Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαΐου 11, 2012

ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΑΕΚ365

Το παιχνίδι εξελίχθηκε άκρως... επεισοδιακά. Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στον Ατρόμητο, έκανε ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, το σφύριγμα της λήξης την βρήκε να παίρνει ένα πολύτιμο «τρίποντο», το οποίο την βάζει ξανά για τα καλά στην μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το aek365.gr αναλύει τα στοιχεία που οδήγησαν στην μεγάλη ανατροπή, τα σημεία-«κλειδιά» της αναμέτρησης και απαριθμεί όσα μας άρεσαν και όσα όχι από την εικόνα που παρουσίασε η Ενωση...
ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:
@ Στον... ορθολογισμό της ενδεκάδας: Η ανατροπή του αγώνα δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας... μεταφυσικής δραστηριότητας. Απλά ο Νίκος Κωστένογλου διόρθωσε τα τραγικά λάθη που έκανε στην επιλογή της ενδεκάδας. Η είσοδος του Κάρλος επέτρεψε στη μεσαία γραμμή να αποκτήσει κάποιο δημιουργικό ρόλο στο ματς (κάτι που δεν είχε ούτε στο ελάχιστο στο πρώτο ημίχρονο) και η είσοδος του Κλωναρίδη έβαλε... στο παιχνίδι και τα άκρα της Ενωσης, γιατί δεν ανέβηκε με αυτή την κίνηση μόνο η αριστερή πλευρά, αλλά αποφορτίστηκε και η δεξιά από την... μονόπαντη ανάπτυξη των πρώτων 45', βοηθώντας τον Λεονάρντο να ανεβάσει την απόδοσή του. Με αυτές τις συνθήκες επετράπη στην ΑΕΚ να ασκήσει πίεση στον Ατρόμητο. Αποτέλεσμα της πίεσης ήταν και τα κόρνερ που κέρδισε, από δύο εκ των οποίων προήλθαν τα δύο γκολ, αποτέλεσμα πίεσης ήταν και το τυφλό διώξιμο που έδωσε την ευκαιρία στον Λυμπερόπουλο να σουτάρει με τη μία και να κάνει το 3-1. Τόσο απλά...
@ Στο... μομέντουμ: Είναι πολύ σημαντικό στη διάρκεια ενός αγώνα να μην αφήνεις να πάνε χαμένες οι χρονικές στιγμές που... σε πάει. Να εκμεταλλεύεσαι το μομέντουμ. Η ΑΕΚ το έκανε στο έπακρο. Αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Κάρλος, στο 50', ο Ατρόμητος έδειξε να τα χάνει, οι παίκτες της Ενωσης πήραν τα πάνω τους ψυχολογικά, η εξέδρα ξεσηκώθηκε και άρχισε να σπρώχνει... Αν τα αμέσως επόμενα λεπτά έμεναν ανεκμετάλλευτα, ίσως η ιστορία να ήταν διαφορετική. Όμως οι Κιτρινόμαυροι έπιασαν την ευκαιρία «της στιγμής» από τα μαλλιά και μέσα σε 11' λεπτά βρέθηκαν όχι απλώς να έχουν ανατρέψει το ματς, αλλά να έχουν αποκτήσει προβάδισμα με δύο γκολ.
@ Στην αναποτελεσματικότητα του Μήτρογλου: Κακά τα ψέματα. Ο επιθετικός του Ατρόμητου είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς φορ του πρωταθλήματος. Και αν είχε επιδείξει αυτό το προσόν του και στο χθεσινό παιχνίδι, θα είχε καταφέρει να το κρίνει υπέρ της ομάδας του από το πρώτο ημίχρονο. Αν είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στις ευκαιρίες που του δόθηκαν και η ομάδα του Περιστερίου είχε αποκτήσει προβάδισμα δύο γκολ, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να αντιδράσει η ΑΕΚ. Επίσης, είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 79', έπειτα από τη λάθος αντίδραση του Γεωργέα...
ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:
@ Ο Λυμπερόπουλος: Είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής και η παρουσία του στην ενδεκάδα είναι απαραίτητη ακόμη και όταν δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα. Δεν περνά την καλύτερή του περίοδο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει... τελειώσει, όπως πίστεψαν κάποιοι. Τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ατρόμητο ήταν τεράστιας κλάσης και είναι πολύ πιθανό να αποδειχθούν καθοριστικά για την ΑΕΚ στη συνέχεια. Όχι μόνο γιατί της προσέφεραν τρεις βαθμούς, αλλά και διότι ο Λύμπε είναι πολύ σημαντικός (και) για τους συμπαίκτες του. Όταν αυτός δείχνει ότι είναι καλά, νιώθουν και εκείνοι πιο σίγουροι.
@ Ο Κάρλος: Βρέθηκε κοντά στον... εξοστρακισμό από την ΑΕΚ με την περιβόητη ιστορία με την άδεια, όμως δεν φάνηκε καθόλου επηρεασμένος από αυτή την υπόθεση με την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Πέτυχε ένα γκολ που δείχνει την ποιότητα του και δικαιώνει όσους τόνιζαν ότι θα ήταν «αυτοκτονία» για την Ενωση να «τελειώσει» έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της μέσα στην διάρκεια των play offs, ειδικά όταν το ρόστερ της ομάδας δεν δίνει την πολυτέλεια των πολλών επιλογών.
@ Η διαχείριση στα τελευταία λεπτά: Στο τελευταία δεκάλεπτο (μαζί με τις καθυστερήσεις) ο Ατρόμητος τα έπαιξε όλα για όλα προκειμένου να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση. Όμως, η ΑΕΚ έδειξε πως έμαθε από το πάθημα της Τούμπας. Κατάφερε να διαχειριστεί σωστά τον χρόνο, να «κλέψει» όσο μπορούσε τα λεπτά και να κρατήσει το αποτέλεσμα. Κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά η φετινή ΑΕΚ δεν το είχε σε πολλά ματς.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:
@ Οι αρχικές επιλογές του Κωστένογλου: Όσο και αν προσπάθησε να δικαιολογήσει κάποια πράγματα στην συνέντευξη Τύπου, η ενδεκάδα που επέλεξε δεν είχε καμία απολύτως λογική. Καταδίκασαν την ΑΕΚ να είναι δυσλειτουργική σε όλες τις γραμμές. Από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν εμφανές ότι το κέντρο της άμυνας της αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα (είναι ξεκάθαρο ότι Μπουγαϊδης και Μανωλάς δεν μπορούν να βρουν χημεία), αλλά δεν άλλαξε τίποτα εκεί, ενώ ανακάτεψε την τράπουλα σε μεσαία γραμμή και επίθεση που είχαν δουλέψει εξαιρετικά στο ντέρμπι. Με τις επιλογές του παρουσίασε μια μεσαία γραμμή που δεν είχε καμία δυνατότητα δημιουργίας παιχνιδιού και μια επίθεση που δεν μπορούσε να ασκήσει πίεση.
@ Η αμυντική λειτουργία στις στημένες φάσεις (vol.2) : Στην ανάλυση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό γράψαμε: «Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και στο χθεσινό ντέρμπι η ΑΕΚ έδειξε μια «αμηχανία» όταν έπρεπε να αντιμετωπίσει εκτελέσεις στημένων φάσεων. Τα μαρκαρίσματα χάνονταν πολύ εύκολα για μια ομάδα του επιπέδου της ΑΕΚ, γεγονός που δημιούργησε κινδύνους». Ισχύουν ακριβώς τα ίδια. Σε κάθε στημένο τα μαρκαρίσματα χάνονταν και ο αντίπαλος δημιουργούσε απειλή. Μάλιστα, από μια στημένη φάση (κόρνερ) προήλθε και το δεύτερο γκολ του Ατρόμητου.
@ Οι Μάκος-Καφές: Για τον Φούντα, που προερχόταν από μια σοκαριστική περιπέτεια υγείας, υπάρχουν πολλές δικαιολογίες. Όμως για τους έμπειρους Μάκο και Καφέ δεν δικαιολογείται η εικόνα που παρουσίασαν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η ΑΕΚ είχε έναν παίκτη περισσότερο στον άξονα, καθώς ο Ατρόμητος αγωνιζόταν με δύο αμυντικά χαφ και η Ενωση με τριάδα, ωστόσο δεν κατάφερε όχι απλώς να κυκλοφορήσει τη μπάλα στον άξονα, αλλά ακόμη και να την κρατήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002