Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Καλή εβδομάδα να έχουμε και χρόνια πολλά σε όλους. Για την χθεσινή μεγάλη γιορτή. Εφτασε κιόλας Τρίτη, γυρίζει ο Λίνεν από την Γερμανία και στο μεταξύ ο Λεβαδειακός έχει καινούργιο προπονητή και προπονήθηκε και χθες ανήμερα της γιορτής. Από την στιγμή που ανακοινώθηκε ο Βέλιτς το φοβάμαι πολύ περισσότερο το παιχνίδι της Κυριακής στη Λιβαδειά που βέβαια ήταν δύσκολο ούτως ή άλλως αφού, κακά τα ψέματα, ο Λεβαδειακός έχει περισσότερους ποιοτικούς παίκτες εντεκάδάς από την ΑΕΚ, παίκτες που στην ομάδα μας θα έπαιζαν με κλειστά μάτια. Ο Γιάσμικο μπορεί να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και από τις δουλειές που πέφτει πάνω τους η λάμψη όμως είναι πάρα πολύ κοντά στο ποδόσφαιρο. Στην εξέλιξη του και στο τρόπο που πρέπει να το διαχειρίζεσαι από όλες τις θέσεις πλην του ποδοσφαιριστή. Μπορεί λοιπόν σαν προπονητής να έχει ελάχιστη προϋπηρεσία αγώνων όμως είναι πολύ μέσα στα πράγματα. Ελπίζω να μην το δούμε εμείς πρώτοι γιατί είμαι σίγουρος πως στην πορεία θα φανεί.
@ Η ΑΕΚ θέλει βαθμούς ή τουλάχιστον βαθμό στη Λιβαδειά, αυτό πρέπει όλοι να το έχουν πολύ καλά στο μυαλό τους. Με νίκη τελειώνουν όλα θετικά εκτός αν η ομάδα δεν καταφέρει να πάρει έστω ένα βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια. Με ισοπαλία γίνεται ένα τεράστιο βήμα. Το πρόβλημα είναι, και δεν μπορεί να κρυφτεί, πως η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το θέμα είναι καθαρά ποδοσφαιρικό, όπως ήταν πάντα από την αρχή της σαιζόν, αλλά και πνευματικό. Η ομάδα ξέφυγε πνευματικά μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πριν τον Πλατανιά, βγήκαν τα κομπιουτεράκια για τα... πλέι οφ, όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα άρχισαν να θεωρούν πως δίνουν απαντήσεις...
@  Το αποτέλεσμα το ξέρουμε. Μετά από τρεις σερί ήττες και άσχημα αποτελέσματα των άλλων ομάδων η ΑΕΚ έφτασε να παίζει τελικό με την Βέροια που από έξι βαθμούς πίσω είχε βρεθεί έναν μπροστά. Εχω γράψει κι άλλες φορές μέσα στην σαιζόν πως οι ομάδες που πιστεύουν ότι έχουν σωθεί χωρίς να έχουν... σωθεί είναι αυτές που συνήθως πέφτουν. Σχετικά πρόσφατες περιπτώσεις ο Ατρόμητος το 2008 και ο Εργοτέλης μόλις πέρυσι. Και οι δύο σε κάποιο σημείο του πρωταθλήματος πίστευαν πως είχαν καθαρίσει και οι δύο έπεσαν χωρίς, κατά κοινή ομολογία, να έχουν τις χειρότερες ομάδες. Γιατί είναι πολύ δύσκολο όταν παίξει έστω και σε έναν αγώνα χαλαρός, και η ΑΕΚ έπαιξε τουλάχιστον τρεις, να ξαναβάλεις μετά το μαχαίρι στα δόντια. Φάνηκε ξεκάθαρο στο παιχνίδι με την Βέροια που στα 70 από τα 90 λεπτά του αγώνα η ΑΕΚ ΄'ηταν χάλια κι αν είχε μια πιο «killer» ομάδα απέναντι τότε θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Μπορεί η βλακεία του Κατίδη να καπέλωσε τα πάντα αλλά δύο πράγματα δεν μπορούμε να τα ξεχάσουμε. Το πόσο μεγάλη ήταν η νίκη και το πόσο κακή και ανέτοιμη ήταν η ομάδα.  Ισως είναι χρήσιμα για να το έχουν στο μυαλό τους κυρίως τα παιδιά.
@ Αγωνιστικά πλέον δεν μπορεί να γίνει δουλειά. Οτι ήταν να γίνει έγινε. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει αυτή η ΑΕΚ και ξέρουμε και τι δεν μπορεί. Επίσης πάνω κάτω γνωρίζουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από τον κάθε παίκτη. Πρέπει λοιπόν όλοι να δώσουν το 100% και κυρίως η ομάδα να είναι σοβαρή πνευματικά. Για άλλη μια φορά πρέπει να καταλάβουν παίκτες και προπονητής πως αν γίνει  πραγματικότητα κανένα απευκταίο σενάριο τότε το στίγμα θα είναι παντοτινό. Παίζουν για την επιβίωση της ΑΕΚ αλλα και για την δική τους, ποδοσφαιρική, επιβίωση. Αντί λοιπόν να διαρρέουν αληθινούς ή φανταστικούς διαλόγους για τα διοικητικά ή να ασχολούνται με διάφορα θέματα της... ηλικίας καλό θα είναι να στρωθούν γιατί έμεινε λιγότερο από ένας μήνας και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, και πάλι, να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002