Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Τελικά ο Βοσκάκης δεν είχε πρόβλημα με την... ΑΕΚ τότε που έβαλε τον ταμία να τρέχει πανικόβλητος με τα λεφτά από τον σταθμό Ειρήνη στο ΟΑΚΑ για να τον πληρώσει και να γίνει, που να μην γινότανε, το ματς με την Καβάλα. Εκείνο τον φρικτό Δεκέμβρη της φρικτής σεζόν. Το έχει το κόλλημα με τον κανονισμό και επειδή στη Νίκη Βόλου δεν το ξέρανε του έδωσαν την ευκαιρία να τους τσακίσει και να κάνει την... Ζάκυνθο διεκδικήτρια της πρόκρισης. Βέβαια ο Ρεθυμνιώτης, και πατριώτης, διαιτητής δεν ξέρουμε αν θα είναι τόσο τυπικός σε περίπτωση που βρεθεί στη θέση της ΑΕΚ ή της Νίκης Βόλους κάποια ομάδα του ευρύτερου ερυθρόλευκου... τόξου για να είμαστε ασορτί και με την πολιτική έκφραση που πρόσφατα χρησιμοποίησε κι ένας ηλίθιος. Θα μείνουμε με την απορία. Πάντως Είναι πραγματικά γελοίο να χάνουν ομάδες και να αλλοιώνονται διοργανώσεις για μερικά χιλιάρικα που ούτως ή άλλως δεν θα τα έχανε ο διαιτητής αν ξεκίναγε το παιχνίδι. Α ρε κερατά... κανονισμέ. Εσύ φταις για όλα που δεν μπορούν αυτοί οι εξαίρετοι διαιτητές να σε παραβούν με τίποτα.

@ Μια κι αρχίσαμε με διαιτησία να πούμε και κάτι ψηλό για τον ορισμό του διαιτητή στο Αστέρα Τρίπολης - Ολυμπιακός. Όπως γνωρίζετε ορίστηκε ο Σπάθας της γνωστής οικογένειας που θα μείνουν στην ιστορία με την μεγάλη αλλά τόσο πραγματική ατάκα για τον Ολυμπιακό και το... Αιγάλεω. Είναι αυτό το παιδί που πέρασε δοκιμασία πέρυσι επειδή τόλμησε να δώσει πέναλτι στον ΠΑΟΚ προς το τέλος του αγώνα μέσα στα Γιάννενα. Το ότι ήταν πέναλτι ήταν μια μικρή λεπτομέρεια για την ερυθρόλευκη προπαγάνδα που τα έβαλε ακόμη και με τον πατέρα του ξεχνώντας την άλλη μέγιστη ατάκα το "είμαστε εμείς που τόσα χρόνια κάναμε το μαύρο άσπρο για τον Ολυμπιακό". Η περιπέτεια πάντως πέρασε και ο Σπάθας ήταν τέταρτος την προηγούμενη Κυριακή στο ΟΣΦΠ - ΠΑΟ και είναι αυτός που απέβαλε τον Αναστάσιου. Έγινε εκεί ένας ψιλόχαμός. Μετά ήρθε και το τουίτ του Αλαφούζου με τον Πειραιώτη Σπαθα να εκφράζει τις ανησυχίες του για την πόλη στην συγκέντρωση του υποψηφίου δήμαρχου Μώραλη. Και η απάντηση ποια ήταν; Ο ορισμός του Σπάθα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τρίπολη. Δεν λέω τίποτα και δεν προβλέπω τίποτα για την απόδοση του. Απλά το πόσο πλάκα μας.. κάνουν είναι εντυπωσιακό. Η πλάκα όμως, έτσι λέγανε οι παλιοί τον δισκο των 33 ή των 45 στροφών, είχε πάντα δυο όψεις. Και κάποια στιγμή θα παίξει και η... δεύτερη. Η πίσω.

@ Και μια και είπαμε για πλάκα ας πάμε στην πλάκα της... χρονιάς. Η... κακιά η ώρα έφερε έτσι τα πράγματα που είναι πιθανή μια τριπλή ισοβαθμία ΑΕΚ, Ατρόμητου και Πανθρακικού στον όμιλο του κυπέλλου Ελλάδος. Αν και θα νικήσουμε τον... Γενάρη, αφού τότε πήγαν την τελευταία αγωνιστική για να μπει η εμβόλιμη με το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ την ημερομηνία που... έπρεπε, η ΕΠΟ δεν γλιτώνει τον διασυρμό που ήδη έχει αρχίσει. Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης δεν ξέρει ποιος περνάει αν έρθει ισοπαλία το ΑΕΚ - Ατρόμητος και έχουμε τριπλή ισοβαθμία, το νομικό επιτελείο της ΕΠΟ θα πρέπει να.. συνεδριάσει για να δώσει απάντηση στο καίριο ερώτημα σύμφωνα με όσα είπε μέλος του στο συνάδελφο Γιάννη Καραλή. Από την Τετάρτη δώσαμε στο aek365 την ερμηνεία του ΚΑΠ που θεωρούμε ότι είναι μία και μοναδική. Μετά τα κριτήρια των μεταξύ των ισοβαθμησάντων ομάδων αγώνων και την διαφορά τερμάτων πάλι στους μεταξύ τους αγώνες ο ΚΑΠ αναφέρει πως το τρίτο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση χωρίς να λέει στα μεταξύ τους ματς αλλά συνολικά. Οπότε με οποιαδήποτε ισοπαλία η ΑΕΚ περνάει κι αν νικήσει ο Παθρακικός όπως είναι το φυσιολογικό τα Ψαχνά μένει έξω ο Ατρόμητος. Άλλη ερμηνεία δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρξει. Αλλά από αυτούς όλα τα περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002