Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαρτίου 11, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Στη... φωτιά τώρα η ΑΕΚ", γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει: "Όλοι οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να βάλουμε στην άκρη όλα όσα δικαιολογημένα μας πίκραναν και χθες και να στηρίξουμε την ομάδα για να αποφύγει την κηλίδα του υποβιβασμού, που μπορεί να την οδηγήσει και στην απόλυτη καταστροφή". Όσον αφορά το χθεσινό ματς στο Φάληρο η ΩΡΑ τονίζει: "Καθοριστικός ο φόβος. Η ΑΕΚ προετοιμάστηκε για να... χάσει λίγο και στις καθοριστικές στιγμές, φάνηκε ότι δεν το πίστευε". Παράλληλα η ΩΡΑ ρωτάει για τον Ανάκογλου: "Αυτός είναι ανέτοιμος; Για ένα μήνα η ΑΕΚ στερείται λόγω... πείσματος, έναν παίκτη που έπρεπε να είναι βασικός με το καλημέρα".
SPORTDAY
Τον Ολυμπιακό... αποθεώνει η εφημερίδα, ενώ για την ΑΕΚ πάλι γράφει: "Η σωτηρία που έμοιαζε δεδομένη μέχρι και την 22η αγωνιστική έγινε μέσα σε τρία παιχνίδια εφιάλτης για την ΑΕΚ. Οι τρεις διαδοχικές ήττες από Πλατανιά, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών έφεραν την «Ένωση» σε δυσχερέστατη θέση και στα πέντε τελευταία παιχνίδια «παίζει» την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και το μέλλον της, καθώς ενδεχόμενος υποβιβασμός θα ισοδυναμεί με καταστροφή, πέρα από μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.
Ασφαλώς η ήττα στο «Καραϊσκάκη» δεν ήταν αυτή που ξαναέφερε την ΑΕΚ στο χείλος του γκρεμού. Το γνωρίζουν και οι άνθρωποι της ομάδας πως η χθεσινή τους παρουσία ήταν αρκετά καλή, δεδομένων των συνθηκών, των απουσιών και της δυναμικότητας του αντιπάλου. Οι βαθμοί που στοίχισαν χάθηκαν σε προηγούμενα παιχνίδια.
Η ΑΕΚ απέχει πλέον ένα βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή στους πέντε αγώνες που απομένουν, με Βέροια (εντός), Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Πανθρακικό (εντός) και Ατρόμητο (εκτός). Τα λάθη πλέον δεν συγχωρούνται και η «Ένωση» καλείται να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να αποφύγει την τραγική κατάληξη σε μία ήδη κάκιστη σεζόν".
GOAL
Στο ίδιο σκηνικό και το GOAL... Για την Ένωση η εφημερίδα τονίζει: "Η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη έτσι κι αλλιώς να στραφεί στον "τελικό" του Σαββάτου με τη Βέροια, όπου παίζει την ύπαρξή της στην κατηγορία. Γι' αυτό, στις συζητήσεις των "κιτρινόμαυρων" μετά το τέλος του ματς, υπήρξε προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να μη σταθεί κανείς στα λάθη του ντέρμπι. Να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν και να δει τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τις δυσκολίες που έχει η ΑΕΚ.
Στα λίγα θετικά των "κιτρινόμαυρων" υπήρξε αναμφίβολα η πρεμιέρα του Δημήτρη Ανάκογλου. "Τα παιδιά έκαναν μια καλή προσπάθεια και μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζαμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Μπορούμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία που βάλαμε στο παιχνίδι μας. Αν στη φάση του Κορδέρο γινόταν το 1-1 ενδεχομένως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το ματς, αλλά να κοιτάξουμε το επόμενο" είπε ο 22χρονος μέσος μετά το παιχνίδι, ενώ έδειξε έτοιμος για μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια: "Δεν θα το κρίνω εγώ. Ολοι μαζί δείξαμε καλά πράγματα. Ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει ποιος θα παίξει και ποιος όχι".
Σύνθημα για την επόμενη μέρα έδωσαν με το τέλος του ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» οι παίκτες τα ΑΕΚ, οι οποίοι ξέρουν πως η κατάσταση έχει φθάσει, πλέον, στο απροχώρητο και γνωρίζουν πως πρέπει να πάρουν το ματς με τη Βέροια.
Με το τέλος, λοιπόν, του ματς με τον Ολυμπιακό (3-0) άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο άφησαν στην άκρη το εν λόγω παιχνίδι και έσπευσαν να κοιτάξουν το επόμενο ματς. Ποιο άλλο; Μα, φυσικά, τον τελικό με τη Βέροια και αυτό φάνηκε στις συζητήσεις τους έξω από τα αποδυτήρια.
«Τα αφήνουμε όλα εδώ, τα αφήνουμε όλα πίσω για να σώσουμε την παρτίδα», έλεγαν χαρακτηριστικά παίκτες και παράγοντες της ΑΕΚ. «Λάθη έχουν γίνει και μάλιστα πολλά από την αρχή της σεζόν, εδώ που έφτασε όμως η κατάσταση δεν υπάρχουν περιθώρια, αρχής γενομένης από το ματς με τη Βέροια πάμε να ...τελειώνουμε με την υπόθεση παραμονή», συμπλήρωναν και κατέληγαν: «Πάμε να ...σώσουμε την κατηγορία και μετά βλέπουμε. Τώρα όλοι ενωμένοι για το στόχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002