Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Να ευχηθώ καλό Σαββατοκύριακο σε όλους μας για να μην αρχίσω μέρα που είναι το κείμενο με την λέξη... δυστυχώς. Αλλά... δυστυχώς, ο Κλαούντιο Ρανιέρι επιβεβαίωσε σε χρόνο ρεκόρ τις ανησυχίες και η Εθνική μας επιστρέφει στις εποχές που όταν γινόταν οι κλήσεις μετράγαμε τους παίκτες κάθε ομάδας για να δούμε αν θα ...υποστηρίξουμε ψυχή και σώμα την Εθνική ή θα χαμογελάσουμε με νόημα για το.. χαρτάκι. Σε αυτή την εποχή της καχυποψίας, της μιζέριας, στις εποχές Αρχοντίδη και Δανιήλ, Μάτσα - Καζαντζίδη που έλεγε και μια ψυχή, γυρίζει ολοταχώς η Εθνική μας ομάδα. Η ομάδα που έχει πετύχει την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου το 2004 και που είχε την τελευταία 12ετια όχι απλά αξιοπρέπεια, αλλά πραγματική δύναμη εκεί που τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν απλοί... ματάκηδες, δυστυχώς γυρίζει πίσω. Εκεί που πιστεύαμε πως δεν θα ξαναγυρίζαμε.
@ Και δυστυχώς, έφτασε η ώρα που θα νοσταλγήσουμε και τον... Γκαγκάτση. Γιατί μπορεί να έκανε ότι έκανε εντός συνόρων, με καλύτερο πάντως... στιλ από τις ρόμπες, αλλά την Εθνική όχι μόνο την άφησε έξω από την σαπίλα που υπήρχε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά την βοήθησε με τις επιλογές και την διαχείριση που έκανε να πετύχει πράγματα που δεν τα βλέπαμε ούτε στα όνειρα μας. Ο Πιλάβιος απλά ακολούθησε την συνταγή της επιτυχίας και τα πράγματα πήγαν καλά. Και τωρα ήρθαν τα... πακιστανικά κινητά να κάνουν την ομάδα που καμάρωναν και στηριζαν ΕΝΩΜΕΝΟΙ όλοι οι Έλληνες σαν το... πρωτάθλημα τους, την ΚΕΔ τους και τον... Ντάλας τους.
@ Από το Μουντιάλ είχαμε πάρει τα μηνύματα με την απάθεια των δήθεν διοικούντων την ΕΠΟ όταν ο Ολυμπιακός με όλα τα μέσα του και με μπροστάρη τον πιο γραφικό παίκτη της Ελλάδας προσπάθησε να εκδικηθεί για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο χρησιμοποιώντας την Εθνική. Ο Ρανιέρι σαν σπουδαίο όνομα μας ξεγέλασε, αλλά όπως φαίνεται ο άνθρωπος ήρθε για τα ένσημα, τον ήλιο και την... θάλασσα.
@ Να ξεκινήσω με τον Γκέκα για να μην νομίζει κανείς πως ότι γράφω είναι λόγω του αποκλεισμού του Μάνταλου. Είναι ο πιο φορμαρισμένος Ελληνας επιθετικός, τον κάλεσε αφού πρώτα ο Γκέκας τον είχε κάνει ρόμπα με τις δηλώσεις του και τον... ξανααπέκλεισε. Και δυστυχώς φαίνεται πως το έκανε επειδή προτιμάει να γκρινιάζει ένας Γκέκας... μόνος του από τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ. Αν δεν τον είχε πάρει στην προεπιλογή την Δευτέρα θα λέγαμε τουλάχιστον πως τον τελείωσε. Αυτό που έκανε τώρα είναι σκέτο τσίρκο. Να πάμε και στον Μάνταλο. Δεν τον είχε καλέσει με τη Ρουμανία. Μετά τον κάλεσε ως αντικαταστάτη παίκτη που έπαιζε σε... άλλη θέση και τον έβαλε βασικό βλέποντας τον στις προπονήσεις. Και τώρα δεν του κάνει ούτε για την... αποστολή. Ανέκδοτο.
@ Και βέβαια κερασάκι στην τούρτα ο Φορτούνης. Ενας παίκτης που ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν παίζει ούτε στα εσωτερικά διπλά. Ενας παίκτης ξεχασμένος που όπως και άλλοι που χαραμίστηκαν αποκτήθηκε για να μην τον πάρει ο ΠΑΟΚ ή ο οποιοσδήποτε ανταγωνιστής ή εν δυνάμει ανταγωνιστής του Ολυμπιακού. Κρίθηκε ικανός για να κληθεί στην Εθνική Ελλάδος όταν δεν υπάρχει πουθενά. Κρίμα και πάλι κρίμα. Για την Ελλάδα. Και χαράς ευαγγέλια για αυτούς που κονομάνε από τις πωλήσεις. Το να είναι το... εμπόρευμα διεθνές ανεβάζει την τιμή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002