Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 09, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ο Πιερικός σίγουρα δεν είναι ομάδα που μπορεί να κοντράρει την ΑΕΚ αλλά είναι μια παραδοσιακή ομάδα Β Εθνικής. Και μια ομάδα που κατέβηκε με στόχο να δείξει απέναντι στην ομάδα ατραξιόν της κατηγορίας, έτσι την βλέπουν οι άλλοι, πως είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα. Οπως και η Λαμία, όπως και όλοι όσοι έχουν ήδη παίξει και όσοι θα παίξουν στο μέλλον απέναντι στην Ενωση. Η διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό ήταν η ΑΕΚ. Γιατί αν είδαμε κάτι χθες ήταν το ότι ο βαθμός δυσκολίας των παιχνιδιών της ΑΕΚ εξαρτάται πάντα από την...ΑΕΚ. Και τα φιλικά αλλά και τα επίσημα. Φυσικά όλοι οι αντίπαλοι δεν έχουν την ίδια δυναμικότητα αλλά σίγουρα έχουν ένα κοινό. Οτι είναι κατώτερες από την ΑΕΚ. Οπότε το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τα δώσουν όλα. Από εκεί και πέρα θα δυσκολέψουν την ΑΕΚ όσο τους επιτρέψει η ίδια. Με αυτό το δεδομένο λοιπόν περιμένουμε αγωνία την πρεμιέρα. Επιτέλους η ώρα έφτασε.

@ Σε ότι αφορά τον αγώνα υπήρχαν πολλά θετικά. Το ότι η ομάδα έφτασε πολύ άνετα σε τρία γκολ και θα μπορούσε να βάλει κι άλλα με τις ευκαιρίες που είχε. Το ότι ο Μπαρμπόσα και σαν δεκάρι έκανε διαφορά. Το ότι ο Ντούνης πέτυχε γκολ και σαν εξτρέμ και σαν φορ. Το ότι ο Ανέστης είναι ήρεμος και τρομερά συγκεντρωμένος ώστε να διαβάζει φάσεις πριν γίνουν και να κάνει το καλύτερο δυνατό ανεξάρτητα από το αν κάποιος αντίπαλος καταφέρει να τον νικήσει. Το ότι ο Αραβιδης στο πρώτο ημίχρονο που έπαιξε η βασική, πλην Γροντή, ομάδα έπαιξε πάλι τον ρόλο που του έχει ανατεθεί παίζοντας σωστά με τους άλλους. Δεν βρέθηκε όμως σε καμία τελική προσπάθεια. Οταν ο νεαρός Βλαχομήτρος για παράδειγμα βρέθηκε σε τρεις, παίζοντας λιγότερο χρόνο, ανεξάρτητα απ΄το ότι αυτή την φορά δεν κατάφερε να σκοράρει. Είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται συνέχεια με τον Αραβίδη που σίγουρα κάνει την δουλειά του καλά στα υπόλοιπα κομμάτια και για αυτό είναι αναντικατάστατος στην επίθεση. Αν η ομάδα βάζει 3-4 γκολ δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν κολλάει στο μηδέν όπως στα δύο προηγούμενα ματς τότε σίγουρα θα αναζητηθούν ευθύνες στην επιλογή να παίξει η ΑΕΚ χωρίς κλασικό φορ.

@ Το κεντρικό δίδυμο δεν ήταν και σε μεγάλη φόρμα αλλά έχει δείξει δείγματα όπως και όλοι οι κεντρικοί και νομίζω πως είναι η θέση που η ΑΕΚ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Αλλά εκεί που θέλω να σταθώ από την άμυνα είναι ο Μπακάκης. Που είναι άμυνα στη θέση αλλά... επίθεση. Για την ακρίβεια είναι το κλειδί της επίθεσης της ΑΕΚ και αν οι συμπαίκτες του μπορέσουν να τον αξιοποιήσουν θα κάνει τεράστια διαφορά από την μέση και μπροστά. Η κίνηση και η πάσα στο δεύτερο γκολ σε χαζεύει πραγματικά. Αλλά η όλη κίνηση του στη δεξιά πλευρά είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Σπάνια γράφω έτσι για παίκτη αλλά πραγματικά έχω ενθουσιαστεί. Την Κυριακή όμως αρχίζουν όλα. Εκεί θα δούμε τα παιδιά μας. Κάτι μήνες έμειναν και πρέπει να τους περάσουμε ωραία.

@ Η Βασίλισσα μας παρά τα προβλήματα και τα χτυπήματα από μέσα έπαιξε σαν ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο. Με 10 μέρες παραπάνω προετοιμασία η νίκη δεν ξέφευγε. Δεν πειράζει. Τα σπουδαία είναι στο πρωτάθλημα, η πορεία στο κύπελλο με τον αποκλεισμό δυο ομάδων πιο έτοιμων σε δυο ματς που ζήσαμε τις πιο ωραίες μπασκετικές μας στιγμές από εποχή Σπόρτινγκ ήταν μια τέλεια αρχή. Και τα καλύτερα έρχονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002