Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

SPORTDAY

"Έρχεται" γράφει η εφημερίδα και αναφέρεται στον Κιθ Χάρις: "Σίγουροι στην ΠΑΕ ότι ο Κιθ Χάρις θα φτάσει εντός της εβδομάδας στην Ελλάδα και θα φέρει τα απαραίτητα για την ολοκλήρωση του deal", γράφει η SD, με το ρεπορτάζ της να σημειώνει πιο αναλυτικά: "Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι αυτή για την ΑΕΚ, καθώς στη διάρκειά της αναμένεται η άφιξη του Κιθ Χάρις. Ο Δημήτρης Βιντιάδης φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Άγγλο συνεργάτη του για το επενδυτικό πλάνο, αλλά και το ύψος των χρημάτων που θα μπουν σε πρώτη φάση στην ΠΑΕ και υπολογίζονται στα 10 εκατ. ευρώ. Απομένει η οριστικοποίηση του deal, με τις υπογραφές που θα συγκεντρώσει ο Κιθ Χάρις από τους δικούς του συνεργάτες που έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στην ΠΑΕ κι εν συνεχεία η έλευσή του στην Ελλάδα για να κλείσει η συμφωνία.
Το ποσό των 10 εκατ. ευρώ δεν κρίνεται επαρκές από την πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη, καθώς είναι λίγο περισσότερα από τα μισά χρήματα που ήθελε να έχει στη διάθεσή του για να διασφαλίσει την επένδυσή του. Παρ' όλα αυτά είναι αποφασισμένος να μπει στην ΠΑΕ, καθώς αντιλαμβάνεται ότι αν καθυστερήσει κι άλλο δεν θα υπάρχει... ΑΕΚ για να πάρει τις τύχες της. Ελπίζει, δε, ότι στην πορεία θα εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια για να στηρίξει την επένδυσή του, αλλά κι ότι μέχρι το Μάιο θα έχει ψηφιστεί η ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο, περιμένοντας κάτι καλύτερο από την αποπληρωμή τους σε 48 δόσεις (60 και άνω θα ήταν το ευκταίο για τον ίδιο).
Σε ό,τι αφορά στο ραντεβού του 32χρονου εφοπλιστή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πέτρο Παππά, δεν πρόκειται να γίνει προτού υπάρχει έγγραφη συμφωνία με τον Κιθ Χάρις και συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο να τους παρουσιάσει. Λέγεται πως σε πρώτη φάση η πλευρά Βιντιάδη δεν θα ζητήσει από τους δύο επιφανείς επιχειρηματίες οικονομική βοήθεια, αλλά πιθανώς να τη χρειαστεί στην πορεία και θέλει να μπορεί να υπολογίζει στη συνδρομή τους".
GOAL
Για τα διοικητικά γράφει σήμερα το goal τονίζοντας ότι στην ΑΕΚ σκέφτονται και plan b αν δεν προχωρήσει του Βιντιάδη. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του Goal γράφει: "Ο χρόνος κυλάει κατά της ΑΕΚ, αλλά ο Δημήτρης Βιντιάδης συνεχίζει να κάνει λόγο για τελική ευθεία διαπραγματεύσεων. Οι συζητήσεις του εφοπλιστή με τον Κιθ Χάρις δεν έχουν τελειωμό, οπότε νεότερα δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. Οι απουσίες και των δύο από την Ελλάδα και η παρατεταμένη παρουσία τους στην Αγγλία δεν σηματοδοτούν εξελίξεις, εν αντιθέσει με όσα υποστηρίζουν οι ίδιοι.
Οι πληροφορίες του Σαββατοκύριακου που διέρρεαν από το περιβάλλον του υποψήφιου επενδυτή λένε ότι έχει ξεκινήσει η αντίστρφη μέτρηση. Μία ακόμα, βέβαια, από τις τόσες που έχουν προηγηθεί όλο αυτό το διάστημα των διαπραγματεύσεων. Η άφιξη του Χάρις στην Αθήνα θα σημάνει τις όποιες εξελίξεις, αφού ο Αγγλος τραπεζίτης φέρεται να έχει λάβει θετική απάντηση τουλάχιστον δύο επιχειρηματιών οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο «πρότζεκτ ΑΕΚ». Τα σενάρια λένε πως μέχρι το τέλος του μήνα θα προχωρήσει η αποκτήση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ...
Ο Χάρις, μάλιστα, φέρεται διατεθειμένος να έρθει στη χώρα μας και να τηρήσει το χιλιοταλαιπωρημένο χρονοδιάγραμμα που έχει αλλάξει ημερομηνίες πάρα πολλές φορές. Τόσο ο Πέτρος Παππάς όσο και οι οργανωμένοι προσπαθούν ο καθένας από την πλευρά του να πιέσει τον Βιντιάδη να δώσει άμεσα συνέχεια στις εξελίξεις και να γίνει το πολυαναμενόμενο ραντεβού και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Οπως είναι φυσιολογικό, ο κόσμος της Ενωσης είναι απόλυτα επιφυλακτικός και έχει βαρεθεί την όλη κατάσταση. Επειδή, όμως, λύση δεν φαίνεται από πουθενά αλλού, προτιμούν να κάνουν υπομονή μπας και δουν φως στο τούνελ.
Τέλος, όσον αφορά τη στάση των περισσότερων ποδοσφαιριστών, αυτή δεν έχει αλλάξει καθόλου. Πρώτο τους μέλημα είναι να σώσουν την παρτίδα και να διατηρήσουν την ομάδα στη Super League προκειμένου να μη γραφτεί και από αυτούς η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ενωσης.
Οι υποσχέσεις που έχουν ακούσει είναι πάρα πολλές τους τελευταίους μήνες, αλλά πλέον από το μυαλό όλων έχει αφαιρεθεί η σκέψη για λύση του διοικητικού και οικονομικού προβλήματος μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.
Το plan B σωτηρίας εν όψει καλοκαιριού
Οσο η υπόθεση με τον Βιντιάδη παραμένει στον αέρα, στην ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να σκεφθούν ένα εναλλακτικό πλάνο σωτηρίας. Μολονότι οι λύσεις είναι περιορισμένς έως μηδαμινές, η νυν διοίκηση της Ενωσης γνωρίζει πως θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για να κρατήσει τον σύλλογο στο ύψος των περιστάσεων.
Είναι φανερό πως υπάρχουν δύο δρόμοι για την εισροή εσόδων στα ταμεία της ΠΑΕ. Ο πρώτος αφορά την προείσπραξη προβλεπόμενων εσόδων της νέας σεζόν, με βασική πηγή το τηλεοπτικό συμβόλαιο αξίας τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ.
Ο δεύτερος τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Στη βιτρίνα έχουν ήδη τοποθετηθεί οι Φούντας, Βαλεντίνος Βλάχος, Μπουγαΐδης, Κατίδης (υπό προϋποθέσεις), ενώ ενδεχομένως να εμφανιστούν και άλλοι μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.
Στα συν για τον σύλλογο πιστώνεται και το γεγονός πως ολοκληρώνονται τα μεγάλα συμβόλαια που έχουν απομείνει, δηλαδή αυτά των Γκερέιρο, Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Ρίκκα και η ΑΕΚ μπορεί να διαπραγματευθεί κάτω από διαφορετική όψη.
Ο στόχος, βέβαια, είναι εξαιρετικός δύσκολος και αποτελεί ερωτηματικό το πώς θα καταφέρει η Ενωση να σταθεί στα πόδια της υπό αυτές τις συνθήκες".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Μπαίνουμε με 10 εκατ. ευρώ, θέλουμε στήριξη", έχει κεντρικό θέμα η εφημερίδα και αναφέρει στις προθέσεις του Βιντιάδη απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και τους Παππά - Μελισσανίδη. Η εφημερίδα υποστηρίζει: "Στην τελική ευθεία μπαίνει αυτή την εβδομάδα η υπόθεση Βιντιάδη. Σε πρώτη φάση δεν θα τους ζητήσει χρήματα, αλλά θα τους πει ότι τους θέλει δίπλα του ώστε να αισθάνεται τη σιγουριά πως αν υπάρξει πρόβλημα στην πορεία θα τον στηρίξουν".
LIVE SPORT
Για "ελπίδα για deal", γράφει αυτή τη φορά η εφημερίδα αναφερόμενη στην περίπτωση Βιντιάδη, τονίζοντας ότι το περιβάλλον του επιχειρηματία αισιοδοξεί ότι όλα θα τελειώσουν θετικά για την ΑΕΚ και τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002