Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2013

ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΚ365 ΓΡΑΦΟΥΝ..

Ανάσα χωρίς καθαρό μυαλό
Του Ηλία Τομαρά, αρχισυντάκτη του aek365
Μια τόσο σημαντική νίκη, μια τόσο βαθιά ανάσα αλλά και μια τόσο προβληματική εμφάνιση. Ναι η ΑΕΚ έκανε το μεγάλο βήμα για την παραμονή της, ναι πήρε το ματς ζωής και θανάτου αλλά στον προορισμό δεν έφτασε και αυτό είναι που πρέπει να έχουν όλοι στο μυαλό τους όταν μάλιστα σε αυτό το πρωτάθλημα τα πάντα μπορούν να συμβούν.
Σε ένα ακόμα ματς η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει τις δυνατότητες αλλά όχι και το καθαρό μυαλό για να "τελειώσει" ένα ματς. Δεν το είχε ούτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ούτε και τον πάγκο. Το εξαιρετικό ξεκίνημα έδωσε τη θέση του σε μια συνεχή πτώση και μια μαζική οπισθοχώρηση με τους παίκτες να επιχειρούν από το 60' να κρατήσουν το σκορ και να σπαταλούν με εκνευριστική ευκολία τις όποιες ευκαιρίες τους δόθηκαν. Επιπλέον όταν η ομάδα "φώναζε" πως χρειαζόταν βοήθεια ο πάγκος δεν την προσέφερε με τη Βέροια να κρατάει άνετα την μπάλα και να πιέζει.
Ξέρω μετά από μια τόσο κρίσιμη νίκη η γκρίνια δεν είναι ωραίο πράγμα όμως εδώ μιλάμε για τη σωτηρία της ΑΕΚ. Στη φετινή Σούπερ Λίγκα των μεγάλων εκπλήξεων η ομάδα πρέπει, πρώτα απ' όλα, να αποφύγει τις όποιες αυτοχειρίες και να τελειώσει την υπόθεση παραμονή το συντομότερο δυνατό. Να μην επιτρέψει στις... εκπλήξεις να την επηρεάσουν.
Υ.Γ: Με την κίνηση του Κατίδη μένεις απλά άγαλμα και αναρωτιέσαι αν συμβαίνει αυτό που βλέπεις. Μερικές ώρες μετά κι ενώ έχουν μεσολαβήσει εξηγήσεις επί εξηγήσεων η αίσθηση μου είναι πως ο Κατίδης δεν έκανε κανενός είδους πολιτική δήλωση καθώς, όπως προκύπτει από τα όσα ο ίδιος τόνισε, είναι ανίκανος να κάνει κάτι τέτοιο. Πρέπει να τιμωρηθεί αλλά όχι να καρατομηθεί μια και η αμάθεια και η ελαφρότητα είναι ένα εγκλήματα περισσότερο κατά του εαυτό του μας παρά βλάπτουν τους άλλους.
 
Κουράγιο ΑΕΚΑΡΑ για ΟΛΑ όσα τραβάς...
Του Θοδωρή Καρβουνιάρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
Και είχα τόσα πολλά να γράψω για το παιχνίδι. Για την τεράστια νίκη που πέτυχε η ΑΕΚ απόψε, για την τραγική εμφάνιση, για τον Λίνεν που έκανε και απόψε ό,τι μπορούσε (άθελά του φυσικά ο άνθρωπος, αλλά δεν έχει... βαρύνει) για να μην έρθουν οι τρεις πόντοι, για το (λογικό) άγχος των παικτών που είχαν χάσει το μπούσουλα για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι και δεν πήραν βοήθεια από τον πάγκο, για το συγκλονιστικό παιχνίδι του Γεωργέα, για το γκολ του Κατίδη που το χρειαζόταν και ο ίδιος και πολύ περισσότερο η ομάδα, αλλά και για εκείνο του Φούντα... Αλλά αυτή η ομάδα είναι πάντα το κάτι διαφορετικό... Δεν είναι απλά μία ποδοσφαιρική ομάδα.
Σέβομαι κάθε άποψη του καθένα. Ο καθένας μπορεί και έχει δικαίωμα να πιστεύει και να ψηφίζει ότι θέλει... Αλίμονο. Αλλά κάποια πράγματα επιβάλλονται να μη γίνονται μπροστά στα μάτια όλων. Ειδικά σε μία ομάδα σαν την ΑΕΚ! Δέχομαι ειλικρινά, δείχνοντας καλή θέληση, ότι δεν γνώριζε, ο Κατίδης. Ότι κατάλαβε το λάθος του. Όμως ακόμα και αυτό είναι επικίνδυνο. Η άγνοια και με τον τρόπο που την πλασάρεις. Τώρα ο Κατίδης σίγουρα θα έμαθε... Κι αν έχει απορίες, ας κάτσει να μάθει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ιστορία της ΑΕΚ.
Δεν αντέχω να γράψω άλλο γι' αυτό το πράγμα. Απλά ένα μπράβο στον Λίνεν για τη θέση του. Μπορεί στον πάγκο να κάνει... όργια, αλλά τουλάχιστον μιλάει σωστά για κάποια πράγματα. Και επειδή δεν αντέχω θα το γράψω το αρνητικό μου για τον κόουτς. Όπως μετά το ματς με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ, έτσι και απόψε που η ΑΕΚ έβαλε γρήγορα γκολ, είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι «μας έκανε ίσως κακό που βάλαμε γρήγορα το γκολ». Όταν το είπε μετά τα Γιάννινα είπα πως μάλλον δεν... άκουσα καλά. Αλλά επανέλαβε το ίδιο και τώρα. Δεν έχω ακούσει ποτέ ξανά άνθρωπο να δικαιολογεί την κακή απόδοση μιας ομάδας, λέγοντας πως της έκανε ΚΑΚΟ που ΕΒΑΛΕ γκολ! Και μάλιστα γρήγορα! Και άντε να το δεχθώ κι αυτό, αλλά δεν μπορείς σε άλλα παιχνίδια που δεν σκοράρει γρήγορα η ομάδα να λες "θέλαμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά δεν ήρθε". Κάπου φαίνεται ότι έχει χαθεί η μπαλίτσα...
Τέλος εδώ. Η ΑΕΚ είναι ζωντανή. Το παν απόψε αυτό ήταν και αυτό είναι. Τεράστια νίκη η αποψινή, αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Έχει δρόμο ακόμα, χρειάζονται κι άλλοι βαθμοί. Άντε να φύγει αυτή η καταραμένη χρονιά γιατί πραγματικά πλέον τα έχουμε δει όλα (αν και λέω μεγάλη κουβέντα τώρα). Κουράγιο ΑΕΚΑΡΑ, για ΟΛΑ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002