Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ

@ Καλά πήγε η Παρασκευή, καλά και το Σάββατο με τα δύο... διαλυμένα τμήματα βόλεϊ να κάνουν δύο περίπατους στη Θεσσαλονίκη και σήμερα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Δύσκολο ματς για τη Βασίλισσα απέναντι στον Παναθηναϊκό στην κοινή μας έδρα που όμως αυτοί την έχουν τόσα χρόνια κι εμείς επιστρέψαμε πριν μια εβδομάδα. Και με τον δικό τους κόσμο βέβαια. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ πάντα για τη νίκη παίζει αλλά το παν σε αυτό το ματς είναι να έχουμε αξιοπρέπεια και να να περάσουμε το μήνυμα πως πολύ σύντομα η ΑΕΚ θα είναι αυτή που πρέπει. Γιατί δεν αρκεί να είναι στην κατηγορία που ήταν πάντα χωρίς να ξεχνάμε βέβαια πως τρία χρόνια υποφέραμε και πρώτος στόχος πρέπει να είναι πάντα να μην την ξαναπατήσουμε ποτέ. Η ΑΕΚ δεν αρκεί να είναι μια ομάδα της Α1. Πρέπει να είναι ΑΕΚ. Απλά.

@ Μια καλή εμφάνιση λοιπόν, μάχη από το 1 μέχρι το 40 και ο Ινγκλις που θα είναι στην εξέδρα, πρώτα ο Θεός, είναι το πρώτο μήνυμα πως σύντομα θα βλέπουμε μια πολύ πιο δυνατή ΑΕΚ. Το βασικό και το κύριο ήταν να γίνει αυτό που γράψαμε το προηγούμενο Σάββατο. Αφού βρέθηκε ο άνθρωπος που έδιωξε τον εφιάλτη της νέας χρεοκωπίας και την αδυναμίας πληρωμών και μάλιστα ένας ΑΕΚτζής με οικονομική δυνατότητα και τις κατάλληλες γνωριμίες που θα φέρουν έσοδα στην ομάδα, ο Μάκης Αγγελόπουλος,  όλα τα άλλα θα γίνουν. ΟΛΑ.

@ Θα δούμε τη Βασίλισσα μας σήμερα λοιπόν, χθες θαυμάσαμε μια άλλη Βασίλισσα αυτή με τα λευκά που είχε χρόνια να μας κάνει να νιώσουμε έτσι εμάς τους οπαδούς της, όμως να γυρίσουμε λίγο πίσω στην Παρασκευή. Εγινε θέμα συζήτησης το ότι η ΑΕΚ, πράγματι, δεν έπιασε καλή απόδοση και το πρώτο ημίχρονο πήγε χαμένο. Η αλήθεια είναι ότι σε κανένα από τα τρία πρώτα παιχνίδια η ΑΕΚ δεν έπαιξε αυτό που περιμένουμε να δούμε και αυτό που μπορεί. Ομως οι τρεις νίκες ήδη κάνουν διαφορά και υπάρχουν και συμπεράσματα ενδιαφέροντα και ελπιδοφόρα. Θα σταθώ σε δύο. Το πρώτο είναι πως ακόμη και στα μέτρια ακόμη και στα κακά διαστήματα της η ΑΕΚ και στα τρία παιχνίδια είχε συμπεριφορά ομάδας. Ποτέ δεν έχασε τον έλεγχο, ακόμη κι αν δεν μπορούσε να τον αξιοποιήσει, ποτέ δεν αποδιοργανώθηκε ώστε να κινδυνεύσει σοβαρά να δεχτεί γκολ που δεν θα μπορούσε να... διορθώσει στο 100%.  Ενα γκολ με πέναλτι έχει δεχτει κι έχουν γίνει από τους αντιπάλους της συνολικά άλλες δύο αξιόλογες ευκαιρίες σε 270 λεπτά. Αυτό δείχει πως η ομάδα έχει αρχίσει να στήνεται σωστά. Ξεκινάει με σχεδόν σίγουρο το μηδέν και ακόμη και στην κακή της μέρα φέρνει το παιχνίδι στο σημείο που η ποιότητα της, που δεν έχει ταίρι στην κατηγορία, θα φέρει τη νίκη με μιά έξαρση κάποιου από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Μια ομάδα λοιπόν που αρχίζει να έχει αρχές στο παιχνίδι της και που δικαιώνεται από τα αποτελέσματα για τον τρόπο που προσεγγίζει τους αγώνες.
@ Το δεύτερο είναι η εκμετάλευση των στημένων φάσεων. Εχω κόλλημα με το συγκεκριμένα θέμα τόσο επειδή πέρυσι μας έλειψε πολύ, και μάλιστα ακούστηκαν και αστείες δικαιολογίες για αυτή την αδυναμία, όσο και επειδή μπορεί να φέρει τρεις βαθμούς ακόμη και σε ματς χωρίς κανονική ευκαιρία όπως ήταν το προχθεσινό. Το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, ελπίζω να το δούμε και στο μέλλον. Ενα μυστικό υπάρχει μόνο. ΔΟΥΛΕΙΑ. Καλή Κυριακή να έχουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002