Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Οκτωβρίου 03, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..



@ Εδώ είμαστε πάλι μετά απο μια απουσια δικαιολογημένη, που λέγαμε και στο σχολείο, σε μια μέρα δύσκολη που όμως όλα, μα όλα, πήγαν καλά. Και το βράδυ ήταν πραγματικά το κερασάκι στην τούρτα. Ή το... πεπερόνι στην πίτσα για να μιλήσουμε με όρους Τσάμπιονς Λιγκ. Στο σοβαρο κομμάτι της ποδοσφαιρικής κριτικής, πρώτα, να επαναλάβω ότι είχα γράψει την επομένη της νίκης του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο: "Οσοι διαβάζουν ΣΦΗΝΑΚΙΑ ξέρουν πως μπορεί ακόμη και στο Ολυμπιακός... Τζιχαντιστές να υποστηρίζω τους Τζιχαντιστές, αρκεί να είμαι σιγουρος μετά πως θα... συλληφθούν, αλλά δεν κάνω το άσπρο μαύρο. Η νίκη του Ολυμπιακου ήταν τεραστια. Και δίκαιη αφού δεν κρίθηκε από την διαιτησία παρότι μια αποβολή και μάλιστα του καλύτερου παίκτη του Ολυμπιακού θα μπορούσε να δοθεί σε εκείνη την αγκωνιά. Σίγουρα θα δινόταν στο Ολυμπιακός - Ξάνθη π.χ αν την αγκωνιά την έτρωγε ο Κασάμι. Νίκησε δίκαια ας πούμε. Αλλά θα κάνω μία προβλεψη. Θα έχει άσχημη συνέχεια. Το λέω βασισμένος σε αυτό που ειδα. Μπορεί να ακουστεί σαν τρελό ή σαν αποτέλεσμα πίκρας αλλά ο Ολυμπιακός είναι πολύ κάτω απο πέρυσι παροτι έκανε τζακ ποτ με τον Κασάμι, έχει τον Αμπιντάλ που είναι άλλου επιπέδου παίκτης και έχει αντικαταστήσει με καλό παικτη τον Χολέμπας. Εδώ θα ειμαστε, πρώτα ο Θεος ΠΑΝΤΑ, και θα δούμε"...
@ Αυτή είναι η άποψη μου για τον φετινό Ολυμπιακό και δεν αλλάζει. Δεν έχει κακούς παίκτες, αν και σε κάποιες θέσεις υστερεί δραματικά σε σχέση με πέρυσι, αλλά σίγουρα δεν έχει ομάδα. Και θα δυσκολευτεί πολύ να φτιάξει γιατί τον Μίτσελ δεν τον βλέπω καλά. Ιδίως από τότε που ολο το γήπεδο φώναξε το... όνομα του. Από εκεί και πέρα αν έδινε το πέναλτι στο Μανιάτη, το γκολ είχε πολλές πιθανότητες και μπορεί ακόμη και να γλύτωνε την ήττα η ομάδα του Πειραιά οπότε θα ήταν το ξεκάθαρο φαβορι τουλάχιστον για την τριτη θέση. Τώρα όλα παίζονται. Γράφω για το πέναλτι γιατί οι διαμαρτυριες για το γκολ του Μήτρογλου που δεν μέτρησε είναι τόσο σοβαρές όσο και οι ισχυρισμοί πως για την ήττα στο Περιστέρι έφταιγε το... φάουλ που δεν δοθηκε και το οργανωμένο σχέδιο που όμως δεν μπορεί νσ σταματήσει αυτή την ασταμάτητη ομάδα. Ειναι οφσάιντ ο Μποτία, καλή του ώρα να είναι πάντα καλά και... βασικός το παιδι, και όπως βλέπω εγώ την φάση κάνει φάουλ ο Μήτρογλου. Κάτι σαν τον γκολ του... Μουστακίδη στις 7 Μαιου του 89 για το οποίο ειχαν το θράσσος να διαμαρτυρηθούν οι οπαδοί της ομάδας - κλεπταποδόχου του Κοσκωτά και του Σαλιαρέλη. Οφσάιντ και φάουλ μαζι.

@ Το πέναλτι ήταν όμως. Κι ας πέφτει θεαματικά αυτή η γραφική φιγούρα ο Μανιάτης που αν δεν φυγει, σε λιγο καιρό δεν θα παίζει πουθενά αφού μέχρι και οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί τον έχουν πάρει χαμπάρι αν κρινω από αυτά που διαβάζω στα μέσα κοινωνικής δικτίωσης. Γενικά η κατάσταση δεν ειναι καλη. Και φαίνεται ακόμη κι από τον τρόπο που προσπαθούν συνεχως με την προπαγάνδα να βγάλουν κι από την επικοινωνιακή... μύγα ξύγγι. Μπορούμε για το μη  καταλογισμό του πέναλτι  να πούμε κι εμεις κάποια πράγματα που τα έχουμε ακούσει τόσες πολλές φορες όλα αυτά τα χρονια που η ομάδα που ξεφτιλησε το πρωταθλημα για να το κατακτησει πανηγυρίζει τα άθλια πρωταθλήματα. Οπως... Ο πρόεδρος της Μάλμε προστάτευσε την... επένδυση του. Δεν είχε ανάγκη η Μάλμε την ευνοια για να νικήσει. Δεν είχε δόλο απλά. Ηταν κακός διαιτητής. Επενδύστε και μετά να έχετε απαιτήσεις. Βάλτε λεφτά και μετά μιλάτε. Μπορει να ήταν πέναλτι αλλά πριν ειχε κόψει απο καθαρη θέση τον Ρόζενμπεργκ που έφευγε για να κάνει το γκολ μόνος του. Οι μεγάλες ομάδες δεν μιλάνε για την διαιτησία. Αυτά για αρχη. Και ερχόμαστε. Κι από εκει που δεν φανταζεστε. Καλημερα ΑΕΚάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002