Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαΐου 07, 2012

ΣΤΙΣ 23-5 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ..


Και στην επόμενη ημέρα της ΑΕΚ θα είναι ο Γιώργος Γρυσμπολάκης, αφού ο νυν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και εκ των βασικών στελεχών των Supporters, είναι μέσα στην «ομάδα Νικολαϊδη» έχοντας μάλιστα βασικό ρόλο. Ο κ. Γρυσμπολάκης μίλησε για όλους και για όλα στην ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, τονίζοντας πως «...στις 23 Μαϊου θα είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ΑΕΚ». Διαβάστε ΟΛΗ τη συνέντευξη:
Υπάρχει η πληροφορία ότι ανήκετε στην ομάδα Νικολαϊδη...
«Είμαι ένας από τους πρώτους που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια. Θεωρώ ότι ο Ντέμης Νικολαϊδης είναι ο μοναδικός που μπορεί να δώσει στην ΑΕΚ όραμα, να συσπειρώσει ξανά τον κόσμο και να μας θυμίσει τα μεγαλεία που ζήσαμε στο παρελθόν».
Πώς και πότε έγινε η πρώτη επαφή; Ποιά είναι η σχέση σας με τον Ντέμη Νικολαϊδη;
«Ο Ντέμης πριν 4 μήνες περίπου με προσέγγισε προκειμένου να βρούμε έναν τρόπο που θα οδηγήσει την ΑΕΚ μακριά από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα. Η αλήθεα είναι ότι γνωριζόμαστε από παλιά, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και συμμεριζόμαστε τις ίδιες ιδέες, έχουμε κοινό όραμε για μία μεγάλη ΑΕΚ».
Ποιά είναι η σχέση της διοίκησης της ΠΑΕ με την πλευρά Νικολαϊδη; Υπάρχει η πληροφορία ότι πρόσφατα είχατε μία συνάντηση και σε αυτή την επαφή το παρώνν έδωσε και ο κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκη...
«Όντως ισχύει ότι ο κ. Μαρινάκης έδωσε το «παρών» στη συνάντηση που αναφέρατε. Ο κ. Δημητρέλος με τον Ντέμη έχουν συνεχή επαφή και πλέον συνεργαζόμαστε».
Ο κ. Μαρινάκης πιστεύετε πως θα βοηθήσει τον Νικολαϊδη;
«Πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω σε ποιον βαθμό επιθυμεί και θέλει να βοηθήσει. Νομίζω ότι ο αρμόδιος για να απαντήσει σε αυτό το θέμα είναι ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης».
Πότε εκτιμάτε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις; Ποια είναι η ημερομηνία της επανόδου του Νικολαϊδη;
«Αρχικά θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει απαρτία στην επερχόμενη Γ.Σ. των μετόχων, στις 9 Μαϊου. Μην ξεχνάμε ότι χρειάζεται η αντιπροσώπευση τουλάχιστον του 50,1% των μετοχών. Όλα δείχνουν ότι η επόμενη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαϊου. Είναι δεδομένο πως κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα είμαστε έτοιμοι ν' αναλάβουμε. Ωστόσο είναι επίσης δεδομένο το γεγονός πως θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει συμμετοχή από τον κ. Νοτιά και από τον κ. Παππά. Αυτό είναι κάτι που γίνεται σαφές και μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ντέμης. Μέχρι τώρα κάναμε τεράστια προσπάθεια για να μειώσουμε τα χρέη και θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και τις επόμενες εβδομάδες. Είναι μία διαδικασία εξαιρετικά σημαντική, η οποία θα κρίνει το μέλλον της ομάδας σε μεγάλο βαθμό. Τούτη τη στιγμή έχει καταρτιστεί ένα business plan όσο και το cash flow. Από αυτά είναι εμφανές ότι με σκληρή δουλειά και σύνεση η κατάσταση είναι αναστρέψιμη».
Γνωρίζετε για τη συμμετοχή του κ. Μπεθάνη στην ομάδα Νικολαϊδη;
«Δεν μπορώ να σας πως κάτι εγώ γι' αυτό. Εγώ δεν έχω μιλήσει μαζί του. Σίγουρα όμως ο Νικολαϊδης μιλάει και με άλλους ανθρώπους προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται».
Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά σχετικά με τα χρέη και τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Τι γίνεται στην πραγματικότητα; Τι χρειάζεται η ΑΕΚ;
«Τα πραγματικά στοιχεία είναι αυτά που είπε ο Ντέμης στη σχετική ανακοίνωση. Χρειάζονται 10 εκατ. ευρώ για να βγάλουμε τη χρονιά, 9,8 εκατ. ευρώ για την ακρίβεια. Επίσης χρειάζονται ακόμα 15 εκατ. ευρώ για την επόμενη σεζόν. Όλα αυτά φυσικά σύμφωνα με τη λογική ότι δεν θα γίνουν περαιτέρω ρυθμίσεις. Γίνεται όμως μία σημαντική προσπάθεια προκειμένου να αυξηθούν οι δόσεις προς την Εφορία, να γίνουν 96, να περιοριστεί συνεπώς το ύψος της δόσης. Κάτι τέτοιο θα προσδώσει στην ΑΕΚ μεγαλύτερη ρευστότητα και όπως είναι φυσικό θα υπάρξει αλλαγή των δεδομένων προς το καλύτερο».
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, να περιμένουμε περαιτέρω μείωση μπάτζετ;
«Στην παρούσα φάση, το ρόστερ της ομάδας έχει αρκετές εκκρεμότητες. Υπάρχουν αρκετά συμβόλαια τα οποία πλησιάζουν στη λήξη τους, υπάρχουν άλλα συμβόλαια τα οποία πλησιάζουν στη λήξη τους, υπάρχουν άλλα συμβόλαια που είναι πολύ υψηλά. Εάν υποθέσουμε ότι θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια ούτως ή άλλως λήγουν, το μπάτζετ θα περιοριστεί στα 4,5 εκατ. ευρώ. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι μας να κάνει μία σωστή διαχείριση, να φτιάξουμε μια σωστή και αξιοπρεπή ομάδα που να αντέχει σε βάθος χρόνου. Ως εκ τούτου λοιπόν συμπεραίνουμε ότι η στήριξη στη νέα γενιά είτε μέσω των Ακαδημιών είτε μέσω της μεταγραφικής αγοράς είναι επιβεβλημένη».
Συμβουλεύετε τον Νικολαϊδη σε αγωνιστικά θέματα; Για παίκτες ή προπονητή ας πούμε; Έχετε μιλήσει γι' αυτά τα θέματα;
«Ομολογώ πως τέτοια θέματα δεν έχουμε συζητήσει. Στο αγωνιστικό κομμάτι θεωρώ ότι ο Νικολαϊδης είναι ο ιδικός. Αυτά είναι λίγο απόρρητα και θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ! Εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε τον Ντέμη τεχνοκρατικά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται τη συμβουλή μας σε αυτό».
Τι γίνεται με τις περιπτώσεις των Λυμπερόπουλου και Δέλλα; Θα έχουν ρόλο στην επόμενη μέρα στην ΑΕΚ;
«Πραγματικά το θεωρώ αδιανόητο να μην αξιοποιηθούν τέτοιες προσωπικότητες! Τέτοιες προσωπικότητες είναι κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι μέχρι τώρα. Αυτό το διάστημα έχουμε δώσει έμφαση στο να βρεθούν τα χρήματα που χρειάζονται. Χωρίς αμφιβολία όλοι οι παλαίμαχοι είναι άνθρωποι που μπορούν να προσδώσουν αξίες στην ομάδα. Το παρελθόν πάντοτε θα διδάσκει το μέλλον».
Πολύ σύντομα λήγη το συμβόλαιο του Μανωλά. Έχει γίνει κάποια ενέργεια σήμερα; Τι σκέφτεται γι' αυτή την περίπτωση ο Νικολαϊδη;
«Είμαι ένας από αυτούς που θέλω να μείνει ο Κώστας στην ΑΕΚ. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές που διαθέτουμε. Είναι ένας από τους παίκτες που έχει τεράστιο περιθώριο εξέλιξης. Με τον Ντέμη δεν το έχουμε συζητήσει, σχετικά με το τι θέλει ο ίδιος και τι όχι. Είναι δική μου άποψη γι αυτό τη λέω... ωμά. Ήδη γίνεται προσπάθεια για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κώστα. Η οικογένεια Μανωλά δεν είναι δυνατόν να μείνει εκτός ΑΕΚ».
Μπορείτε να κάνετε μία εκτίμηση σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης; Θα παίξει η ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας σεζόν;
«Είμαι της άποψης ότι η UEFA δεν είναι τιμωρός. Η διαδικασία της αδειοδότησης είναι μία διαδικασία που προσπαθεί να διασφαλίσει την τακτοποίηση που προσπαθεί να διασφαλίσει την τακτοποίηση των οικονομικών διαφορών μεταξύ των παικτών και των ομάδων. Στην παρούσα φάση νομίζω ότι θα βρούμε τις περίπου 110.000 ευρώ που μας λείπουν. Πάντως είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθούν τα χρήματα και για την επόμενη φάση της αδειοδότησης».
Δηλαδή πιστεύετε ότι θα βρεθούν τα χρήματα; Ο κ. Νικολαϊδης έχει βρει χρήματα μέχρι στιγμής;
«Ο Ντέμης έχει βρει κάποια χρήματα και ήδη προχωράμε να πληρώσουμε προμηθευτές και υποχρεώσεις. Σε αυτό το σημείο οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους υπαλλήλους της εταιρείας που κάνουν πραγματικό αγώνα και υπομένουν συνθήκες δύσκολες. Πραγματικά έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας».
Σίγουρα είναι δύσκολο να εκκρεμεί η εξυγίανση της ΠΑΕ και να μιλάμε για το θέμα του γηπέδου. Τι γίνεται με αυτό το ζήτημα; Τι άποψη έχει ο Νικολαϊδης;
«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν σοβαρές προτάσεις για το θέμα του γηπέδου. Το γήπεδο είναι η πρώτη προτεραιότητα του Ντέμη. Η διαδικασία της εξυγίανσης θα λειτουργήσει παράλληλα. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που ενδιαφέρονται γι' αυτό το έργο. Είναι αδιανόητο για μία ομάδα του μεγέθους της ΑΕΚ να μην έχει γήπεδο».
Ο Ντέμης Νικολαϊδης φαντάζει μόνος του αυτό το διάστημα. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποια άλλη βοήθεια;
«Πάμε να σώσουμε την ομάδα. Αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς και κανένας ΑΕΚτζής δεν μπορεί να μείνει εκτός αυτής της προσπάθειας. Όσοι μπορούν να σταθούν στο πλευρό μας είναι καλοδεχούμενοι. Κάθε βοήθεια σε αυτό τον αγώνα είναι καλοδεχούμενη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002