Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαρτίου 30, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

SPORTDAY

Με τα αγωνιστικά ασχολείται η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αναφερόμενη στον Άνχελ Κορδέρο: "Δεν το χάνει", γράφει η SD και προσθέτει: "Με Κορδέρο στη Λιβαδειά για νίκη και λύτρωση". Στα διοικητικά η εφημερίδα αναφέρει σήμερα: "Σαν... Μεσσία περιμένουν τον Κιθ Χάρις στην ΑΕΚ. Η άφιξη του Άγγλου πρώην τραπεζίτη στην Αθήνα υπολογίζεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα τη Δευτέρα, και όλοι ελπίζουν πως το deal για να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του Δημήτρη Βιντιάδη θα ολοκληρωθεί. Ο τελευταίος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Κιθ Χάρις και κορυφώνονται οι επαφές για να συγκεκριμενοποιηθεί το ποσό που έχει συγκεντρωθεί και που σε πρώτη φάση θα μπει στα ταμεία της ομάδας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος εφοπλιστής δεν έχει εξασφαλίσει τα χρήματα που υπολόγιζε πως θα πρόσφεραν σιγουριά για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα στην επένδυσή του, ωστόσο είναι αποφασισμένος ακόμη κι έτσι να πάρει την ομάδα στα χέρια του. Προφανώς επειδή έχει αντιληφθεί πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης. Με την έλευση του Κιθ Χάρις θα οριστικοποιηθεί και το ραντεβού με Παππά και Μελισσανίδη, από τους οποίους η πλευρά Βιντιάδη δεν θα θελήσει να εξασφαλίσει άμεσα την οικονομική τους βοήθεια, αλλά τη δέσμευση πως θα το πράξουν μελλοντικά.
Η κατάσταση στην ΠΑΕ είναι οριακή. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα πρέπει να βρεθούν περίπου 130.000 ευρώ για άμεσες υποχρεώσεις. Οφείλονται 22.500 ευρώ στον Αργυρίου, 50.000 ευρώ στην Κέρκυρα για τη μεταγραφή του Κωνσταντόπουλου, ενώ από την αρχή της χρονιάς δεν έχουν πληρωθεί πολλά ενοίκια ποδοσφαιριστών που απειλούνται με... έξωση! Παράλληλα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ακόμη και για να καλυφθούν λειτουργικά έξοδα, όπως αυτό της μετακίνησης στα Γιάννενα για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Χωρισμένη σε αρκετά θέματα είναι σήμερα η ΩΡΑ. Το πρώτο αφορά τα διοικητικά και έχοντας τίτλο "Η... μάχη του ευρώ", τονίζει: "Όλα τα περιθώρια για να μεγαλώσει όσο μπορεί το διαθέσιμο ποσό, προσπαθεί να εξαντλήσει ο Βιντιάδης πριν γνωστοποιήσει μέσω της πρότασής του, τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Συνεχείς επαφές με Χάρις που ετοιμάζεται για την άφιξη στην Αθήνα. Αγωνία αλλά και αισιοδοξία σε διοίκηση και οργανωμένους που έχουν πάντα ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μαζί του". Για τα αγωνιστικά αφού τονίζεται η... ανησυχία του Λίνεν για τον Βέλιτς, εν συνεχεία σημειώνεται ότι όλοι όσοι δείχνουν αμφίβολοι θα παίξουν κανονικά στη Λιβαδειά.
GOAL
Την επιστολή του Γιώργου Κιντή στον Ντέμη Νικολαϊδη φιλοξενεί η εφημερίδα GOAL: "Ντέμη, δημιούργησες χρέη προς το Δημόσιο 9,3 εκατ. ευρώ όσο διοικούσες την ΑΕΚ", διαλέγει και βάζει ως τίτλο η εφημερίδα πατώντας στα όσα ισχυρίζεται ο Κιντής.
LIVE SPORT
Mε την δραματική έκκληση των προπονητών στις Ακαδημίες της ΑΕΚ ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα. "Βοήθεια", γράφει και τονίζει: "Έκκληση από τους απλήρωτους προπονητές των Ακαδημιών. Ζητάνε ακόμα και δανεικά για να συνεχίσουν. Δεν έχει τέλος το δράμα της ΑΕΚ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002