Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαΐου 06, 2012

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ !

Συνέντευξη στους Ηλία Τομαρά, Αργυρώ Φλουρή
Τον Σεπτέμβρη ο Νίκος Γεωργαντζόγλου ανέλαβε το βαρύ και δύσκολο έργο να ανασυντάξει την ΚΑΕ και να την φέρει και πάλι στην Α1. Εννέα μήνες μετά και με δύο παιχνίδια να απομένουν, ο πρόεδρος της ΑΕΚ μιλάει στο aek365 και κάνει τον απολογισμό του. Χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί ή να ωραιοποιήσει την κατάσταση αναφέρθηκε στο «μπακάλικο που έγινε σούπερ μάρκετ» και έχει ανάγκη από κόσμο, στις αλλαγές προπονητών, τον Γιάννη Φιλίππου που έχει εγκλωβίσει την ΑΕΚ, την εξυγίανση που δεν προχωρά και φυσικά το μέλλον τόσο της ΚΑΕ όσο και το δικό του εκεί.
-Μετά από εννιά μήνες που βρίσκεσαι στην διοίκηση της ΑΕΚ ο απολογισμός για τη διοίκηση σας είναι θετικός;
«Η χρονιά ξεκίνησε πολύ δύσκολα κι επίσης τελειώνει δύσκολα. Κάναμε από την αρχή μια «μάχη» για να πάρουμε την ομάδα, αν και υπήρχαν οι φήμες πως είχε βρεθεί για αυτό το λόγο ο Μπαϊρακτάρης. Τελικά σε αυτή η ιστορία αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε κάτι χειροπιαστό και ότι αν δεν είχαμε κάνει την κίνηση εκείνο το διάστημα, που να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ είχε αποκλειστεί από το Κύπελλο και στο ρόστερ βρισκόταν μόνο ένας παίκτης, θα υπήρχε ανάλογη συνέχεια και στο Πρωτάθλημα, όπως μας είχε ενημερώσει η ΕΟΚ. Η δική μας κίνηση ήταν η μοναδική για να σωθεί η ΑΕΚ. Ξεκινώντας, λοιπόν δύσκολα, «χτίσαμε» την ομάδα μέσα σε 2 μέρες, σε ένα γήπεδο που όλα τα έξοδα ήταν δικά μας και καταφέραμε να πάρουμε το πιστοποιητικό και να μπούμε στο Πρωτάθλημα. Για μένα, αν και αυτό θα το κρίνει ο κόσμος, το να παραλάβεις μια τέτοια κατάσταση και να φέρεις την ομάδα σε σημείο να κάνει Πρωταθλητισμό και να βρίσκεται κοντά στο να ανέβει στην Α1 είναι μεγάλο κατόρθωμα».
-Ο Αναταλιωτάκης είχε χαρακτηρίσει αυτή την προσπάθεια λάθος και πως καλύτερη λύση θα ήταν η ΑΕΚ να βρεθεί στην Β Εθνική για να απαλλαγεί από τα χρέη που την ταλανίζουν.
«Αυτό μου το είπε σε κάποιο ΔΣ της Ερασιτεχνικής, πριν από μερικούς μήνες και η απάντησή μου ήταν άμεση. Αν το δεις επιχειρηματικά, όντως είναι μια λάθος κίνηση, ειδικά στις εποχές που ζούμε. Αν όμως το δεις από την οπτική του οπαδού καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει άλλη λύση. Προτιμώ, λοιπόν η ομάδα μου να κάνει πρωταθλητισμό στην Α2 και να παλεύει για άνοδο, παρά να παλεύει σε μια κατηγορία όπως η Β Εθνική. Επιχειρηματικά μπορεί να μην είναι σωστό όμως εγώ είμαι οπαδός της ΑΕΚ»
-Αν γύριζε λοιπόν ο χρόνος πίσω θα το ξανασκεφτόσασταν;
«Αποφάσισα να αναλάβω και να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας και ακόμα κι αν γύριζα πίσω δεν θα έπραττα διαφορετικά. Σαν οπαδός, ξαναλέω το βλέπω πολύ σωστό από την στιγμή που η ΑΕΚ έδειχνε να παραπαίει. Στόχος μου είμαι να ό,τι μπορώ για να επανέλθει η ομάδα εκεί που ανήκει και να ξαναγράψει ιστορία.
-Πόσο καιρό επεξεργαζόσουν την σκέψη για την προεδρία της ΚΑΕ;
«Δεν είχε περάσει από το μυαλό να αναλάβω το μπάσκετ και ούτε και το ήθελα για να είμαι ειλικρινής. Άλλωστε το περασμένο καλοκαίρι είχα στόχο να αναλάβω την προεδρία της Ερασιτεχνικής και ήμουν προσηλωμένος στις εκλογές και τον συγκεκριμένο αγώνα. Αργότερα, όμως επειδή είδαμε πως όσο περνούσε ο καιρός τόσο πιο πολλά προβλήματα αντιμετώπιζε η  ΚΑΕ ΑΕΚ και δεν βρισκόταν κάποια λύση, πήρα την απόφαση να εμπλακώ με παρότρυνση μάλιστα του Δημήτρη Χατζηχρήστου, ακριβώς μετά το τέλος των εκλογών της Ερασιτεχνικής».
-Πριν αναλάβετε την ΑΕΚ είχατε δηλώσει πως η ομάδα είναι μπακάλικο. Εννιά μήνες αργότερα βλέπεις κάποια βελτίωση;
«Η αλήθεια είναι ότι ουσιαστικά δεν υπήρχε ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως εννιά μήνες μετά μπορώ να πω πως το μπακάλικο το κάναμε Σούπερ Μάρκετ. Όμως παρά την βελτίωση, τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν έτσι. Τα σούπερ μάρκετ χρειάζονται και κόσμο ξέρετε. Πιστεύω πως δεν μπορεί να βρίσκεται κάθε χρόνο ένας Γεωργατζόγλου που να βάζει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να προχωρά η ομάδα, από την στιγμή που δεν είναι κάτοχός της. Αν βρεθεί λύση με τις μετοχές θα πάρει σειρά και ο κόσμος και θα βοηθήσει σημαντικά».
-Έχει ειπωθεί πως η ΑΕΚ δεν έχει μπασκετικό κόσμο ή τουλάχιστον έχει αποξενωθεί.
«Ο κόσμος της ΑΕΚ υπάρχει, αλλά δεν ενεργοποιείται. Μπορούμε να πούμε πως είναι σε λήθαργο. Έχω να πω πως πρέπει να έρθει κοντά στην ομάδα και να τη βοηθήσει. Ακούω να λέγεται πως αρκετοί δεν αντέχουν να την βλέπουν να βρίσκεται στην Α2, αλλά αυτό μου φαίνεται δικαιολογία, αφού ούτε κι εγώ αντέχω είμαι όμως εκεί. Το σίγουρο είναι πως αν δεν στηρίξουν στα δύσκολα θα υπάρξουν χειρότερα. Εκεί φαίνονται οι οπαδοί, καθώς στις χαρές και στις επιτυχίες όλοι βγαίνουν μπροστά για να πανηγυρίσουν».
-Έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα που θα ήθελαν να βοηθήσουν. Έχουν υπάρξει κάποιες επαφές;
«Πραγματικά, έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, όμως για να μην δίνω ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο δεν υπάρχει κάτι σοβαρό. Με τον Τσιραμπίδη για παράδειγμα γνωριζόμαστε και ξέρω ότι αγαπάει την ομάδα, όμως δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το αν θα μπορούσε να βοηθήσει οικονομικά. Ενώ όσον αφορά στην περίπτωση του Ρέστη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση και θεωρώ αρκετά δύσκολη την εμπλοκή του στην ΑΕΚ. Έχουν γίνει με αρκετούς επαφές, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε ανθρώπους να στηρίξουν το έργο μας».
-Ας περάσουμε και στο θέμα του Μπαϊρακτάρη. Σε τι επίπεδο βρίσκονται αυτή την στιγμή οι σχέσεις σας;
«Με τον Μπαϊρακτάρη δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα βρισκόμαστε αρκετές φορές σε επαφή, όμως όχι πάνω στο θέμα της ΚΑΕ. Το καλοκαίρι, είναι η αλήθεια πως του δώσαμε την δυνατότητα να ασχοληθεί και πιστεύω πως αν το ήθελε πραγματικά θα το είχε κάνει. Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό του και δεν μπορώ να αναλύσω τι τον έκανε να αποσυρθεί,  πάντως σε περίπτωση που θέλει να μπει ακόμα και να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Όπως άλλωστε όποιος ακόμα θέλει να προσφέρει βοήθεια».
-Σε όλες τις περιπτώσεις των συγχωνεύσεων ήσασταν θετικός. Γιατί δεν προχώρησε κάποια;
«Υπήρξαν τρεις ομάδες με τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε συγχωνευτεί. Αυτές ήταν η ΑΕΚ Άργους, ο Πανελλήνιος και ο Ίκαρος, όμως το ΔΣ της Ερασιτεχνικής δεν το δεχόταν με τίποτα. Εμείς από την πλευρά μας απλά θέλαμε το ΑΦΜ αυτών των ομάδων και όχι να αλλάξει το όνομα μας. Ήταν ένα δύσκολο κομμάτι, αλλά και αυτό για να γινόταν πράξη θα έπρεπε να αποφάσιζε ο Φιλίππου σχετικά με το μέλλον του και την παραχώρηση των μετοχών του».
-Με τον Φιλίππου έχει υπάρξει κάποια επαφή; Έχετε αποφασίσει τι θα γίνει με την παραχώρησή των μετοχών του;
«Δεν έχουμε καμιά επαφή, ο Φιλίππου είναι εξαφανισμένος. Όσο έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε είναι με τον δικηγόρο του, τον Λαμπρόπουλο και του έχουμε μεταφέρει την άποψή μας πως μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος θα πρέπει να έχουμε κάποια απάντηση σχετικά με την παραχώρηση των μετοχών του. Πρέπει να εμφανιστεί για να δώσει μια λύση. Είναι υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ και δεν γίνεται να συνεχίσει να είναι εγκλωβισμένη στα δίχτυα του Φιλίππου. Ίσως η ελπίδα είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια τελευταία κρούση απευθείας στον ίδιο και να διαπιστώσουμε ποιες είναι πραγματικά οι προθέσεις του. Θα πρέπει να καταλάβει πως δεν μπορεί να βρίσκεται κάθε χρόνο κάποιος που θα επενδύει, χωρίς να είναι δική του η ομάδα. Κανείς δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι».
-Έτσι όπως έχουν τα πράγματα δηλαδή έχετε σκεφτεί να αποχωρήσετε το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται η θητεία σας;
«Έχω κάνει κάποιες σκέψεις αλλά δεν έχω πάρει κάποια τελική απόφαση. Θα την ανακοινώσω σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσω στις 22 Μαΐου. Το γεγονός πως ο Φιλίππου δεν δείχνει θετικός στο να παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών του κάνει δύσκολο το έργο μου, αλλά και του επόμενου από την στιγμή που θα πάρω την απόφαση να αποχωρήσω. Πρέπει να γνωρίζει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας πως η συγκεκριμένη κατηγορία στην οποία αγωνίζεται η ΑΕΚ αυτή την στιγμή δεν έχει έσοδα, σε αντίθεση με την Α1 κι έτσι είναι δύσκολο κάποιος να δεχτεί να αναλάβει κάτω από αυτή την κατάσταση. Αν δεν υπάρξει λύση με τον Φιλίππου τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα».
-Η ιδέα της εξυγίανσης που ήταν μεγάλος στόχος φαίνεται πως εγκαταλείφθηκε.
«Τελικά όπως έδειξαν τα πράγματα δικαιώθηκε ο Χατζηχρήστος που είχε μιλήσει για «μπαρούφα». Το πλάνο εγκαταλείφθηκε από την στιγμή που και ο κόσμος έδειξε πως δεν θα υπήρχε ανταπόκριση. Αν ήταν να είχε επιτυχία θα φαινόταν από τα διαρκείας και το ενδιαφέρον που θα έδειχνε στην αρχική σκέψη ο κάθε οπαδός. Σας λέω ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον. Δεν μας έχει «ενοχλήσει» κανείς για το θέμα. Εμείς θέλαμε να πατήσουμε πάνω σε αυτό το πλάνο που εφαρμόζουν στην Ισπανία ομάδες, όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα, αλλά όπως φαίνεται η κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, αλλά και στην Ελλάδα δεν ήταν σύμμαχός μας».
-Η φετινή χρονιά σημαδεύτηκε από την αλλαγή αρκετών προπονητών.
«Τη φετινή χρονιά συνέβησαν πάρα πολλά γεγονότα. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, όμως τα Χριστούγεννα δημιουργήθηκε πρόβλημα οικονομικού και δεοντολογικού χαρακτήρα. Αναφέρομαι φυσικά στην περίπτωση με την Βios Βalance, η οποία από την στιγμή που αθέτησε και την συμφωνία της επηρέασε και την σχέση μας με τον προπονητή. Ο κ. Λιόγας, λοιπόν σταμάτησε να κάνει τις προπονήσεις που έπρεπε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα με αρκετούς παίκτες και στη συνέχεια οι δύο ήττες να δημιουργήσουν άσχημο κλίμα στα αποδυτήρια. Εμείς λοιπόν θελήσαμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση με την αντικατάσταση του με τον Παπανικολάου. Όσον αφορά στο θέμα της Βios Βalance αυτό έχει πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων, από την στιγμή που μας παρέδωσαν ακάλυπτες επιταγές. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως αλλάξαμε δύο προπονητές και όχι πέντε, αφού ο Παπανικολάου και ο Καραγιάννης παραιτήθηκαν, λόγω του ότι δεν μπορούσαν να αντέξουν την πίεση»
-Πιστεύετε πως αυτό επηρεάσει περισσότερο από όσο έπρεπε τους παίκτες;
«Πιστεύω πως με βάση την εμπειρία των παικτών που έχουμε στο ρόστερ μας η αλλαγή των προπονητών είναι δικαιολογία για την αγωνιστική τους συμπεριφορά στα παιχνίδια με τον Πιερικό, την Δόξα Λευκάδας, αλλά και το Παγκράτι . Το να σταθούμε στην έλλειψη προετοιμασίας είναι σωστό, όμως όχι αυτό. Σε αυτά τα παιχνίδια θεωρώ πως έπρεπε να παρουσιαστούμε σοβαροί και να καταφέρουμε να πάρουμε εύκολες νίκες. Όπως και να έχει όμως δείχνουμε πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».
-Η ενασχόλησή σου με την ΠΑΕ στο μέλλον είναι πιθανή αν λάβουμε υπόψη πως, όπως έχεις αναφέρει δεν σε αφήνει αδιάφορο;
«Για την ώρα είμαι αφοσιωμένος στο μπάσκετ κι εκεί έχω ρίξει μεγάλο βάρος, όμως στην πορεία δεν ξέρουμε τι συνθήκες θα επικρατούν. Αν χρειαστεί και αν μπορέσω κάποια στιγμή εννοείται πως θα βοηθήσω, αλλά η Ερασιτεχνική είναι το θέμα που με απασχολεί περισσότερο. Επίσης, δίνω βάρος και στο γηπεδικό και περιμένω να γίνει κάποια καλή κίνηση και το όνειρο να πάρει σάρκα και οστά».
_Στην συνάντηση που είχες με τον Ντέμη Νικολαϊδη το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στο γηπεδικό.
«Με ενδιαφέρει το γήπεδο και στην συνάντησή μας συζητήσαμε ιδιαίτερα αυτό το θέμα. Εγώ από την πλευρά μου τόνισα στον Ντέμη πως θα πρέπει να χτιστεί και γήπεδο μπάσκετ και να στεγαστούν επίσης το χάντμπολ και το βόλεϊ. Εκείνος δεν άνοιξε τα χαρτιά του αλλά εμφανίστηκε θετικός και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είδα σε κάποιο δημοσίευμα για  μεγάλη κινεζική εταιρία που ενδιαφέρεται. Μακάρι να μην είναι κάποια προεκλογική φούσκα και  όλα να προχωρήσουν ομαλά. Το γεγονός βέβαια πως βγήκε δύο μέρες πριν τις εκλογές μας κάνει δύσπιστους, αλλά μακάρι να διαψευστούμε. Μεγάλη μου επιθυμία είναι να γίνει κάποια ουσιαστική κίνηση πάνω στο γηπεδικό, αφού εδώ και μια 10ετία οι διοικήσεις της Ερασιτεχνικής δεν έχουν κινηθεί όπως θα έπρεπε. Ένας από τους λόγους που θέλω τόσο πολύ να ασχοληθώ με την Ερασιτεχνική είναι και αυτός, ώστε να γίνει ό,τι είναι δυνατό πάνω στο θέμα του γηπέδου.
-Κλείνοντας πιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε;
«Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα σε αυτά τα δύο τελευταία ματς. Να είναι στο πλευρό μας. Εγώ εκεί έχω το μυαλό μου. Από εκεί και πέρα ελπίζω να πάνε όλα όπως πρέπει και η ομάδα να απεγκλωβιστεί. Αυτό πρέπει να γίνει σύντομα γιατί η παρούσα κατάσταση έχει εγκλωβίσει την ομάδα και δεν υπάρχουν λύσεις».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002