Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαΐου 03, 2012

TA NEA MAΣ..

Πρόωρα φαίνεται να αποχαιρετά η ΑΕΚ το όνειρο της πρωτιάς στα πλέι οφ μετά τη χθεσινή ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Παρά την καλή εμφάνιση του δευτέρου μέρους, η «Ένωση» ήταν άξια της μοίρας της, καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες και δέχτηκε γκολ σε σημείο που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Έτσι άφησε ανεκμετάλλευτο το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού. Ενδεχόμενη νίκη χθες στην Τούμπα, θα έβαζε τους «κιτρινόμαυρους» δυναμικά στο κόλπο για το εισιτήριο των προκριματικών του Champions League, καθώς στην περίπτωση αυτή, με νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας, θα περνούσε στην κορυφή. Αντιθέτως, μετά τη χθεσινή ήττα-τέταρτη σε ισάριθμα φετινά ματς με τον ΠΑΟΚ και με 0-8 γκολ συνολικά-είναι τελευταία.


Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στις τάξεις παικτών και τεχνικής ηγεσίας. Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζουν πως θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια, καθώς ακόμη κι αν δεν πάρουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ, θα πρέπει να πλασαριστούν στην καλύτερη δυνατή θέση για να αρχίσουν όσο το δυνατό… αργότερα την προσπάθειά τους στα προκριματικά του Europa League. Όλα αυτά φυσικά υπό την προϋπόθεση πως η UEFA δεν θα «ενεργοποιήσει» τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.


Τρόμαξαν με Φούντα


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του Ταξιάρχη Φούντα. Ο 17χρονος μέσος μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, λιποθύμησε στα αποδυτήρια προκαλώντας έντονη ανησυχία στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής ανέκτησε γρήγορα τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης για εξετάσεις. Η αξονική που έβγαλε ήταν «καθαρή», αλλά παραμένει εκεί και πιθανότατα το απόγευμα θα πάρει εξιτήριο. Στο πλευρό του παρέμειναν όλο το βράδυ ο Νίκος Κωστένογλου και ο συνεργάτης του, Γιώργος Αλεξόπουλος. Στο νοσοκομείο τον επισκέφτηκαν και κάποιοι συγγενείς του, ενώ η οικογένειά του ενημερώθηκε από το γιατρό της ΑΕΚ για να μην ανησυχούν.


Σήμερα για Βάργκας


Ο Φαμπιάν Βάργκας αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό στη διάρκεια της προθέρμανσης του χθεσινού ματς. Σήμερα ο Κολομβιανός μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και αν προλαβαίνει το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα εκτός μάχης είναι οι Γκούντγιονσεν και Δέλλας, επιστρέφει ο Μανωλάς, ενώ λίγες ελπίδες να παίξει έχει ο Κλωναρίδης.


Προς νέα αναβολή η ΓΣ


Τον Ντέμη Νικολαΐδη περιμένουν όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ. Χθες είχε επικοινωνία με μέλη των Supporters, που ρωτούσαν επίμονα για τις κινήσεις του. Εκείνος απαντούσε πως συνεχίζει τις επαφές και πως θα ενημερώσει αναλυτικά όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις που έχει με επιχειρηματίες και χορηγούς. Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (9/5) γενική συνέλευση της ΠΑΕ, όλα δείχνουν πως θα αναβληθεί εκ νέου, με νέα ημερομηνία την 23η Μαΐου. Τότε αναμένονται νεότερα για την ΑΕΚ.


Στο μεσοδιάστημα ο Ντέμης Νικολαΐδης θα εντείνει τις προσπάθειές του για ενίσχυση του χρηματοδοτικού πλάνου, θα συνεχίσει τις επαφές με το Δημόσιο για νέο διακανονισμό των οφειλών της ΠΑΕ και πιθανώς να έχει επαφές με μέλη της ομάδας του 2004, ενδεχομένως και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002