Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουλίου 07, 2009

TA NEA TΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ..ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ..!!

Στην Αθήνα σήμερα ο ατζέντης του Αργεντινού αρχισκόρερ, προκειμένου να συζητήσει με τον Νίκο Θανόπουλο, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά, σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο

Η επικείμενη συζήτηση του Νίκου Θανόπουλου με τον μάνατζερ του Ισμαέλ Μπλάνκο, Γκοιστάβο Οναΐντια δεσπόζει στα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ των σημερινών αθλητικών εφημερίδων. Τί άλλο αναφέρει ο Τύπους για τη σημερινή συνάντηση Νοτιά, Θανόπουλου, Μπάγεβιτς και τα μεταγραφικά…

«Εξέδρα των σπορ»


«Συζήτηση για Μπλάνκο» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της «Εξέδρας», αναφορικά με τον Ισμαελ Μπλάνκο. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο ατζέντης του Αργεντινού επιθετικού, Γκουστάβο Οναΐντια, θα έρθει στην Αθήνα σήμερα και θα συναντηθεί με τον Νίκο Θανόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν για τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. «Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα ραντεβού με τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Μην περιμένετε, όμως, να σας πω κάτι παραπάνω. Αν θέλει, μπορεί ο πρόεδρος της ομάδας να σας πει», τόνισε ο Γκουστάβο Οναΐντια στην «Εξέδρα», η οποία υποστηρίζει ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο ατζέντης του Μπλάνκο θα εμφανιστεί σήμερα ενώπιον του Θανόπουλου με μία πρόταση προς την ΑΕΚ. Πιθανό, πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είναι και το ενδεχόμενο ο Μπλάνκο να ζητήσει αύξηση αποδοχών. Από εκεί και πέρα, η «Εξέδρα» αναφέρει ότι στο χθεσινό του Νίκου Νοτιά και του Νίκου Θανόπουλου με το Supporters Club, άκουσαν τα μέλη του κλειστού κλαμπ των φίλων της ΑΕΚ να τους γνωστοποιούν την απόφασή τους να βάλουν λεφτά στο ταμείο της ΑΕΚ, συμμετέχοντας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και ονομαστικά. Παράλληλα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ θα προχωρήσει προσωρινά χωρίς τεχνικό διευθυντή και κάνει λόγο για χορηγική συμφωνία με την Cosmote, που θα αποφέρει στην ΑΕΚ 350.000 ευρώ.


Goal News


«Βόμβα» με Μπλάνκο αναφέρει το σημερινό «Goal», που υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ ενδέχεται να βρεθεί προ δυσάρεστου απροόπτου. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας κάνει λόγο για έντονο «φλερτ» του Αργεντινού επιθετικού με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, οι οποίοι προτίθενται να ικανοποιήσουν οικονομικά την «Ένωση». «Πλέον αυτό που μένει να φανεί είναι πώς θα αντιδράσει η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση σε ενδεχόμενη πρόταση, που σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να αγγίζει τα 4 εκ. ευρώ»! Από εκεί και πέρα, το «Goal» σημειώνει το προγραμματισμένο για σήμερα ραντεβού ανάμεσα στον Νοτιά, τον Θανόπουλο και τον Μπάγεβιτς, υποστηρίζει ότι παραμένει θολό το μέλλον του Τζιμπούρ, καθώς υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν και τονίζει ότι η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει τον Λεονάρντο το συντομότερο δυνατόν, αφού ο Μπάγεβιτς τον θέλει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.


Sportday


«Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ», δηλώνει στη «Sportday» ο Πάμπλο Χερές, «υπάρχει ενδιαφέρον», τονίζει στην εφημερίδα ο Λουτσιάνο Χερμάν Βέλα. Αμφότεροι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sportday» έχουν προταθεί στην «Ένωση», η οποία εξετάζει τις περιπτώσεις τους. «Τέλος ο Έντι», αναφέρει για τον Εντίνιο, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας, που θα ταξιδέψει στην Αυστρία, ενώ σημειώνει και το χθεσινό ραντεβού των Νοτιά και Θανόπουλου με τα μέλη του Supporters Cub, υποστηρίζοντας ότι οι δύο παράγοντες της ΑΕΚ εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα πάει καλά σε όλους τους τομείς. Επίσης, κάνει λόγο για «καψώνι σε Ογκαράρου», καθώς, όπως σας ενημέρωσε από χθες το «aek365», ο 29χρονος Ρουμάνος άσος προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ.

«Score Live»


Την τελική σύμβαση για το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ παρουσιάζει το σημερινό «Score», που κάνει λόγο για «312.000 ευρώ το χρόνο το μίσθωμα και 300.000 ευρώ επιπλέον από χορηγίες για την αποπληρωμή της κατασκευής. Εννέα χρόνια η διάρκεια της μίσθωσης. 2.850.000 ευρώ η ρήτρα σε περίπτωση που η ΠΑΕ καταγγείλει τη σύμβαση». Παράλληλα, κάνει λόγο για συμμετοχή κάποιων μελών του Supporters Club στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που θα κάνει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, σημειώνει τη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στους κ.κ. Νοτιά, Θανόπουλο και Μπάγεβιτς και υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ» ετοιμάζει το χτύπημα για Λεονάρντο».

«Ωρα των Σπορ»


«Αποφασίζει ο Γκριν, ζήτησε και στόπερ», είναι το πρώτο θέμα της σημερινής «Ώρας των σπορ». Το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει ότι ο Ολλανδός άσος θα αποφασίσει σήμερα για το μέλλον του, καθώς έχει προγραμματίσει ραντεβού με τη διοίκηση της Κατάνια. Παράλληλα, κάνει λόγο για εισήγηση του Μπάγεβιτς στον Θανόπουλο, σε μία από τις τελευταίες τους συναντήσεις, για απόκτηση ενός στόπερ, λόγω της πολύμηνης απουσίας του Γιώργου Αλεξόπουλου και υποστηρίζει ότι ο Σέρβος θα αποφασίσει σήμερα αν θα πάρει μαζί του στην Αυστρία τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Αναφορικά δε με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτησή του, σε περίπτωση που ο Εντίνιο φέρει μια πρότασης κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ.

«Γάτα»


«Πουλάει την ΑΕΚ ο Νοτιάς», υποστηρίζει η σημερινή «Γάτα», η οποία τονίζει ότι ο μεγαλομέτοχος της «Ένωσης» αναζητά στις ΗΠΑ τον διάδοχό του. Επίσης κάνει λόγο για «αγκάθι του γηπέδου, εκτόξευση χρεών και αδυναμία του να παίρνει άμεσα αποφάσεις» και τονίζει ότι το εναλλακτικό σχέδιο είναι η αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ με την είσοδο νέων επενδυτών. «Υπάρχουν, μάλιστα, δύο μεγάλοι δικηγόροι, γνωστοί φίλαθλοι της ΑΕΚ, που διαδραματίζουν ρόλο από εδώ στις εξελίξεις», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Φίλαθλος


«Όλα στο τραπέζι», είναι ο τίτλος του βασικού ρεπορτάζ ΑΕΚ του σημερινού «Φιλάθλου», που υποστηρίζει ότι οι Νοτιάς, Θανόπουλος και Μπάγεβιτς θα συναντηθούν σήμερα και θα συζητήσουν τόσο για το θέμα του προπονητικού κέντρου όσο και για τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα. Επίσης, αναφέρει ότι «φουλάρουν στα Σπάτα», τονίζοντας ότι πλέον δουλεύουν σε γρηγορότερους ρυθμούς στον χώρο που θα φιλοξενήσει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, κάνει λόγο για εξελίξεις για Γκριν και Ογκαράρου, σημειώνοντας πάντως, ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει πάρει ακόμη την οριστική του απόφαση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002