Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Μαρτίου 27, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ο Ανάκογλου έτοιμος να ξεκινήσει βασικός και ο ρόμβος έχει επιστρέψει για τα καλά. Αυτά είναι τα σοβαρά αγωνιστικά νέα καθώς πλησιάζει το παιχνίδι της Λιβαδειάς που πρέπει να θυμίσει κάτι από τα παλιά. Μια πόλη κατακίτρινη όπως πάντα, όπως συμβαίνει από το 1987 όταν εμφανίστηκε ο Λεβαδειακός στην μεγάλη κατηγορία.  Η νίκη θα είναι λύτρωση, ο ένας βαθμός μεγάλη ανάσα.  Μην ξεχνάμε ποτέ πως είναι η ΑΕΚ φέτος και ποιος είναι ο στόχος της. Δεν βαρέθηκα να το γράφω από την πρώτη αγωνιστική, δεν θα σταματήσω μέχρι να απέχει η ΑΕΚ τέσσερις πόντους από αυτόν που πέφτει μαζί με την Κέρκυρα την προτελευταία αγωνιστική.  Ελπίζω αυτό να έχουν όλοι στο μυαλό τους και ιδίως αυτοί που πρέπει. Επίσης και ανεξάρτητα με το τι θα γίνει την Κυριακή θέλω να μπω ένα μπράβο στον Τσουκαλά. Ενας παίκτης που ήταν τελείως εκτός πλάνων από την αρχή της σαιζόν και για μεγάλο διάστημα, που ήταν να φύγει τον Γενάρη, που ο προπονητής τον άφησε εκτός αποστολής στον Πλατανιά αφήνοντας την ομάδα χωρίς ακραίο μπακ στον πάγκο, είναι πιθανό να ξεκινήσει βασικός στην Λιβαδειά χωρίς να έχει πρόβλημα ο Βαλεντίνος Βλάχος, ένα από τα παιδιά που ξεχώρισαν περισσότερο από όλα φέτος. Ενα μάθημα για όλους ότι δεν πρέπει ποτέ να σταματούν την προσπάθεια.
@ Το μήνυμα του Τσουκαλά σίγουρα το ακολουθούν εδώ και χρόνια οι... μικρομέτοχοι. Ποτέ δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια να πάρουν την ΑΕΚ στα χέρια τους και πλέον το δηλώνουν ανοικτά μέσω ενός εκ των ηγετών και μεγαλύτερων χρηματοδοτών του Αντρέα Ανατολιωτάκη. Επίσης γρήγορα θα βρούμε μπροστά μας και αυτό που από πέρυσι τον Μάρτιο οι ίδιοι οι μικρομέτοχοι είχαν αποκαλύψει, πως δηλαδή θα βάλουν στο χέρι την ΠΑΕ με ένα ποσό κάτω από 2.000.000 ευρώ με τις ευλογίες βέβαια του Νοτιά και όπως φαίνεται και των Supporters που με την ψήφο τους στην τελευταία γενική συνέλευση έδειξαν πως ετοιμάζονται κι αυτοί για... ηρωική έξοδο παραδίδοντας την ΑΕΚ στον Ανατολιωτάκη, τον Κοτσώνη, τον Χήνα και τα άλλα παιδιά.  Για αυτό άρχισαν ήδη να πιέζουν να μην ισχύσει το 0,80 τιμή μετοχής που αποφάσισαν στην Γ.Σ  αλλά θέλουν να την ρίξουν στο 0,30 με το φοβερό επιχείρημα πως δεν ξέρουν που θα πάνε τα λεφτά ή πως θα πάει περισσότερος κόσμος να αγοράσει αν η μετοχή είναι φτηνότερη. Λες και μιλάμε για τιμή μετοχής 10 και 20 ευρώ που θα έπαιζε ρόλο η τιμή της. Με το... προφορικό 1.000.000 ευρώ του Ανατολιωτάκη και των άλλων και με τα χρήματα των όποιων μικρομετόχων αποφασίσουν να μπουν στην ομάδα που ξεκίνησε να οργανώνει ήδη επισήμως με ανακοίνωση του ο Κοτσώνης δεν αποκλείεται να καταφέρουν να μαζέψουν τα 2.000.000 που όπως θα διαβάσετε ΕΔΩ φτάνουν για να πάρουν την πλειοψηφία όπως είχαν σχεδιάσει από πέρυσι.
@ Φυσικά δεν φταίνε αυτοί. Το βίτσιο τους θέλουν να ικανοποιήσουν. Εκεί κατάντησαν την ΑΕΚ οι 10 Ολυμπιακοί. Ερμαιο του κάθε πουθενά, διαθέσιμη σε τιμή ευκαιρίας.  Το πιο τραγικό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως αν καταφέρουν να ελέγξουν την ΠΑΕ και σε συνδυασμό με τις αλλαγές που ζήτησαν στο καταστατικό και τις οποίες επίσης έκαναν δεκτές τόσο ο Νοτιάς μέσω Σίμου, όσο και ο Μπρουσιανός με τον Γεώργα, τότε ο δρόμος για οποιονδήποτε επενδυτή θελήσει και στο μέλλον να πάρει την ΑΕΚ θα είναι τρομερά δύσκολος. Μπορεί κάποιοι να το έχουν πάρει στην πλάκα με το επιχείρημα να τους δούμε κι αυτούς ή πως δεν υπάρχει άλλη λύση όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Δεν είναι δυνατόν να έχει μείνει μοναδική ελπίδα ο Βιντιάδης με χρονικό περιθώριο μέχρι τις 29 Απριλίου και μετά να παραδίδεται η ΑΕΚ σε μια κατάσταση μόνιμου χάους χωρίς έστω την ελπίδα να υπάρξει στο μέλλον επενδυτής. Ούτε αυτό δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν ο ευεργέτης Νοτιάς και ο Κασνακίδης με τον Μπρουσιανό και την υπόλοιπη παρέα.  Δεν φτάνει λοιπόν που σταμάτησαν την χρηματοδότηση ετοιμάζονται να παραδώσουν την ομάδα σε μια κατάσταση που θα κάνει τον Παππά που έδωσε τις μετοχές του στους στους Supporters και με προίκα 2.500.000 ευρώ να μοιάζει... ευεργέτης. Αυτά. Κατά τα άλλα μάθαμε και την χρησιμότητα των 3 ελεγκτών που είχαν μπει στο Δ.Σ. Ηταν για να μάθει κι ο τελευταίος Ελληνας που ακριβώς και πόσα χρωστάει η ΑΕΚ. Αποστολή εξετελέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002