Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαΐου 13, 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ..

GOAL
Ανάλυση των δεδομένων, εφόσον η ΑΕΚ κατακτήσει την πρώτη θέση στα play offs επιχειρεί η εφημερίδα, η οποία επισημαίνει πως σε περίπτωση που η Ένωση πάρει την πρωτιά και η Τσέλσι το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε αυτόματα ανοίγει ο δρόμος για το... σεντόνι, αφού ο δικέφαλος θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών και θα αντιμετωπίσει με τα νυν δεδομένα μία εκ των Φέγενορντ, Νόρτζελαντ, Βασλούι και Μάδεργουελ. Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει πως ναι μεν θα αυξηθούν οι απαιτήσεις για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, με αντιπάλους τόσο βατούς, ωστόσο και ο Ντέμης Νικολαΐδης θα έχει ένα ισχυρό «οπλο» στα χέρια του για να μπορέσει να πετύχει καλύτερες εμπορικές συμφωνίες. Από κει και πέρα υπάρχει η προαναγγελία του αγώνα με τον Ατρόμητο και με τα παραπάνω δεδομένα, τονίζεται η αναγκαιότητα της νίκης στο Περιστέρι.
SPORTDAY
Το πλάνο του Ντέμη Νικολαΐδη στο αγωνιστικό κομμάτι είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εκεί όπου τονίζεται πως αυτό θα είναι σχεδιασμένο στα πλαίσια του financial fair play της ΟΥΕΦΑ. Η εφημερίδα επισημαίνει πως συνολικά το άνοιγμα της χρονιάς θα πρέπει να φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως το μπάτζετ για το ρόστερ θα πέσει κατά πολύ των 11 εκατ. ευρώ που είναι φέτος και η ομάδα θα στελεχωθεί από πολλά νεαρά παιδιά. Και αυτό διότι υπάρχουν αρκετά... μέτωπα του παρελθόντος που θα πρέπει να αποπληρωθούν. Σε αυτό το νούμερο λοιπόν συμπεριλαμβάνονται και τα συμβόλαια του ρόστερ και τα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος και η πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς πρώην παίκτες, ομάδες, μάνατζερ. Από εκεί και πέρα υπάρχει η προαναγγελία του ματς με τον Ατρόμητο και αναφορά στις απουσίες του Κωστένογλου και τις σκέψεις του για το βασικό σχήμα.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για «11 κομάντος» που θα πρέπει να παλέψουν για τη νίκη στο Περιστέρι κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία και αυτή έχει ως πρώτο θέμα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μάλιστα, επισημαίνεται η προσοχή που πρέπει να δείξουν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο των καρτών, σε ένα «εχθρικό» περιβάλλον, όπως το έχει δημιουργήσει ήδη ο Γιώργος Δώνης και τονίζεται πως με πάθος και σωστές επιλογές από τον προπονητή, η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει στη νίκη και να κάνει «άλμα» για την πρώτη θέση. Αναφορά γίνεται και στα σχέδια του Νικολαΐδη ο οποίος αύριο αναμένεται στην Ελλάδα και συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο πλάνο του ώστε να είναι έτοιμος στις 23 του μήνα. Τέλος, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Νεστορίδη, εκεί όπου ο Παλαίμαχος άσος δηλώνει σίγουρος για τη νίκη στο Περιστέρι, αλλά επισημαίνει τα «εγκλήματα» της διαιτησίας κατά της ΑΕΚ.
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ
Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, εκεί όπου τονίζεται η ανάγκη της νίκης για να πιάσει η Ένωση κορυφή και αναφέρει χαρακτηριστικά για ποδοσφαιριστές «κομάντο» που θα πρέπει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του αγώνα και το κλίμα που έχει «πυροδοτήσει» ο Γιώργος Δώνης, ώστε να πάρουν το τρίποντο. Η εφημερίδα αναφέρεται και στις πιθανές αλλαγές που θα γίνουν στο βασικό σχήμα, με τους Κάρλος και Γκούντγιονσεν να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τον Κλωναρίδη. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στις απουσίες, αλλά και στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών για αυτό το ματς. Τέλος, γίνεται λόγος και για το ταξίδι του Νικολαΐδη στο Γιοχάνεσμπούργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002