Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαρτίου 11, 2013

OI ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΚ 365 ΓΡΑΦΟΥΝ..

Κερδίστε τη Βέροια
Του Ηλία Τομαρα, αρχισυντάκτη του aek365
Το μακρινό πλέον 1992 οι αδελφοί Κατσιμίχα τραγουδούσαν στη "μοναξιά του σχοινοβάτη:
... υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να τρελαθείς
υπάρχουν και άλλοι τόσοι για να λες υπομονή
όμως για μένα είναι αργά να τρελαθώ
και είναι ακόμα πιο αργά να κάνω υπομονή
Θα μείνω εδώ και θα υπάρχω όπως μπορώ
και για το πείσμα σας γουρούνια θα αντέχω
θα περιμένω άλλες μέρες...
 
Αντέχουμε και περιμένουμε αυτές τις "άλλες μέρες".
Υ.Γ.: Αντί να βλέπετε Μάντσεστερ, Μπαρτσελόνα ή ότι άλλο βάλτε το ματς στο βίντεο μήπως καταλάβετε και εσείς πως γίνεται μια επαγγελματική ομάδα να παθαίνει τέτοια μπλακ-άουτ στην άμυνα και να χαρίζει γκολ σε αντιπάλους που δεν μπορούν να βγάλουν έναν συνδυασμό. Το ματς με τη Βέροια ή το κερδίζετε ή το κερδίζετε. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει σε αυτό το πρωτάθλημα των μεγάλων εκπλήξεων.
Υ.Γ1: Σε όλους του "σωτήρες" της ΑΕΚ που απόψε παρακολουθούσαν το ματς με το ουισκάκι τους θα έπρεπε να έχει δοθεί μια πρόσκληση για τη φιέστα του Ολυμπιακού. Έχουν βάλει και αυτοί ένα λιθαράκι άλλωστε.
 
Πολλά τα ερωτήματα μετά το Καραϊσκάκη
Του Θοδωρή Καρβουνιάρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
Έγινε αυτό που περίμεναν. Η ΑΕΚ έχασε και τώρα φωτιά και λάβρα είναι το ματς με τη Βέροια. Δεν θα πέσουμε. Το λέω από το ξεκίνημα. Δεν είναι καλύτεροι οι άλλοι, αλλά και πάλι αυτή η πίεση σκοτώνει ψυχολογικά. Γιατί η ΑΕΚ συνεχίζει όταν πιέζεται να κάνει πολλά δώρα. Εύκολα λάθη και να πετάει βαθμούς. Μετά το αποψινό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη τα ερωτήματα είναι πολλά... Το βασικότερο: Γιατί αυτή η ΑΕΚ όπως έπαιξε απόψε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν είχε την ίδια απόδοση με τον Πλατανιά ή τον Παναθηναϊκό; Λίγο να έπαιζε τόσο σοβαρά και πειθαρχημένα στο κέντρο όπως απόψε, στα δύο αυτά ματς, δεν θα τα έχανε έξι βαθμούς και τώρα δεν θα μιλάγαμε για τον τελικό των τελικών το Σάββατο.
Γιατί ενώ ο Λίνεν βλέπει ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στα στημένα δεν αφιερώνει περισσότερο χρόνο στις προπονήσεις να κάτσει να τα δουλέψει καλύτερα; Γιατί, επίσης, ο Ανάκογλου χρειάστηκε δύο μήνες να παίξει πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ; Το παλικαράκι μπήκε σήμερα σε τελειωμένο χρονικά σημείο ματς, δείχνοντας αμέσως ότι διαθέτει και ταλέντο και τεχνική και ποιότητα και ποδοσφαιρικό τσαγανό...
Ευθύνη για όλα αυτά ασφαλώς κι έχει ο Λίνεν με τους άμεσους συνεργάτες του. Όμως εδώ που φτάσαμε δεν χρειάζονται πολλά λόγια: Κατάθεση ψυχής το Σάββατο και νίκη, έστω και μισό μηδέν, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Βέροια του αδερφού μας Νίκου Γεωργέα. Βασικά, θέλει κατάθεση ψυχής μέχρι να τελειώσει θετικά αυτό το φετινό μαρτύριο. Η ομάδα απόψε στάθηκε καλά. Τουλάχιστον προσπάθησε. Αλλά έχασε βαθμούς όπως στα περισσότερα ματς φέτος: από στημένες μπάλες. Βγάζει έναν εκνευρισμό όλο αυτό...
Τέλος πάντων... Κάτω το κεφάλι και δουλειά ή ψηλά το κεφάλι και πάμε. Όπως νοιώθει ο καθένας. Το Σάββατο είναι τελικός. Τα ψέματα σιγά - σιγά τελειώνουν. Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Κουράγιο ΑΕΚΑΡΑ μου! Θα γυρίσει ο τροχός... Πού θα πάει; Θα γυρίσει... Κάποια στιγμή θα γυρίσουμε και υπάρχουν πολλές γούνες για ράψιμο...
 
Πάρτε δύο νίκες να... τελειώνουμε
Του Μάριου Τριβιζά, ρεπόρτερ του aek365
Το παιχνίδι που παρακολουθήσαμε ήταν ο ορισμός του κλισέ... «δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής». Η ΑΕΚ στάθηκε σε γενικές γραμμές καλά, όσον αφορά το «σετ» παιχνίδι. Είχε πάθος, λειτουργούσε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, έβγαλε τσαμπουκά. Ωστόσο, η διαφορά μιας ποιοτικής και έμπειρης ομάδας με μια που -κακά τα ψέματα- υστερεί και στα δύο είναι αυτή: Με συνολικές τελικές προσπάθειες 10 έναντι 8, το σκορ ήρθε στο 3-0. Στην οικονομία του αγώνα, τα πάντα κρίθηκαν (εκτός από την μόνιμη πληγή των στημένων) στη φάση του Κορδέρο. Αν σε εκείνο το σημείο είχε έρθει η ισοφάριση, η ΑΕΚ θα μπορούσε να βάλει σοβαρά στην κουβέντα... κάθε πιθανότητα. Όμως, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να κάνει αυτό που... φαινόταν πριν καν αρχίσει αυτό το ντέρμπι: Να το ξεχάσει και να κοιτάξει τη συνέχεια. Όχι... μεσομακροπρόθεσμα, άμεσα.
Το επόμενο Σάββατο κρίνονται πολλά. Αν η ΑΕΚ κερδίσει τη Βέροια, θα βγάλει ξανά από πάνω της το βάρος της μάχης για επιβίωση και θα ανοίξει το δρόμο της... ηρεμίας. Θα της αρκεί ένα αποτέλεσμα σε τέσσερα παιχνίδια που θα ακολουθούν για να σωθεί. Αν δεν το κερδίσει, οι συνέπειες θα είναι τόσο οδυνηρές που θα πρέπει να βγάλει αυτό το σενάριο από το μυαλό της ως πιθανό ενδεχόμενο και να φτύσει αίμα για να πάρει αυτή τη νίκη. Τελεία και παύλα. Πλέον και ο πιο... δύσπιστος δεν θα πρέπει να έχει καμία αμφιβολία ότι ο στόχος της παραμονής φέτος ήταν πραγματικός και όχι «σχηματικός» από την πρώτη αγωνιστική. Σύμφωνα με όσους ξέρουν από... κομπιουτεράκια, της αρκούν δύο νίκες για να τον πετύχει. Άπαντες εντός της ομάδας θα πρέπει να σκέφτονται μόνο το πώς θα πάρουν αυτούς τους έξι βαθμούς. Και οι... εκτός του πώς θα εξασφαλίσουν ότι δε θα ζήσουμε άλλη τέτοια χρονιά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002