Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..



@ Η ΑΕΚ έχει πολλούς εχθρούς. Ευτυχώς. Γιατί αν κάτι δεν αντέχαμε την καταραμένη σαιζόν ήταν η... συμπάθεια όλων για την κακομοίρα την ΑΕΚ. Από πέρυσι, δυο κατηγορίες μακριά, αποκτήσαμε πάλι εχθρούς. Ηταν το πρώτο καλό σημάδι κι ένα από τα πράγματα που και πέρυσι και φέτος μας έδωσαν και μας δίνουν κουράγιο να αντέξουμε εκεί που ποτέ δεν περίμενε ούτε τρελός πως θα βρεθούμε. Πάντα είχε εχθρούς αυτή η ομάδα και πάντα προτιμούσε να την μισούν παρά να την λυπούνται. Αυτό που δεν αντέχει όμως  ΤΩΡΑ είναι τους εσωτερικούς εχθρούς. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν κίνητρα ταπεινά, ούτε να είναι... κατάσκοποι των εξωτερικών εχθρών.  Αν και υπάρχουν και τέτοιοι. Αλλά η ΑΕΚ δεν είναι πια ξέφραγο αμπέλι για να κάνει ο καθένας ότι θέλει. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν εμπόδια στην Αναγέννηση και στην επιστροφή στην κορυφή επειδή τα παρεάκια δεν θέλουν να χάσουν τα κεκτημένα τους και το δικαίωμα να ελέγχουν στην ουσία καταστάσεις χωρίς να έχουν αποκτήσει αυτό το δικαίωμα ούτε σαν μέτοχοι ούτε σαν εκλεγμένοι.
@ Καλώς ή κακώς στην δημοκρατία κυβερνούν οι πλειοψηφίες.  Και αυτοί που τις αλλάζουν είναι οι ψηφοφόροι. Στις εταιρίες διοικούν οι μέτοχοι. Κι αυτοί που τους αλλάζουν είναι αυτοί που αγοράζουν τις μετοχές τους.  Οι ΠΑΕ και οι ΚΑΕ βέβαια είναι ξεχωριστές εταιρίες. Οι μέτοχοι, τα αφεντικά, είναι πάντα διαχειριστές. Οι ομάδες ανήκουν στον λαό τους. Κι όταν ο λαός δεν τους θέλει ή τους θεωρεί επιζήμιους για την ομάδα έρχεται αργά η γρήγορα το τέλος. Στην ΑΕΚ της εποχής μας δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πρόσφατες είναι οι εκλογές στην Ερασιτεχνική όπου τα μέλη «ΜΙΛΗΣΑΝ» και βέβαια στην ΠΑΕ η αποδοχή του ηγέτη πλησιάζει ποσοστά... Στάλιν αλλά χωρίς καταπίεση.
@ Φυσικά δεν απαγορεύεται η αντίθετη άποψη. Ο καθένας μπορεί να την έχει. Αλλά όχι και να την επιβάλει ρε παιδιά. Ωπα! Οχι και να ρουφιανεύει την ΑΕΚ παντού λες και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πραγματικών εχθρών της. Οχι να προσπαθεί να την καταστρέψει επειδή δεν μπορεί να την ελέγξει. Η αρχή έγινε με τις πιο λάιτ περιπτώσεις. Ερχεται και το μεγάλο ξεβράκωμα των πιο επικίνδυνων.  Με χαρτιά επίσημα που θα αποκαλύψουν τον ρόλο των δήθεν προστατών της ΑΕΚ.  Ονόματα και συγκεκριμένες προδοτικές πράξεις.  Δεν αναφέρομαι στα αδέλφια Σταματιάδη φυσικά που κατά την άποψη μου καλώς έφυγαν βέβαια και θα αντικατασταθούν αφού κάθε διοίκηση έχει δικαίωμα να επιλέγει τους συνεργάτες της και δεν μπορεί κανείς  έφορος να είναι πάνω από το ΔΣ. Αλλοι είναι όμως οι χειρότεροι. Κρυμένοι καλά αλλά αρκούντως... ηλίθιοι για να προδωθούν μόνοι τους. Κι όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις μπροστά βάλανε τον πιο βλάκα. Λίγο υπομονή. Η ουσία είναι άλλη βέβαια. Η εποχή που το σφουγγάρι τα έσβηνε όλα τελείωσε. Δεν εκτιμήθηκε όσο έπρεπε από κάποιους που θέλανε την ΑΕΚ στα μέτρα τους για να την ελέγχουν. Περάσαμε λοιπόν στην άλλη φάση. Και τα χειρότερα, για κάποιους, έρχονται. Είπαμε. Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να ασχολείται με εσωτερικούς εχθρούς. Μακάρι βέβαια να ήταν αυτοί οι μόνοι εχθροί της. Θα ήταν πιο εύκολοι κι από τον... Μανδραϊκό.
@ Προς απογοήτευση κάποιων η ΚΑΕ ΑΕΚ που ιδρύθηκε, έπαιξε κύπελλο, παίζει στην Α1 και βέβαια θα έχει και μετοχική ομάδα και μάλιστα δυνατή ξεκινάει την Κυριακή τους αγώνες της στο ΟΑΚΑ. Εκεί που δεν θα την έβαζαν σύμφωνα με τους μόνιμα γελοιοποιημένους, από τις εξελίξεις, παραπληροφοριοδότες. Οχι μόνο θα παίξει στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ με τον Πανιώνιο αλλά και 3 ώρες πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Μια μεγάλη ευκαιρία για να περάσουμε ένα υπέροχο Κυριακάτικο απόγευμα γεμάτο ΑΕΚ. Ραντεβού εκεί. Από τις 3 μέχρι τις 8. Φόρτσα ΑΕΚάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002