Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαρτίου 16, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ..

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει στο blog του για τη Μητέρα των Μαχών απέναντι στη Βέροια και καλεί ποδοσφαιριστές και προπονητή να παραμείνουν ενωμένοι και πεισμωμένοι τώρα που κρίνεται η αγωνιστικής βιωσιμότητα της ΑΕΚ.
mikriFwnΗ μετάλλαξη της ΑΕΚ σε μία ομάδα που θα έδινε αγώνα επιβίωσης με πρωταρχικό στόχο το να εξασφαλίσει την όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη παραμονή της στην κατηγορία (κάτι που δυστυχώς αργεί να συμβεί), αποφεύγοντας περιπέτειες πρωτόγνωρες και βασανιστικές, είναι πλέον μία κατάσταση που όλοι όσοι ασχολούνται με την καθημερινότητά της την έχουν συνειδητοποιήσει… Την έχουμε αποδεχθεί…
Απαιτούνται νίκες και απαιτούνται άμεσα. Απέναντι στη Βέροια δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Και αυτό το γνωρίζει, το επισημαίνει αλλά και το χρειάζεται (διότι ο εκάστοτε προπονητής από τις νίκες τρέφεται και εδραιώνεται) εξίσου και ο Έβαλντ Λίνεν. Ακόμα ένα ατυχές αποτέλεσμα δεν θα φέρει απλώς αμφισβήτηση, διότι αφενός πρόκειται για την ΑΕΚ και αφετέρου στην Ελλάδα το μόνο που δεν περισσεύει είναι η υπομονή.
mikriFwnΟποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης ενδέχεται να συνεπάγεται επιστροφή στην επικίνδυνη ζώνη. Και δύσκολα μία ομάδα ξεκολλάει δεύτερη φορά σε μία σεζόν από εκεί. Ακόμα και όταν όλοι αναγνωρίζουν το δύσκολο της αποστολής της έτσι που την άφησαν να καταντήσει οι λεφτάδες.
Ασφαλώς και το αυτονόητο επί της Βέροιας δεν είναι αρκετό όταν είσαι οπαδός μιας ομάδας που σε έχει γεμίσει με χαρές και σπουδαίο ποδόσφαιρο αλλά κι έχει συνάψει συμβόλαιο με τη μιζέρια εδώ και 17 χρόνια, ώστε να γίνεις επιρρεπής και θολωμένος στον καταλογισμό ευθυνών. Δεν θέλω να μπω, ειδικά πριν από ένα τέτοιο ματς, σε αυτή τη λογική.
mikriFwnΔεν θα λείψουν ποτέ άλλωστε οι ημέρες που οι «σοφοί» του ελληνικού αθλητικού μικρόκοσμου, αυτοί που έχουν μάθει να πλουτίζουν από τη μιζέρια της ΑΕΚ (και ο νοών νοείτω) θα επιστρέψουν στην αγαπημένη τους προπαγάνδα. Όποιος αρέσκεται να τρέφει το μυαλό του με τέτοια αναγνώσματα αποσταθεροποίησης και υψηλής τέχνης αποπροσανατολισμού στην πλέον κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και σε περίοδο απόλυτης κρίσης που θα τους βρει.
Εγώ θα απευθυνθώ στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή της ΑΕΚ (διότι δεν έχω καμία διάθεση τούτη την ώρα να τους διαχωρίσω) και θα τους πω τα εξής: Όχι, δεν ήσασταν αυτοί που έπρεπε στον απόλυτο βαθμό. Αλλά δεν ήσασταν και αδιάφοροι! Προσπαθήσατε, μοχθήσατε, κάνατε λάθη αλλά σας βγήκαν και σωστά πράγματα.
mikriFwnΕσείς (παίκτες και προπονητές) τονίζετε διαρκώς, από το τρέχον καλοκαίρι ως σήμερα, ότι εφέτος είστε μια οικογένεια! Αποδείξτε το λοιπόν! Τώρα που ήρθε η αναποδιά, τώρα που κάποιοι είναι έτοιμοι να σας πατήσουν στο λαιμό σας ή να σας βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο, απαντήστε!
Η ΑΕΚ είναι οικογένεια! Το ακούμε ξανά και ξανά από τα στόματά σας. Οι οικογένειες φαίνονται στα δύσκολα. Δεν διαλύονται, δεν διχάζονται, δεν αφήνουν εξωγενείς παράγοντες να τις ανατρέψουν. Δυναμώνουν στις δυσκολίες και απαντούν σε αυτές. Δεν τις φθείρουν οι στείρες αναλύσεις και οι εγωπαθείς κριτικές ανθρώπων που θέλουν να τις αποπροσανατολίσουν προς ίδιον όφελος.
mikriFwnΑπό εσάς εξαρτάται. Συνεχίστε να μάχεστε και να προσπαθείτε. Όσοι πραγματικά εκτιμούν αυτό και μόνο (και δεν το λένε απλώς για να το έχουν μαζί σημαία και άλλοθι τους) θα το αισθανθούν και θα το στηρίξουν. Αυτή η αναποδιά μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική. Κλείστε τα αφτιά σας και συνεχίστε. Αυτό άλλωστε οφείλετε πάνω από όλα στους εαυτούς σας. Και πάνω από όλα:
ΝΙΚΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002