Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ Καλημέρα και κυρίως ένα υπέροχο απόγευμα Κυριακής να έχουμε. Ενα απόγευμα Κυριακής που το περιμέναμε καιρό με τα δυο πιο δημοφιλή και πετυχημένα τμήματα στην ιστορία της ΑΕΚ να παίζουν διαδοχικά. Οπως παλιά .. Οταν ΝΑΟΣ και "Μόσχος" ήταν αγκαλιά. Στον ίδιο χώρο. Σε απόσταση λίγων μέτρων. Παρεμπιπτόντως εκτός από το οικονομικό όφελος της συμφωνίας της Βασίλισσας με τον ΟΤΕ υπάρχει και αυτό το κέρδος για την μπασκετική ΑΕΚ. Το να ορίζονται δηλαδή τα παιχνίδια της σε ώρες που να βολεύουν συνδιαστικά με το ποδόσφαιρο και έτσι να δικαιολογείται ακόμη περισσότερο και η απόφαση να χρησιμοποιηθεί ως έδρα το ΟΑΚΑ. Ενα ΟΑΚΑ που πρέπει να είναι και έδρα γιατί η ομάδα μας χρειάζεται όσο ποτέ τον κόσμο της τώρα στην επιστροφή της. Ιδίως μετά τις θαυμάσιες εξελίξεις, τα πολύ καλά νέα, με την δημοσιοποίηση της είδησης ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει και πάλι αφεντικό έναν γνήδιο Ενωσίτη επιχειρηματόα σαν τον Μάκη Αγγελόπουλο και είναι εξασφαλισμένη οικονομικά όλη την σαιζόν. Πρέπει λοιπόν ο κόσμος να σταθεί φέτος όσο μπορεί κοντά στα παιδιά μας, πρέπει βέβαια και η ομάδα να δώσει το κίνητρο στον οπαδό με την πορεία της. Αλληλένδετα είναι πάντα αυτά.  Σε κάποια ματς η παρουσία του οπαδού, που είναι πάντα εθελοντική, γίνεται καθήκον. Αλλά όχι πάντα. Εξαίρεση είναι αυτές οι φορές. Μπορούμε να πούμε πως σήμερα είναι μία από αυτές. Αλλά από εκεί και πέρα η ίδια η ομάδα είναι αυτή που θα... αποφασίσει με πόσο κόσμο θα παίζει. Και είναι δεδομένο πως η νέα ιδιοκτησία της ομάδας θα κάνει ότι χρειάζεται ώστε αυτή η ομάδα να είναι ελκυστική για τον κόσμο της και βέβαια αντάξια του ονόματος της. Δεν θα μπει η ομάδα σφήνα στους δύο από την πρώτη σαιζόν κι όποιος περιμένει κάτι τέτοιο πιθανότατα θα απογοητευτεί. Ομως δεν πρέπει να ξεχνάμε τι περάσαμε από εκείνο τοκαταραμένο απόγευμα του Απριλίου του 2011 μέχρι χθες. Γιατί ουσιαστικά χθες οριστικοποιήθηκε η ΣΩΤΗΡΙΑ του μοναδικού τμήματος που έχει φέρει  Ευρωπαϊκούς τίτλους στον σύλλογο. Πάμε κοντά της λοιπόν.
@ Εφτασε η μέρα λοιπόν. Για τις δύο εντός έδρας πρεμιέρες. Στο, πάντα, προσωρινό σπίτι μας στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα ποδοσφαίρου στο Αίγιο πήρε ένα σοβαρό μήνυμα. Από τον διαιτητή. Οχι από τους αντιπάλους που μπορεί να ξέφυγαν και να κλώτσαγαν με... μανία αλλά ότι έκαναν το έκαναν εξαιτίας της ανοχής. Με έναν κανονικό διαιτητή θα έμεναν με 9 παίκτες από το μισάωρο ή θα προσπαθούσαν να παίξουν κανονικό ποδόσφαιρο από πολύ νωρίτερα. Χωρίς να έχω ένδειξη για τον τρόπο παιχνιδιού που θα επιλέξει ο Κωτσένογλου όλα θα κριθούν από τον διαιτητή. Αν δεν δώσει... σύνθημα από νωρίς για ανεξέλεγκτη κλωτσιά τότε πιστεύω πως αυτή την φορά θα δούμε κανονικό ποδόσφαιρο. Το ευχάριστο βέβαια είναι πως η ΑΕΚ απέδειξε την προηγούμενη Κυριακή πως μπορεί και στο... κατς. Και έστειλε κι αυτή το δικό της μήνυμα.
@ Προβλήματα εμφανίστηκαν την τελευταία στιγμή. Αλλά πάντα πίσω από ένα πρόβλημα κρύβεται και μια ευκαιρία. Ο Μάνταλος αν δεν γίνει κανένα... τρελό θα γυρίσει πίσω και θα παίξει δίπλα στον Κορδέρο παίρνοντας την θέση του Ανάκογλου. Το έχω ξαναγράψει σε ανύποπτο χρόνο το ότι πιστεύω πως αυτή είναι η θέση που ο παικταράς αυτός μπορεί να κάνει το μεγάλο μπαμ.  Με περισσότερο χώρο στη διάθεση του και με τα χαρακτηριστικά του να είναι πιο ταιριαστά, κατά την άποψη μου πάντα, σε αυτή την θέση παρά πίσω από τον φορ. Με τους φορ έγινε το... εντυπωσιακό κι από την δεύτερη αγωνιστική η ομάδα έμεινε με τον Ντακόλ μόνο που κι αυτός από πέρυσι περισσότερο σε άλλη θέση έπαιζε. Ο Λέκιτς δεν ήρθε, ο Αραβίδης αποβλήθηκε πολύ άδικα κι ο Ιβάν κρίθηκε ανέτοιμος ακόμη και για τον πάγκο. Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν είναι δικαιολογία. Είναι ο πρώτος αγώνας στο προσωρινό σπίτι, ο κόσμος θα δώσει το παρόν και η νίκη δεν είναι ανάγκη να γράψουμε και να πούμε πόσο αναγκαία είναι. Θα είναι μια ωραία Κυριακή και στα δύο μέτωπα ιδίως τώρα που ο Πανιώνιος έφτιαξε ομάδα κι όποιος πρόλαβε... εφήβους είδε. Τώρα τέλος, Ερχεται κανονικός αντίπαλος για μεγάλη μάχη. Ευτυχώς. Ετσι θέλουμε να τους νικάμε όλους. Ραντεβού εκεί  αδέρφια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002