Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαρτίου 25, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ...

Τέτοια ώρα την προηγούμενη εβδομάδα όλη η Ελλάδα σίγουρα αλλά εν μέρει και όλος ο πλανήτης, αν σκεφτούμε πως σε Βραζιλιάνικο σάιτ υπήρχαν 300 (!) σχόλια στο εν λόγω ρεπορτάζ, ασχολούνταν με τον Κατίδη. Νομίζω πως σχετικά σύντομα έγιναν ξεκάθαρα δύο πράγματα. Πρώτον πως ο Κατίδης χαιρέτησε ναζιστικά και όχι... αρχαιοελληνικά, δωρικά ή τον... Παυλή και δεύτερον πως δεν είχε ιδέα όχι για το τι έκανε αλλά του τι σημαίνει πραγματικά και τι αντίκτυπο θα είχε όχι μόνο στην αθλητική καριέρα του αλλά και στην ζωή του.
Ξέχωρα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και κάποια πολιτικά κόμματα που έσπευσαν να κερδίσουν εύκολες εντυπώσεις καταδικάζοντας τον... καταδικασμένο και δείχνοντας τις δημοκρατικές τους πεποιθήσεις είναι δεδομένο πως ο παίκτης πρέπει να τιμωρηθεί. Η ΑΕΚ έκανε την αρχή, η ΕΠΟ θα συνεχίσει. Δεδομένο όμως είναι πως πρέπει το ατόπημα αλλά και προσωπικό πάθημα του Κατίδη να γίνει αντικείμενο όσο το δυνατόν μεγαλύτερης εκμετάλλευσης από τις δυνάμεις του... καλού ώστε έστω και ένα παιδί να μην φτάσει στην θέση του έχοντας άγνοια για τόσο σημαντικά πράγματα.
Ο Κατίδης όπως φαίνεται θα συνεχίσει από το καλοκαίρι να παίζει ποδόσφαιρο, το αν θα είναι στην ΑΕΚ θα το δούμε, όμως μέχρι τότε πρέπει να υπάρχει ΑΕΚ. Αρχικά στην Α Εθνική, γιατί όλοι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως η τεράστια νίκη με την Βέροια δεν ήταν νίκη παραμονής, και εν συνέχεια σαν κανονική ΠΑΕ. Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι στην Λιβαδειά που ο Βέλιτς το κάνει ακόμη δυσκολότερο αλλά μέχρι τότε υπάρχει πολύς καιρός μπροστά. Αντίθετα οι εξελίξεις στο παντοτινό πρώτο θέμα της ΑΕΚ, τουλάχιστον από το 2009, το ιδιοκτησιακό αναμένεται να τρέξουν αρκετά μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Πρώτα στην Αγγλία και μετά στην Ελλάδα.
Θα τρέξουν αλλά δεν νομίζω πως θα ολοκληρωθούν κιόλας. Φυσικά και εμένα με προβληματίζει όπως όλους η τεράστια καθυστέρηση. Εννέα μήνες έχουν περάσει από τότε που εκδηλώθηκε επίσημα, τον Αύγουστο, το ενδιαφέρον Βιντιάδη και Χάρις για την εξαγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αν ήταν παιδί θα ήταν έτοιμο να γεννηθεί, θα είχε μπει στον μήνα του. Για την εξαγορά της ΑΕΚ δεν είμαι σίγουρος πως έχει μπει στον δικό της μήνα. Ενα πράγμα όμως με προβληματίζει περισσότερο.
Το ότι εκτός από τον Βιντιάδη που κάποιοι επιμένουν να λένε πως κοροϊδεύει ή παίζει κάποιο παιχνίδι ή δεν μπορεί κ.τ.λ. οι μοναδικές «προτάσεις» που έχουν υπάρξει όλο αυτό το διάστημα είναι το ανέκδοτο Ξενιάδη που κρυμμένος πίσω από ένα παιδί που τον ξέραμε σαν ΑΕΚτζή αλλά δεν ξέραμε το... I.Q του έσκασε μύτη αρχικά σαν δανειστής και με υπόσχεση για εξαγορά μετά και βέβαια οι μικρομέτοχοι που τρία χρόνια προσπαθούν να κάνουν διοίκηση χωρίς ευρώ και χωρίς ευθύνες με το τρομερό σχέδιο συγκέντρωσης 30 ευρώ από... 800.000 οικογένειες ΑΕΚτζήδων. Μιλάμε ότι μπροστά τους το Θεμέλιο 21 του Τροχανά έπαιρνε... Νόμπελ.
Και βέβαια ο Τροχανάς είχε ρίξει και κάτι εκατομμύρια στην ΑΕΚ. Αυτές λοιπόν είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχουν εμφανιστεί λολο αυτό το διάστημα. Ενδιάμεσα ακούστηκε και η πρόταση του πλέον δυνατού μέλους της ομάδας Μαύρου, του Γιώργου Σταυρόπουλου, που πρότεινε οικειοθελή αποχώρηση της ΑΕΚ, υποβιβασμό στην Δ Εθνική με αυτοδιάλυση και... φτου κι από την αρχή.
Οι εναλλακτικές λύσεις λοιπόν που παρουσιάστηκαν εκτός του ότι αποτελούν το καλύτερο επιχείρημα του Βιντιάδη, που δεν χρειάζεται καν να μιλήσει για να πείσει πως δεν κάνει καμία μα καμία ζημιά στην ΑΕΚ, δείχνουν και το μέγεθος της κατάντιας στην οποία έφτασε ο σύλλογος από τους μεγαλοεφοπλιστές που αν ήθελαν, σημαντικό το... αν, θα αγόραζαν 10 Ολυμπιακούς αλλά τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να φτάσουν στο γκρεμό μία ΑΕΚ. Ξενιάδης, Ανατολιωτάκηδες και... Δ. ΕΘνική. Αν αυτές τις εξελίξεις καθυστερεί ο Βιντιάδης, βάσει σατανικού σχεδίου, μακάρι να καθυστερήσει μερικούς... μήνες ακόμη. Ετσι δικαιολογείται βέβαια και η υπομονή που έχει κάνει η ΑΕΚ.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002