Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2012

ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ..

GOAL
"Άγγελος προ των πυλών", γράφει η εφημερίδα Goal στο κεντρικό της ρεπορτάζ σήμερα για την ΑΕΚ, τονίζοντας: "Σήμερα δίνει την τελική του απάντηση ο Αναστασιάδης, με τον οποίο υπάρχει καταρχήν συμφωνία, όπως υποστηρίζουν οι διοικούντες την ΑΕΚ". Αναλυτικά επί του θέματος η εφημερίδα σημειώνει:"Επειτα από το στενό πρεσάρισμα που άσκησαν στον Ελληνα τεχνικό οι Δημητρέλος και Δημητριάδης (ήταν αυτός που έκανε και την αρχική προσέγγιση), φαίνεται πως ξεπεράστηκαν όλα τα ζητήματα και το "ναι" συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Η οριστική απάντηση του Αναστασιάδη θα δοθεί απόψε, αλλά στην ΑΕΚ ήδη εκτιμούν πως μπορεί να θεωρείται ως ο νέος τεχνικός της ομάδας.
Το κρίσιμο ραντεβού υπήρξε χθες το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Αττικής Οδού με την παρουσία των τριών ανδρών. Από την πλευρά της ΑΕΚ τονίστηκε στον Αναστασιάδη πως εκτιμούν ότι αποτελεί τη μοναδική λύση για να υπάρξει άμεση ανάκαμψη στην ομάδα. Επισημάνθηκε πως εκτιμούν απεριόριστα τη δουλειά του και επιθυμούν διακαώς να συνεργαστούν σε αυτήν την κρίσιμη καμπή. Αναφορές που άφησαν ικανοποιημένο τον Αναστασιάδη, καθώς οι συνθήκες στήριξης είναι απαραίτητες για να δουλέψει σε έναν σύλλογο. Από την πλευρά του, ο Αναστασιάδης ζήτησε να υπάρξει ομόνοια και σύμπνοια στην ομάδα. Να μην υπάρχει καμία παρέμβαση στο έργο του και να είναι το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια. Ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει με τις ιδιοκτησιακές εξελίξεις και αν ο Βιντιάδης είναι ενήμερος για τη συμφωνία που επιχειρείται να υλοποιηθεί.
Από τη στιγμή που πληροφορήθηκε πως ο Βιντιάδης είναι θετικός, φέρεται πως ζήτησε χρόνο προκειμένου να επικοινωνήσει με τον πνευματικό του και να λάβει οριστική απόφαση. Φαίνεται πάντως πως ήδη αναζητά κατοικία στην περιοχή της Πεντέλης και αυτό είναι θετική ένδειξη.
Ζήτημα αποτελεί η στελέχωση του τεχνικού τιμ. Ο Αναστασιάδης ζήτησε δύο συνεργάτες: τον γυμναστή Δημητρακόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Τερζή. Ωστόσο, στην ΑΕΚ έχουν για τις ίδιες θέσεις τους Πήδουλα και Καμπόλη, οι οποίοι μάλιστα έχουν ενημερωθεί από τον Δημητρέλο πως θα παραμείνουν στην ΑΕΚ. Οριστική απόφαση θα ληφθεί σήμερα.
Στην ΠΑΕ πάντως έλεγαν πως η συμφωνία με τον Αναστασιάδη θα είναι οικονομικότερη για το ταμείο της ομάδας από αυτήν που υπήρχε με τον Βλάχο και το επιτελείο του".
Παράλληλα λόγος γίνεται και για τον Θωμά Μαύρο: "Στην επίθεση ο Θωμάς! Την Τετάρτη παραχωρεί συνέντευξη Τύπου ο Μαύρος αποκαλύπτοντας όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες". Για τα διοικητικά η εφημερίδα γράφει: "Ανησυχία και για την είσοδο Βιντιάδη, την οποία μπορεί να κρίνει το ματς με την Κέρκυρα"!
SPORTDAY
Για την προοπτική Αναστασιάδη γράφει η εφημερίδα: "Δημητρέλος και Δημητριάδης τα είπαν με τον Αναστασιάδη, ο οποίος ζήτησε μία μέρα για να απαντήσει. Ο πολύπειρος τεχνικός δεν έμεινε τόσο στα δεδομένα οικονομικά προβλήματα, αλλά ζήτησε να είναι απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια, να μην δέχεται παρεμβάσεις στο έργο του, αλλά και να ενημερωθεί για τις διοικητικές εξελίξεις κι αν αυτές θα επηρεάσουν τη δουλειά του. Ο Ανδρέας Δημητρέλος φέρεται να τον καθησύχασε λέγοντας πως ο Δημήτρης Βιντιάδης είναι ενήμερος για την πρόταση που έγινε στον προπονητή και συμφωνεί.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης ζήτησε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί, να μιλήσει με δικούς του ανθρώπους, αλλά και να συμβουλευτεί τον πνευματικό του, ως βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Πάντως λέγεται πως είναι έτοιμος να πει το «ναι» και ήδη αναζητεί κατοικία στην Αθήνα. Εκτός σοβαρού απροόπτου, λοιπόν, θα απαντήσει καταφατικά και αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση προετοιμάζοντας την ΑΕΚ για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου απέναντι στην Κέρκυρα". Επιπλέον, υπάρχουν δηλώσεις του Μαύρου ο οποίος ρίχνει ευθύνες στον Ανδρέα Δημητρέλο, για την απόλυση Βλάχου.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Πρώτο θέμα είναι στην εφημερίδα, οι σοβαρές πιθανότητες να έρθει ο Άγγελος Αναστασιάδης στην ΑΕΚ: "Ένας Άγγλος για την ΑΕΚ", γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει: "Σε καταρχήν συμφωνία με τον Αναστασιάδη ήρθε χθες η Ένωση. Απαντά σήμερα ο έμπειρος τεχνικός, ώστε να πιάσει από αύριο δουλειά. Καθοριστικός ο ρόλος του Βασίλη Δημητριάδη". Αναφορά γίνεται και στα όσα έγιναν με τον Θωμά Μαύρο: "Ο Θ(ε)ωμάς αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό", γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα και προσθέτει: "Όσοι τον παρέκαμψαν και τον προσέβαλαν οφείλουν να του ζητήσουν συγγνώμη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002