Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Οκτωβρίου 18, 2014

O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Πήρε όρους δόμησης η γηπεδάρα! Καθάρισε από τα πάντα η ΑΕΚ και απομένουν οι άδειες", γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα. Πιο αναλυτικά:
"Τις τελευταίες εβδομάδες πολλά και διάφορα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το γήπεδο, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να επιλέγουν να μην προβούν σε καμία επίσημη τοποθέτηση, παρά μόνο να συνεχίσουν να δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς, όπως κάνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό, ώστε να υλοποιήσουν το μεγάλο έργο. Η «Ένωση» προχωρά από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το πρότζεκτ της «Αγιάς-Σοφιάς» στηριζόμενη στους νόμους του Κράτους και σύμφωνα με τα όσα αυτοί προβλέπουν, προκειμένου να κατασκευάσει το γήπεδο εκεί που ήταν πάντα και η ομάδα να αποκτήσει και πάλι το δικό της «σπίτι».
Και η δουλειά όλων αυτών των μηνών πολύ γρήγορα θα αποφέρει καρπούς, καθώς πλέον έχουν ολοκληρωθεί και τα τελικά βήματα που χρειάζονται, για να ξεκινήσει το έργο. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» το γήπεδο της ΑΕΚ πήρε τα προηγούμενα 24ωρα επίσημα όρους δόμησης, με την «Αγια-Σοφιά», τα σχέδια του «Ναού» και φυσικά την ψηφισμένη ρύθμιση να επικυρώνονται και από την πολεοδομία! Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, πάνω στην οποία εργάζονταν εντατικά το τελευταίο διάστημα όλοι οι άνθρωποι που έχει στο πλευρό του ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο θέμα του γηπέδου και που εδώ και λίγα 24ωρα δίνει στους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» να... προετοιμάζονται για την έναρξη των έργων!
Η πολεοδομία Νέας Ιωνίας έδωσε στο γήπεδο της ΑΕΚ τους όρους δόμησης που περίμενε εδώ και καιρό και τα πάντα αναφορικά με το έργο ζωής για την «Ένωση» αλλά και την περιοχή έχουν δρομολογηθεί. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει την «θωράκιση» του γηπέδου και από πολεοδομικής πλευράς, με την ΑΕΚ να έχει πια στα χέρια της τον νόμο του Κράτους για το γήπεδο και τους επίσημους όρους δόμησης, περιμένοντας μόνο την οικοδομική άδεια, για να βάλει... μπρος.
Οι επικεφαλής του πρότζεκτ που είναι στο πλευρό του «Τίγρη» και με τους οποίους ο ηγέτης της ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τους αρμόδιους της πολεοδομίας Νέας Ιωνίας και αφού τους παρείχαν ότι έγγραφα τους ζητήθηκε, η διαδικασία ολοκληρώθηκε, με την «Ένωση» να προχωρά... ασταμάτητη στο να κάνει πράξη το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων και την «Αγια-Σοφιά» να γίνεται χειροπιαστό έργο άμεσα, εντός του έτους που διανύουμε.
Από τη στιγμή που ο «Ναός» πήρε και επίσημα όρους δόμησης, το μόνο που απομένει για να μετατραπεί το οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας σε εργοτάξιο, είναι η οικοδομική άδεια. Οι άνθρωποι της «DIMAND» και της «Δικέφαλος 1924» Α.Ε. βρίσκονται εδώ και καιρό σε διαρκή επαφή με τους μελετητές της Διεύθυνσης Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών (Δ.Ο.Κ.Κ.) που εξετάζουν τον φάκελο με τη διαδικασία να προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Από την πλευρά της Δ.Ο.Κ.Κ. έχει εκφραστεί η ικανοποίηση για τα στοιχεία που έχουν μελετήσει μέχρι στιγμής, στα οποία δεν υπάρχει η παραμικρή έλλειψη.
Στον «Δικέφαλο» έχουν την ενημέρωση πως το παραπάνω ζήτημα θα τελειώσει γρήγορα, καθώς στο τέλος του μήνα ο φάκελος της «Ένωσης» θα πάρει την έγκριση και από την αρχιτεκτονική επιτροπή, που ουσιαστικά αποτελεί την επικύρωση της εξασφάλισης οικοδομικής άδειας, που θα έρθει αμέσως μετά. Σε λίγες εβδομάδες το πολυπόθητο... χαρτί θα βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων της «Ένωσης» που είναι εδώ και καιρό πανέτοιμοι ώστε να ξεκινήσουν τις εργασίες, έχοντας ρυθμίσει όλα τα υπόλοιπα «κομμάτια» που περιλαμβάνει το πρότζεκτ, μιας και δεν θέλουν να χαθεί ούτε λεπτό, για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής της ομάδας στη φυσική της θέση".

SPORTDAY
Για τη μη παρουσία του Δημήτρη Ανάκογλου στην αποστολή γράφει η SD.
LIVE SPORT
Μια από τα ίδια και η LIVE SPORT τονίζοντας πως ο μέσος της ΑΕΚ έμεινε εκτός μάχης.

GOAL
Για τις αγωνιστικές λύσεις που έχει στα χέρια του ο Δέλλας με την απουσία του Ανάκογλου γράφει το Goal: "Μάνταλο και Μπαρμπόσα στον άξονα ετοιμάζει ο Δέλλας για το ματς με τον Απόλλωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002