Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαρτίου 19, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ..ΤΠΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλή Σαρακοστή να έχουμε. Και η Ανάσταση να έρθει όπως πάντα. Για όλα. Και για όλους μας. Ο Βιντιάδης είναι στο Λονδίνο και αυτή η εβδομάδα θα είναι πράγματι κρίσιμη και σίγουρα θα δρομολογήσει εξελίξεις. Ευχομαι περισσότερο από ποτέ να είναι θετικές γιατί είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο σημείο μηδέν. Οταν θα έχουμε περισσότερα πράγματα χειροπιαστά, που σίγουρα θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα, τότε θα μιλήσουμε για το διαχρονικά κρισιμότερο θέμα της ΑΕΚ τα τελευταία τουλάχιστον 4 χρόνια. Μέχρι τότε όμως θέλω να γράψω μερικά πράγματα για το θέμα Κατίδη που πραγματικά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε ότι αφορά την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια σε ενδιαφέρον και... χυμένο μελάνι. Οπως εύκολα μπορείτε να δείτε αν σκρολάρετε μέχρι τον... πάτο του αεκ365 και τα 10 δημοφιλή θέματα είναι για τον Κατίδη! Απουσιάζει για παράδειγμα ακόμη και το παιχνίδι με την Βέροια όπου η ΑΕΚ πέτυχε μια από τις σημαντικότερες νίκες των τελευταίων ετών. Επίσης το αεκ365 έκανε την Κυριακή ρεκόρ επισκεψιμότητας από την ημέρα που ξεκινήσαμε, ξεπερνώντας κατακτήση τίτλων, στο ποδόσφαιρο και στα άλλα αθλήματα, μεγάλες μεταγραφές, τεράστιες νίκες σε ντέρμπι κ.τ.λ. Επίσης και το νούμερο για Καθαρά Δευτέρα είναι εντυπωσιακό. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα μέσα που ασχολούνται με την ΑΕΚ και όχι μόνο. Είναι το θέμα της χρονιάς. Δυστυχώς αρνητικό για ένα παιδί 19 χρονών που έβαλε το «αυτογκόλ» της ζωής του δευτερόλεπτα μετά το κρισιμότερο γκολ της ζωής του μέχρι σήμερα. Αρνητικό και για την ΑΕΚ. Πιστεύω όμως όπως κι αν σας φανεί τώρα που θα το διαβάσετε πως μέσα από το αρνητικό μπορεί να έρθει το θετικό για όλους.
@ Ημουν από τους πρώτους που από πολύ νωρίς, όταν ο αποκεφαλισμός ήταν λαϊκό αίτημα, έγραψα πως πρέπει να δοθεί μετά την τιμωρία μια δεύτερη ευκαιρία στον Κατίδη και κυρίως να μην χαριστεί στους φασίστες ένα παιδί που εμφανώς έπεσε θύμα βλακείας. Με την αντρίκια δήλωση του επιβεβαίωσα αυτό που πίστευα από την πρώτη στιγμή. Οτι το τελευταίο πράγμα που είναι ο Κατίδης είναι φασίστας. Και όσοι λένε πως δεν έγραψε αυτός την δήλωση επειδή άλλα προσπάθησε να πει μέσα στον πανικό του το Σάββατο το βράδυ ας μου βρουν έναν στα τόσα χρόνια που είχε τα... καρύδια να υπογράψει μια τόσο σκληρή εως ταπεινωτική δήλωση για τον... εαυτό του. Επαναλαμβάνω. Αν έλεγε τις βλακείες περί αρχαιοελληνικού χαιρετισμού ή αν ρώταγε τι θα γινόταν αν πανηγύριζε με υψωμένη την... αριστερή γροθια κι άλλες τέτοιες βλακείες θα ήταν αλλιώς. Τώρα θεωρώ, όπως και οι περισσότεροι, δεδομένη την μεταμέλεια του.  Οχι όμως και να φτάσουμε στο άλλο άκρο. Οπως και ο ίδιος ζήτησε πρέπει να τιμωρηθεί. Οχι να γίνει και... ήρωας.
@ Είναι τρομερά σημαντικό να ξέρουν όλοι πως υπάρχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ στον Ναζισμό. Γιατί αν ο Κατίδης δεν τιμωρηθεί ο επόμενος ή οι επόμενοι δεν θα το κάνουν από... μαλακία αλλά για να αρχίσουν να μαζεύουν κόσμο μέσω ποδοσφαίρου. Και αυτό θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Μετά το τέλος της τιμωρίας του όμως ή ακόμη και κατά την διάρκεια της ο Κατίδης μπορεί να γίνει ένας πραγματικός σταυροφόρος κατά του φασισμού σε οποιαδήποτε μορφή του. Να μιλήσει ανοικτά για την άγνοια του, να μιλήσει για όσα έμαθε μετά από το τεράστιο λάθος του, να γυρίσει το κακό σε καλό. Να κερδίσει και ο ίδιος αλλά και η κοινωνία. Μπορεί να γίνει, το πιστεύω. Επίσης πιστεύω πως πλέον η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης είναι κατά της εξόντωσης και σίγουρα έχει παίξει ρόλο και η προσπάθεια αφανισμού του που ήταν από την πρώτη στιγμή, και παρότι άμεσα δήλωσε μεταμέλεια, τουλάχιστον βάρβαρη.
@ Oσον αφορά το αν θα ξαναπαίξει στην ΑΕΚ αυτό πρέπει να το αποφασίσει η ομάδα και πιστεύω πως λόγω και των οικονομικών δεδομένων της υπόθεσης μάλλον αυτό θα ήθελε. Επειδή όμως δεν αντέχω ένα κομμάτι της εξέδρας να βρίζει συνέχεια έναν παίκτη και την υπόλοιπη εξέδρα να βρίζει αυτούς που βρίζουν αν είναι να μείνει πρέπει να έχουν δοθεί αμοιβαίες και πειστικές εξηγήσεις με το κομμάτι της ORIGINAL που από την πρώτη στιγμή ζήτησε την άμεση αποχώρηση του παίκτη από την ΑΕΚ. Νομίζω πως πολύ εύκολα μπορούν να πειστούν σε μια προσωπική συζήτηση μαζί του πως είναι ένα παιδί που έκανε ένα τεράστιο λάθος που όμως μπορεί να το διορθώσει έμπρακτα και ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ναζιστής. Ας μην γίνει τώρα. Αλλά αν είναι να μείνει στην ΑΕΚ πρέπει να μην υπάρχει καμία γκρίζα ζώνη. Δεν αντέχει η ΑΕΚ άλλους διχασμούς και αυτός που έφταιγε πρέπει να πάρει και τις πρωτοβουλίες. Αν γίνει αυτό βλέπω το επόμενο τατού να είναι... «NO TAV». Oλα γίνονται στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002