Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 22, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Ξεκινώντας θέλω να πω κουράγιο, καλή δύναμη και γρήγορο τέλος της ταλαιπωρίας στον Αντρέα Δημητρέλο. Μπορεί η παρουσία του στην προεδρική καρέκλα να είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για την κατάρρευση της ΑΕΚ όμως δεν ευθύνεται αυτός. Αντίθετα πιστεύω πως... ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το ότι η ΑΕΚ έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι εδώ ζωντανή παρότι έχει να χρηματοδοτηθεί ουσιαστικά εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Και σε κάθε περίπτωση ακόμη κι αν δεν ήταν πρόεδρος στην ΑΕΚ είναι θλιβερό από καθαρά ανθρώπινη πλευρά να είναι κάποιος άνθρωπος μέσα για αδικήματα που έκαναν άλλοι. Ετσι είναι ο νόμος θα μου πείτε. Κι εγώ θα πω πως λυπάμαι για αυτό. Μακάρι λοιπόν να τελειώσει γρήγορα αυτή η περιπέτεια.
@ Δεν γνωρίζω αν θα ακολουθήσουν και οι άλλοι πρώην πρόεδροι της ΑΕΚ από το 2004 μέχρι σήμερα. Αυτή την στιγμή μπορεί να μην... καταζητούνται αλλά πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να περάσουν από το γραφείο του εισαγγελέα για να δώσουν εξηγήσεις. Προφυλάκιση πάντως δεν προβλέπεται παρά μόνο για τον Αδαμίδη και βέβαια για τον Δημητρέλο, εύχομαι και οι δύο να μην φτάσουν εκεί. Και βέβαια μέσα στο κακό, για τους πρωήν, θα υπάρχει κι ένα καλό. Θα φανεί με τον πλέον επίσημο τρόπο το μέγεθος ευθύνης της κάθε διαχειριστικής περιόδου. Ο Ντέμης για παράδειγμα θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως μέχρι την μέρα που έφυγε ήταν όλα τα χρέη ρυθμισμένα που ρυθμίσεις που πληρώνονταν κανονικά. Το ίδιο θα μπορεί να κάνει αν ισχύει και ο Θανόπουλος, ενώ για τον Αδαμίδη έχει ειπωθεί ανοικτά ακόμη κι από πρώην στενούς του συνεργάτες που είχαν αφεθεί απλήρωτα πράγματα και είχαν χαθεί ρυθμίσεις. Βέβαια ενδιαφέρον θα έχει, για να πιάσουμε όλες τις πλευρές, και το αν κάποιοι την πάτησαν πληρώνοντας τις ρυθμίσεις των προηγούμενων και έτσι άφησαν απλήρωτες τις δικές τους οφειλές. Σε κάθε περίπτωση πάντως ένα είναι το σίγουρο. Πως οι μέτοχοι είναι απόντες κι από εδώ. Δεν ξέρω σε τι ύψος θα φτάσει το ποσό της εγγύησης για να αφεθεί ελεύθερος ο Δημητρέλος αλλά με αυτά που έχω δει δεν βλέπω να πληρώνει ούτε ο Νοτιάς ούτε οι Supporterς που τον έβαλαν εκεί για να τον βγάλουν. Μακάρι να διαψευστώ.
@ Από ότι βλέπω πλέον ο καημός του Νοτιά που εκφράζεται μέσω του υπαλλήλου του Σίμου είναι το πως θα απεμπλακεί από τις όποιες ηθικές ευθύνες με τους νέους... Κασνακίδηδες που είναι έτοιμοι στην Γ.Σ της Παρασκευής να οδηγήσουν την ΑΕΚ στο... όνειρο της λαϊκής βάσης και της εταιρικής διακυβέρνησης. Η μεγαλύτερη απόδειξη για το ότι στην ΑΕΚ κάνει ο καθένας ότι γουστάρει. Ανθρωποι που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν παταγωδώς, που δεν έχουν κανένα λαϊκό έρεισμα, που τσακώθηκαν μεταξύ τους πριν ακόμη βάλουν μπρος το εγχείρημα, που έκαναν συνέντευξη τύπου και δεν μάζεψαν ούτε 10 άτομα και μόνο δύο δημοσιογράφους θα περάσουν ελέω Νοτιά και Ερασιτεχνικής αλλά και με την ανοχή των Supporters όχι μόνο αύξηση Μ.Κ 20.000.000 ευρώ (!!!) με δημόσια εγγραφή περιμένωντας πως θα τα μαζέψει, για χάρη του Ανατολιωτάκη, του Καπετανόπουλου και κάποιου Κοτσώνη, ο λαός της ΑΕΚ αλλά ακόμη και το καταστατικό της ΠΑΕ για να γίνουν οι μόνιμοι ελεγκτές οποιουδήποτε κάνει τι θαύμα και πάρει την ΠΑΕ ΑΕΚ. Λες και τος διόρισε κανείς, λες και τους εμπιστεύεται κανείς. Για να δούμε. Θα μπει κανείς από όλους αυτούς που έλεγαν πως ο Δημητρέλος δεν ξεκολλάει από την καρέκλα στην θέση του κρατούμενου προέδρου της ΑΕΚ σήμερα; Θα έχει κανείς τα άντερα; Ή η επαναστατικότητα τους εξαντλείται στο να το παίζουν οι καπετάν Γαμάω των συνελεύσεων με 1-2 μετοχές του ευρώ ο καθένας. Αυτά. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική έστω και την τελευταία στιγμή αν και βλέπω αποφασισμένο τον Νοτιά να αρπάξει την ευκαιρία. Οσον αφορά τον Βιντιάδη... Πιστεύω σύντομα να ξέρουμε λεπτομέρειες και κυρίως να ακούσουμε καλά νέα. Γιατί τίποτε άλλο, δυστυχώς, δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002