Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2009

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΝΤΟΥΣΑΝ !!


Ολες οι λεπτομέρειες και οι διάλογοι του Σέρβου τεχνικού με τους Ενωσίτες που έδωσαν το παρών στην απογευματινή προπόνηση

Tην αποθέωση από τους 150 οπαδούς της ΑΕΚ που έδωσαν το παρών στους Θρακομακεδόνες, γνώρισε στη σημερινή απογευματινή προπόνηση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η αγάπη του κόσμου για τον Σερβοέλληνα τεχνικό έγινε αισθητή από την πρώτη κιόλας στιγμή που έκανε την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να φωνάζουν ρυθμικά «Ντούσαν, Ντούσαν».

Tων Αλέξανδρου Λυμπέρη - Κώστα Φώτη

Το ίδιο εξακολούθησε να συμβαίνει και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ωστόσο, τα καλύτερα, ο κόσμος τα φύλαγε για το τέλος.

Άπαντες οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, είχαν ολοκληρώσει το πρόγραμμά τους και ένας ένας κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια. Ο «Ντούσκο», ωστόσο, παρέμεινε στο γήπεδο, παίζοντας το εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένο του ...ποδοβόλεϊ, μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του. Για την ιστορία, ο τεχνικός του Δικεφάλου ήταν στην ίδια ομάδα με τον γυμναστή Αντώνη Κέζο, ενώ αντίπαλοί τους ήταν οι Δημήτρης Μπουρουτζίκας και ο Λύσανδρος Γεωργαλής.

Τότε, κάποιοι παρέμειναν στις θέσεις τους και παρακολουθούσαν ...το ματς. Μέχρι που ένας οπαδός της ΑΕΚ φώναξε δυνατά: «Ντούσκο, έλα στο λαό σου».

Την ίδια στιγμή, ο άνθρωπος ασφαλείας του γηπέδου, ειδοποίησε τον κόσμο ότι πρέπει να αποχωρήσει, γιατί η προπόνηση είχε τελειώσει. Τότε, άπαντες ξεσηκώθηκαν λέγοντας με μια φωνή στον Μπάγεβιτς: «Δεν φεύγουμε από εδώ αν δεν έρθεις».

Ετσι, ο Σερβοέλληνας τεχνικός τους απάντησε: «Δύο λεπτά ακόμη και έρχομαι», με τους φίλους της Ένωσης να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Αμέσως μετά ο Μπάγεβιτς, βλέποντας τον κόσμο να είναι έτοιμος να κάνει ...ντου μέσα στον αγωνιστικό χώρο τους είπε: «Ένα πόντο ακόμη», τον οποίο στη συνέχεια πέτυχε και πανηγυρίζοντάς, ακούστηκε η ατάκα από την εξέδρα: «Παρ' τους την κούπα».

Κάποιοι άλλοι είπαν χαριτολογώντας : «Για την ταλαιπωρία θα βγάλεις με όλους μας φωτογραφία», με το χαμόγελο να είναι ζωγραφισμένο στα χείλη του έμπειρου τεχνικού.

Κάπου εκεί έφτασε η μεγάλη ώρα με τον κόσμο να πνίγει στις αγκαλιές τον Μπάγεβιτς και να βγάζει φωτογραφίες μαζί του. Εκεί υπήρχαν και αρκετοί γονείς μαζί με τα παιδιά τους, τα οποία φορούσαν φανέλες της ΑΕΚ και πόζαραν δίπλα του για να βγάλουν φωτογραφίες. Μάλιστα, υπήρχε και ένα μικρό παιδάκι το οποίο, ο 61χρονος τεχνικός πήρε αγκαλιά και του έκανε διάφορα αστεία. Εκείνη τη στιγμή, πετάχτηκε ένας οπαδός της ΑΕΚ φωνάζοντας: «Ντούσαν, τα πιτσιρίκια δεν έχουν δει ακόμη πρωτάθλημα».

Ο θαυμασμός στο πρόσωπο του Μπάγεβιτς συνεχίστηκε μέχρι και την είσοδο των αποδυτηρίων, όπου είχε κατακλειστεί από κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002