Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαρτίου 23, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Τελειώνει η  Παρασκευή, σε λίγο αρχίζει η Ελλαδάρα μας και ακολουθεί άδειο Σαββατοκύριακο χωρίς μπάλα. Η καρδιά μας χτυπάει πάντα για τα αδέρφια μας  τους Κύπριους που περνάνε δύσκολες ώρες που δυστυχώς όσο περνάνε οι μέρες χωρίς λύση γίνονται δυσκολότερες. Ενα είναι το σίγουρο πάντως και συγνώμη που θα βάλω στην ίδια πρόταση την επιβίωση μιας χώρας και μάλιστα μιας άλλης Ελλάδας με την ΑΕΚ αλλά και η ομάδα μας έθνος είναι. Και αν το βάλουμε κάτω με μεγαλύτερο πληθυσμό από την αγαπημένη μου Κύπρο. Ας το σκεφτούν και έτσι κάποιοι για να καταλάβουν τις έγινε το πρωί της Παρασκευής στα Σπάτα. Πιο πιθανό λοιπόν είναι η Κύπρος να σωθεί χωρίς να ματώσουν οι καταθέσεις και να κλείσει καμία τράπεζα παρά το έθνος ΑΕΚ θα καταφέρει να μαζέψει 25.000.000 ευρώ με μπροστάρηδες τον Ανατολιωτάκη που πήγε σήμερα στην Γ.Σ, τον μικρό μέτοχο με το μουσι, τον Χήνα και την Κανάκη. Για την ακρίβεια δεν βλέπω να μαζεύονται ούτε 25.000 εκτός αν κανείς βάλει ένα μεγάλο ποσόν για να παίξει κάποιο παιχνίδι στην πλάτη της ομάδας.  Αυτό που προκαλεί θλίψη όμως είναι πως παρότι ούτε οι ίδιοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον,  δεν πήγαν σήμερα να υποστηρίξουν αυτό που προωθούσαν εδώ και πάνω από ένα χρόνο κατάφεραν να περάσουν ότι ήθελαν στην Γ.Σ ενός έθνους με μεγαλύτερο πληθυσμό από την Κύπρο. Με μια χούφτα μετοχές, χωρίς λεφτά, χωρίς καμία υποστήριξη έστω από ελάχιστο κόσμο και με διοικητικά... διαπιστευτήρια το φέσωμα με 1.000.000 της Ερασιτεχνικής με ταυτόχρονη διάλυση των αγωνιστικών τμημάτων και την ταπεινωτική αυτοδιάλυση της Ενωσης 1924 οι άνθρωποι που πέτυχαν πρόσφατα να φέρουν τον ΣΔΟΕ προ των πυλών της ΑΕΚ αποφάσισαν και διέταξαν με την αβάντα ή την ανοχή των μετόχων που έχουν να χρηματοδοτήσουν 2 χρόνια το πλαν Β της ΑΕΚ σε περίπτωση που δεν μπει επενδυτής στις επόμενες 30 μέρες. Επίσης εξασφάλισαν για τους εαυτούς τους πως θα είναι οι... ελεγκτές δηλαδή οι άφραγκοι νταβατζήδες όποιου αποφασίσει να βάλει τα λεφτά του, αν βρεθεί τέτοιος Χριστιανός, για να πάρει την ΑΕΚ. Για να εξηγήσω κάτι.
@ Δεν διαφωνώ βέβαια σε περίπτωση που δεν βρεθεί επενδυτής να γίνει μια τελευταία προσπάθεια μήπως ο κόσμος της ΑΕΚ καταφέρει να σώσει την ομάδα από την καταστροφή στην οποία την οδήγησαν... εκατομυριούχοι. Οχι βέβαια πως θα μαζέψει  25.000.000 ευρώ όταν ολόκληρος Θωμάς μάζεψε κάτω από 100.000 αλλά δεν είναι κακό να ρίξουμε μια τελευταία ζαριά και ότι βγει. Αλλά ακόμη κι αυτή η απέλπιδα προσπάθεια κάηκε πριν αρχίσει. Γιατί είναι πράγματι εξωφρενικό το ότι σχεδίασαν  το πλαν Β της ΑΕΚ, στα πρότυπα της... Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν, αυτοί που σε ότι έκαναν στην ΑΕΚ, με όλες τις δικαιολογίες που μπορεί να έχουν, απέτυχαν και με την έγκριση μετόχων που δημόσια έλεγαν σήμερα πως δεν πιστεύουν το εγχείρημα.
@ Το έκαψαν πριν αρχίσει, σκοτώνουν και την τελευταία ελπίδα. Κι εντάξει τον Σίμο τον καταλαβαίνω που έκανε σαν τρελός να ψηφιστεί ένα πλάνο που τον εγκατέλειψε ακόμη και ο... Καπετανόπουλος. Είναι μια ευκαιρία του Νοτιά να βρει τους δικούς του... Κασνακίδηδες και να την κάνει με ελαφριά πριν το όχημα φτάσει στον γκρεμό και τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται. Οι Μπρουσιανός και  Γιώργας είναι ακόμη πιο αδικαιολόγητοι γιατί ψήφισαν με κριτήριο να μην τους πει κανείς ότι εμποδίζουν την λαϊκή βάση, που δεν την πιστεύει κανείς, και για να εκθέσουν τους μικρομετόχους που από τότε που ιδρύθηκαν οι Supporters τους έχουν απέναντι τους όπως τους είχε υποσχεθεί δημοσίως ένας μικρομέτοχος με μούσι στην ιδρυτική συνέντευξη τύπου.  Μικροκομματικά παιχνίδια ανύπαρκτων στην πλάτη της ΑΕΚ.  Γελοίες καταστάσεις.
@  Επειδή οι συγκεκριμένοι μικρομέτοχοι δεν πιστεύω πως θα βγάλουν ούτε τα έξοδα της δημόσιας εγγραφής, που είναι πολλά πάνω από τις 15.000 που λένε πως είναι, ελπίζω να μην χρεώσουν την ΑΕΚ για το τίποτα.  Ας κάνουν μια θυσία αφού τόσο πολύ πιστεύουν στο πλάνο τους τουλάχιστον να το πληρώσουν. Οχι σαν τον Βεντούρη που του ζητήσανε την άλλη φορά 10.000 για την ομάδα και παραιτήθηκε σε εφτά... λεπτά (δεν είναι πλάκα) από το Δ.Σ. Παρότι κουράστηκε ο Καπετανόπουλος και αποχώρησε ελπίζω να έχουν μείνει οι 20 Ενωσίτες που του είχαν εμπιστευθεί από 50.000  ο καθένας ώστε να πληρωθεί έστω η τράπεζα και το ενημερωτικό δελτίο με κάποια από αυτά τα λεφτα.  Επίσης επειδή είναι πολύ σίγουροι την άλλη φορά στην επόμενη Γ.Σ να μην κάνουν τις κότες όπως σήμερα. Να ζητήσουν να κάνουν δικό τους Δ.Σ τώρα που οι μέτοχοι άρχισαν να τους στηρίζουν. Να βάλουν και πρόεδρο για να χειριστεί καλύτερα τα θέματα από τον Δημητρέλο αλλά και να συντονίσει την προσπάθεια της λαϊκής βάσης γιατί όπως λέει κι ο πάντα αγαπητός μου Κυριάκος Χήνας αυτό το Δ.Σ μπορεί να εμποδίσει τους.... 800.000 Ενωσίτες να τρέξουν στην τράπεζα για να βάλουν από 30 ευρώ ώστε μαζί με το εκατομμύριο που έχουν μαζέψει οι φίλοι Καπετανόπουλου να συγκεντρωθούν τα 25.  Εμπρός παιδιά. Φέρτε το χρήμα.
@ Από την πλευρά μου θα  κάνω μια ευχή και μια προσευχή. Να μπορέσει ο Βιντιάδης με τον Χάρις ή οποιοσδήποτε έντιμος άνθρωπος με πλάνο και λεφτά να μας απαλάξει από τον εφιάλτη της διάλυσης. Να σώσει την ΑΕΚ, να την επαναφέρει στην αξιοπρέπεια και μετά... σκούπα. Να μην μείνει ούτε... κόκος. Αυτά. Καλή συνέχεια Αντρέα Δημητρέλο. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002