Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 06, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Έφτασε η ώρα" γράφει στον κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με όλους τους βασικούς χρηματοδότες της Αγια Σοφιάς μέσα στις επόμενες μέρες. Δεδομένο θεωρείται ότι η άδεια είναι εξασφαλισμένη και για αυτό θα τα βάλουν όλα κάτω για να ξεκινήσει άμεσα το μεγάλο έργο". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα γράφει για το ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Σερβία πως είδε τους Λάζοβιτς και Σκούλετιτς να σκοράρουν. Ο Πέταρ Σκούλετιτς είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Από εκεί και πέρα η "Ώρα" στέκεται στο γεγονός ότι ο Μάνταλος κλήθηκε τελικά στην Εθνική λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τον Κονέ ενώ κάνει αναφορά και στην παρουσία του Al Jazeera στην προπόνηση της Βασίλισσας.
SPORTDAY
Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ντανίλο Πάντιτς γράφει ηSportday που έχει μάλιστα πρώτο θέμα το ρεπορτάζ της Ένωσης. Αναλυτικά γράφει: Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει απλώσει τα δίχτυα του στην πατρίδα του αναζητώντας περιπτώσεις παικτών που μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει ξεχωρίσει τον Ντανίλο Πάντιτς, τον οποίο είχε παρακολουθήσει στον αγώνα της Παρτιζάν με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Πέμπτη και τον ξανάδε στον χθεσινό αγώνα με τη Μλάντοστ (2-1).
Πρόκειται για έναν 18χρονο μέσο (γεννημένος στις 26/10/1996), που μπορεί να αγωνίζεται τόσο σαν κεντρικός ή εσωτερικός μέσος, όσο και σαν «δεκάρι». Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, είναι διεθνής με τις «μικρές» ομάδες της Σερβίας κι έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 16,5 ετών. Φέτος μετρά ήδη 10 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρσι είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του η Γιουβέντους, αλλά έκανε πίσω γιατί δεν είχε ακόμη ενηλικιωθεί κι έπρεπε να μετεγκατασταθεί όλη η οικογένειά του στο Τορίνο.
Ο Πάντιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι (!), αλλά πρόθεση της Παρτιζάν είναι να του το επεκτείνει προτού φύγει ελεύθερος. Σκοπός της ΑΕΚ δεν είναι να «αρπάξει» τον παίκτη, λόγω και των καλών σχέσεων των ανθρώπων της με την Παρτιζάν, αλλά αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις να αποκτηθεί ένας παίκτης με τις δικές του προοπτικές δεν θα πει «όχι». Ο ανερχόμενος μέσος της Παρτιζάν δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που είδε ο Μιλοβάνοβιτς χθες. Τσέκαρε ξανά τον 28χρονο Μαυροβούνιο αριστερό μπακ Βλάντιμιρ Βολκόφ, που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι, ενώ στη λίστα του ήταν και ο 18χρονος δεξιός εξτρέμ Άντριγια Ζίβκοβιτς, που όμως ήταν τραυματίας". Επιπλέον η εφημερίδα μιλάει για πρόταση στον Βαγγέλη Πλατέλλα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του: "Το συμβόλαιο του Βαγγέλη Πλατέλλα με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και πρόθεση της διοίκησης είναι να τον καλέσει άμεσα για την επέκτασή του. Ο 26χρονος εξτρέμ έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας με την απόδοση και το πάθος του, ενώ εκτιμήθηκε ιδιαίτερα η παραμονή του στην ομάδα το καλοκαίρι, όταν και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον της Μπέρμιγχαμ".
GOAL NEWS
Για τους παίκτες που είδε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Σερβία γράφει η εφημερίδα. Αναλυτικά αναφέρει: Υστερα από μερικές εβδομάδες ξεκούρασης, όπως ήταν φυσιολογικό, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έπιασε δουλειά και ξεκίνησε το σαφάρι αναζήτησης και παρακολούθησης επιθετικών που θα μπορέσουν να αλλάξουν την εικόνα της ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης βρέθηκε στο παιχνίδι της Παρτιζάν με τη Μλάντοστ και είδε την ομάδα του Βελιγραδίου να επικρατεί με 2-1. Για ακόμα μία φορά, ο «Μίλο» τσέκαρε την αγωνιστική κατάσταση δύο γνώριμων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον Πέταρ Σκούλετιτς που άνοιξε το σκορ στο 45' και τον Ντάνκο Λάζοβιτς που έκανε το 2-0 στο 58'. Αμφότεροι είχαν πολύ καλή παρουσία και θα παραμείνουν υπό στενή παρακολούθηση καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Ενα ακόμα όνομα που προστέθηκε στη λίστα του Σέρβου τεχνικού διευθυντή είναι αυτό του Πατρίκ Εζέ. Ο Νιγηριανός επιθετικός αποτελεί νέο καλοκαιρινό απόκτημα για την ομάδα της Σερβίας και στα πρώτα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος έχει πετύχει τρία τέρματα και μία ασίστ. Χθες, μάλιστα, ήταν αυτός μείωσε στο 74' για την ομάδα του, με αποτέλεσμα ο Μιλοβάνοβιτς να συμπληρώσει το όνομά του στη μεταγραφική λίστα. Είναι προφανές πως η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε απόκτηση επιθετικού εν όψει της επιστροφής της στη Super Laague. Το αν θα γίνει κάποια κίνηση και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα εξαρτηθεί απόλυτα από την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και αν οι τρεις επιθετικοί του υπάρχοντος ρόστερ δεν καταφέρουν να λύσουν το επιθετικό πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας.
LIVE SPORT
Για επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της γράφει η εφημερίδα αναφορικά με τον Αλέξη Αλεξίου και τονίζει πως ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είναι πλέον έκπτωτος. Από εκεί και πέρα στέκεται στην κλήση του Πέτρου Μάνταλου στην Εθνική ενώ γράφει και για το ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Σερβία όπου παρακολούθησε το ματς της Παρτιζάν με την Μλάντοστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002