Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαΐου 22, 2012

ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΝΤΕΜΗ..

Ανυπέρβλητα αποδεικνύονται τα εμπόδια που συνάντησε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην προσπάθειά του να βρει μια βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ήταν ξεκάθαρο πως το θόλο πολιτικό σκηνικό και το περιβάλλον πλήρους αβεβαιότητας που επικρατεί στην ελληνική Οικονομία έπειτα από το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα στα σχέδια του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, αφού σε μια εποχή που οι καταθέσεις... μεταναστεύουν σε ξένες τράπεζες με αμείωτο ρυθμό και δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη από οικονομικούς παράγοντες να προχωρήσουν σε επενδύσεις, εκείνος επιχείρησε να βρει ανθρώπους που θα δέχονταν να επενδύσουν σε μια απαξιωμένη ΠΑΕ, πληρώνοντας με το «καλημέρα» χρέη άλλων.

Πριν από τις εκλογές, ο Νικολαϊδης είχε προχωρήσει σε συμφωνίες με κάποιους οικονομικούς παράγοντες που είχαν αποδεχθεί να επενδύσουν από ένα μικρό ποσό («μικροεπενδυτές», όπως τους είχε χαρακτηρίσει στην γραπτή του δήλωση), είχε βρει ορισμένους χορηγούς και είχε εξασφαλίσει κάποια δάνεια. Ωστόσο, όλα αυτά ανετράπησαν έπειτα από τις Εκλογές, λόγω του κλίματος... τρόμου που επικράτησε στην ελληνική Οικονομία. Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε όλο το τελευταίο διάστημα (μέχρι και τη διάρκεια της χθεσινής μέρας), ο Ντέμης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τα σχεδόν 10 εκατ. ευρώ (!) που απαιτούνται μέχρι το τέλος Ιούνιου, προκειμένου να ορθοποδήσει η ΑΕΚ. Τα πράγματα θα ήταν δεδομένα πιο εύκολα για εκείνον, αν οι μέτοχοι που στήριξαν τη διοίκηση η οποία δημιούργησε αυτές τις υποχρεώσεις, ο Νίκος Νοτιάς και ο Πέτρος Παππάς, είχαν αποδεχθεί την πρότασή του να βάλουν στην ΠΑΕ έστω αυτά τα 2 εκατ. ευρώ που τους ζήτησε, προκειμένου να δημιουργήσει ένα πρώτο (απολύτως απαραίτητο για τις ΑΜΕΣΕΣ υποχρεώσεις της ομάδας) κεφάλαιο που θα λειτουργούσε ενθαρρυντικά και για τους υποψήφιους επενδυτές. Αντίθετα, η άρνησή τους και μόνο ως... μήνυμα ήταν άκρως αποθαρρυντική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, λοιπόν, στην συνάντηση που θα έχει σήμερα το βράδυ με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο Ντέμης θα ενημερώσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι δεν κατάφερε να βρει μια βιώσιμη λύση που να αποτελεί άμεση εγγύηση για το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ... αύριο το πρωί, χώρια τα χρήματα που απαιτούνται μέχρι το τέλος Ιούνιου, προκειμένου να παραμείνει βιώσιμη και αυτή τη στιγμή δεν έχει καταφέρει να τα συγκεντρώσει. Κάτι που σημαίνει ότι η επιβίωση της ομάδας βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο πλέον στα χέρια των νυν μετόχων της, του Νίκου Νοτιά και των... Supporters (δηλαδή, επί της ουσίας του Πέτρου Παππά, ο οποίος χρησιμοποίησε αυτή την ομάδα υποστηρικτών της ΠΑΕ για να... αποδράσει τυπικά από την μετοχική της σύνθεση).

Επίσης, ο Ντέμης θα μεταφέρει στον Δημητρέλο ότι θα σταθεί δίπλα του στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει το αμέσως επόμενο διάστημα η ΠΑΕ, κάνοντας τις προτάσεις του και προσφέροντας τις συμβουλές του και κάθε άλλη υποστήριξη, συνεχίζοντας παράλληλα να προσπαθεί να βρει και άλλους τρόπους για να βοηθήσει την ομάδα σε οικονομικό επίπεδο. Ωστόσο, είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι το «αύριο» της ΑΕΚ, η επιβίωσή της, η ύπαρξή της κρίνονται από τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στο φάσμα του... αφανισμού οι νυν μέτοχοι της ΠΑΕ. Γιατί μπορεί να έχουν... επαναπαυθεί από την απόφαση της Super League για μη υποβιβασμό των ομάδων που δεν παίρνουν την αδειοδότηση, αλλά η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να σταθεί εταιρικά, με τα χρέη που υπάρχουν προς την Εφορία. Με πρώτη και βασικότερη τη δόση του 44 που εκκρεμεί (1,25 εκατ. ευρώ), η οποία κάνει την ΑΕΚ να φλερτάρει με τον κίνδυνο να φορτωθεί ξανά στις πλάτες της χρέη που θα ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002