα άλλο, της Αλλικαρνασού. Σίγουρα η εφημερίδα του... Ηροδότου και αυτή του Εθνικού είχαν φανατίσει τόσο πολύ τον κόσμο που ότι έγινε ήταν δυστυχώς αναμενόμενο. Να κλείσουν λοιπόν όπως και όλες οι άλλες για να μείνουν μόνο οι ουδέτερες που καθόλου δεν φανατίζουν τον κόσμο. Έλεος με την υποκρισία. Καλά τα φυλλαράκια, αλλά πάρτε τα μόνοι σας ρε παιδιά, αν μπορείτε. Οχι παρακαλώντας για το κλείσιμο των άλλων και μάλιστα με τέτοια αφορμή. Και με την ευκαιρία... Για το δελτίο τύπου του νοσοκομείου του Ηρακλείου ξεκίνησε η ΕΔΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002