Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαΐου 31, 2012

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ !!

H AEK έφτασε στον πάτο μετά και τη σημερινή απόφαση της ΕΠΟ. Και έφτασε στον πάτο και δια στόματος του προέδρου της Ανδρέα Δημητρέλου. O πρόεδρος της ΑΕΚ λίγη ώρα μετά την οριστική απόφαση που δεν επιτρέπει στην ομάδα να πάρει αδειοδότηση μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου από τα Σπάτα και αναφέρθηκε για όλα. Έκανε λόγο για μία μαύρη μέρα στην ιστορία της ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως αν δεν βοηθήσει κάποιος (ή ο κόσμος μέσω των διαρκείας) παίρνοντας μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η ΑΕΚ θα διαλυθεί. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρέλου:

«Δεν θα ήθελα να βρισκόμασταν σήμερα εδώ. Θα προτιμούσα άλλες συνθήκες. Δυστυχώς σήμερα είναι μία ημέρα που προσωπικά τη θεωρώ για την ΑΕΚ μαύρη σελίδα στην ιστορία μας. Δυστυχώς πρέπει να την χαλιναγωγήσω και να δω τι πρόκειται να γίνει από εδώ και μπροστά. Η ΑΕΚ, δυστυχώς, σήμερα δεν πήρε την αδειοδότηση και δεν την πήρε δικαίως. Δικαίως δεν την πήρε γιατί δεν είχε τις προϋποθέσεις να την πάρει. Αυτό υποστηρίξαμε. Ζητήσαμε, ότι λόγω των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και τις οικονομικές συγκυρίες, αναστολή ως 30/6. Όμως αυτή η αναστολή δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό. Μας είπαν ότι πρέπει ως αύριο να δηλώσουν στην UEFA τις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη. Αν δεν το έκαναν τώρα και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να δείξει σωστή εικόνα στις 30/6 τότε η Ελλάδα θα έχανε μία Ευρωπαϊκή θέση.

Πήραν όμως και ομάδες που δεν θα έπρεπε να πάρουν αδειοδότηση. Δεν υπήρξε η απαιτούμενη ισονομία που θα έπρεπε να υπάρξει. Μη με ρωτήσετε ποιοι είναι αυτοί. Υπάρχει η ρήτρα εμπιστευτικότητας στην ΕΠΟ που δεν μπορούν να παραβεί. Η ΕΠΟ που είναι η αρμόδια αρχή για συγκεκριμένους λόγους, που είναι βάση των κανονισμών της UEFA και της ΕΠΟ ήταν αρνητική και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια επιτροπή. Τώρα γιατί σε κάποιες ομάδες έκριναν ότι μπορούν να πάρουν αδειοδότηση δεν ξέρω. Για ακόμη μία φορά δεν ακολουθήθηκε η ισονομία.

Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές εκτός από παίκτες κάτω των 22 ετών. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τον προγραμματισμό μας που ήταν να ρίξουμε το μπάτζετ κατά πολύ. Το πρόβλημα είναι οικονομικό. Λυπάμαι που το λέω αλλά η ΑΕΚ βρίσκεται στον πάτο. Ίσως σε αυτό το σημείο μπορούμε να ανδρωθούμε και να ξεκινήσουμε κάτι διαφορετικό. Η μόνη περίπτωση που μπορεί να γίνει αυτό είναι να έρθει ο κόσμος κοντά και να υπάρξει μία ενότητα με όλους τους παράγοντες που πρέπει να έχει η ΑΕΚ. Να είναι δυνατοί οικονομικά και να τη βοηθήσουν. Καλά κάνουν και έχουν απογοήτευση. Αλλά πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό. Όταν τρως μια σφαλιάρα πρέπει να σηκωθείς. Δεν κάθεσαι κάτω.

Η διοίκηση έχει προσπαθήσει να χαμηλώσει τα διαρκείας, προκειμένου να βοηθηθεί και να βοηθήσει τον κόσμο ώστε να πάρει διαρκείας, ώστε να μην υπάρχει το φαινόμενο των πλέι οφ που είχαμε λίγο κόσμο. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Αν βάλουμε 50.000 διαρκείας με 150 ευρώ φτάνουμε τα 7,5 εκατ. ευρώ. Είναι κουραστικό να το λέω, όμως χρειάζεται ο κόσμος για να πάρει και αυτός δύναμη και να κάνουμε κάτι κι εμείς με σωστή διαχείριση. Αυτη τη στιγμή στην κατάσταση που βρισκόμαστε, τα χρέη είναι 35 εκατ. ευρώ. Τα 23 εκατ. ευρώ απ' αυτά τα χρωστάμε στο ελληνικό δημόσιο. Καταλαβαίνετε, ότι το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι αυτό. Δυστυχώς, τώρα δεν μπορούμε να συνδιαλαγούμε με το κράτος, γιατί δεν υπάρχει κράτος. Αν μετά τις εκλογές υπάρξει πολιτική σταθερότητα, θα κοιτάξουμε να βρούμε μία λύση για την ΑΕΚ χωρίς το Δημόσιο χάσει ούτε ευρώ. Αν η οποιαδήποτε Κυβέρνηση δεν σταθεί κοντά όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά σε όλους όσους τους χρωστάνε θα χάσουν απ' όλους. Πρέπει να υπάρχει κατανόηση. Η διοίκηση αυτή είναι από τις αρχές Φεβρουαρίου. Σχεδόν 4 μήνες. Το μέλημα το δικό μου και της διοίκησης είναι να προσπαθούμε να ζήσει η ΑΕΚ, ώστε κάποια στιγμή να βρει τον δρόμο της είτε με κάποιον επενδυτή είτε μέσω του κόσμου και μέσω αύξησης Μ.Κ. Ως τώρα η οικονομική βοήθεια που είχε αυτή η διοίκηση αν πω πως ήταν ελάχιστη θα είμαι... υπερβολικός. Στηριχθήκαμε σε έναν δανεισμό, από μία οικονομική ανάσα κάποιων ανθρώπων ύψους 200.000 ευρώ και από κάποια άλλα μικρά έσοδα. Φτάσαμε να χάσουμε την αδειοδότηση και είναι άλλο κεφάλαιο το πως φτάσουμε εδώ. Όταν φτάνεις τόσο χαμηλά το να κάνεις αναδρομή στο ποιος φταίει και ποιος όχι μόνο κακό κάνει. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά που να καταλογίσει ευθύνες. Δεν χρειάζεται εμένα. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση δεν έκανε όλα αυτά τα χρέη. Θα ξέρουμε σύντομα, μέχρι 29 Ιουνίου όταν και τελειώνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Τότε θα ξέρουμε αν θα υπάρχει λύση ή θα έρθει η διάλυση της εταιρείας. Αν δεν αλλάξει τίποτα θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

Για το 44: Η ΑΕΚ έχει ληξιπρόθεσμη δόση, έχει ένα εξώδικο και πρέπει να πληρωθεί μέχρι 6-7 Ιουλίου. Αν δεν πληρωθεί θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ΑΕΚ. Σύμφωνα όμως με τον νόμο έχει το δικαίωμα το Δημόσιο να έρθει σε διάρηξη του 44. Τότε θα γυρίσουν τα 140 εκατ. ευρώ χρέος. Απλά μετά δεν θα υπάρχει ΑΕΚ. Το μέλημα της διοίκησης είναι να υπάρξει λύση στο πρόβλημα. Αν θα βρεθούν τα χρήματα ή όχι θα το ξέρουμε σε λίγο καιρό. Το σίγουρο είναι ότι το Δ.Σ. δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτά τα πράγματα.

Από τότε που ανέλαβα τη διοίκηση έχω παρεξηγηθεί γιατί λέω πως είμαι μόνος μου και δεν υπάρχει βοήθεια. Μέσα σε αυτή την αγωνία να βρεθεί λύση είχα αποφασίσει και είμαι αποφασισμένος και να συζητήσω με τον οποιοδήποτε που θα φέρει λύση. Γι' αυτό συναντήθηκα με τον κ. Ξενιάδη. Το ραντεβού της Κυριακής ήταν έκτακτο. Έγινε, με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να υπόσχεση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Αν πραγματοποιηθεί θα το κρίνει η ιστορία αν κάνει καλό στην ΑΕΚ. Το σίγουρο είναι ότι ο Δημητρέλος δεν πουλάει την ΑΕΚ ή τις μετοχές της. Αυτό το κάνει η Γ.Σ.. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δίνω διευκρινήσεις. Από τη συνάντησή μου αυτή με τον κύριο... Ψωμιάδη (σ.σ. έκανε λάθος), συγγνώμη Ξενιάδη, δεν έχει σημασία το όνομα. Αν κάποιος θίχτηκε από αυτή τη συνάντηση του ζητώ συγγνώμη.

Όλες αυτές οι ενέργειες που γίνονται, γίνονται για το καλό της ΑΕΚ, αψηφώντας το προσωπικό επίπεδο, είτε δημιουργούν πρόβλημα στη διαδικασία απέναντι στον κόσμο, για τον οποίο σας λέω ότι είμαι υπόλογος. Νοιώθω βαριά την πλάτη μου. Γι' αυτό και πολλές φορές με βλέπετε φορτισμένος. Τώρα τι θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ από εδώ και μπρος είναι ένα κεφάλαιο που πρέπει να περιμένουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη φάση είναι να κλείσουμε κάποια θέματα στην ΠΑΕ. Να κλείσουμε ένα προπονητικό κέντρο για όταν ξεκινήσει η ομάδα τη χρονιά. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ και η εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί σε κανέναν οποιαδήποτε μελλοντική διαδικασία. Όλα θα εξαρτηθούν το επόμενο 15νθημερο και από τον κόσμο και τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και από τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν.

Για τα αγωνιστικά πρέπει να περιμένουμε. Σήμερα συναντήθηκα με τον κ. Κωστένογλου. Αναγνωρίζουμε τα προβλήματα, ότι προσπάθησε, ότι δύο φορές δεν ξεκίνησε από την αρχή της σεζόν την ομάδα. Ότι κατάφερε παρά τα προβλήματα, να διεκδικούμε ακόμα και την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Αλλά, από κάποια διαιτητικά λάθη δεν το επέτρεψαν. Η ΑΕΚ όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί στον κ. Κωστένογλου την ομαλή διαδικασία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αναγκαστικά θα πρέπει να μειώσουμε τώρα ακόμα περισσότερο το μπάτζετ του ρόστερ. Νομίζω ότι ήταν σωστό από μένα να μην τον έχω δεσμευμένο, να επιλέξει αυτός την επόμενη ομάδα στην καριέρα του είτε λέγεται ΑΕΚ είτε κάποια άλλη. Όταν καταφέρουμε εμείς να θέσουμε το πλάνο της νέας χρονιάς, τότε θα μιλήσουμε και μαζί του.

Θέλω να ευχαριστήσω το υπαλληλικό προσωπικό, για όσους τρέχουν για τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και το προπονητικό τιμ. Έχουν κάνει ηρωική προσπάθεια. Πολλοί απ' αυτούς αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Χωρίς αυτούς δεν θα λειτουργούσε η ΑΕΚ. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και πρέπει ο κόσμος πιστεύω να το αναγνωρίσει. Όσο θα είμαι πρόεδρος τα έσοδα που θα εισπράττει η ΠΑΕ από τα διαρκείας θα πηγαίνουν στο προσωπικό, ανεξάρτητα αν από την πληρωμή αυτή βλάπτεται και το προσωπικό μου συμφέρον. Ίσως θα έπρεπε να βάλω λεφτά στην Εφορία για να μην έχω πρόβλημα μετά τις 7 Ιουλίου»

Αν όλο αυτό σήμερα είναι... επικήδειος: «Αν μετά τις εκλογές δεν ενδιαφερθεί κάποιος και δεν ενδιαφερθεί ο κόσμος θα έρθει το τέλος. Δεν θα πληρώνεται τίποτα και παίκτες θα καταφύγουν σε προσφυγές. Έχουμε έναν μήνα κρίσιμο που αν δεν τρέξουν αυτές οι υποθέσεις θα υπάρχει πρόβλημα»

Για Νοτιά και Παππά: «Έχει εκπρόσωπο στο Δ.Σ. που τον ενημερώνει. Δεν έχω προσωπική επαφή ούτε με τον κ. Νοτιά ούτε και με τον κ. Παππά. Έχω χρόνο να μιλήσω μαζί τους. Παλαιότερα έχω πάρει κάποιες αρνητικές απαντήσεις. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έπρεπε να έχουν ενημερωθεί, έτσι κι έγινε. Είχα ζητήσει απ' όλους βοήθεια και πάλευα να βρω τρόπο να πάρει παράταση ζωής η ΑΕΚ. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια αλλά τώρα δεν υπάρχουν άλλα»Για Νοτιά: «Έχει εκπρόσωπο στο Δ.Σ. που τον ενημερώνει. Δεν έχω προσωπική επαφή ούτε με τον κ. Νοτιά ούτε και με τον κ. Παππά. Έχω χρόνο να μιλήσω μαζί τους. Παλαιότερα έχω πάρει κάποιες αρνητικές απαντήσεις. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έπρεπε να έχουν ενημερωθεί, έτσι κι έγινε. Είχα ζητήσει απ' όλους βοήθεια και πάλευα να βρω τρόπο να πάρει παράταση ζωής η ΑΕΚ. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια αλλά τώρα δεν υπάρχουν άλλα»

Για την προσπάθεια του Νικολαϊδη: «Δεν νομίζω να παίξει ρόλο το θέμα της αδειοδότησης, η προσπάθειά του. Περιμένουμε μετά τις εκλογές, όπως μου είπε τι μπορεί να γίνει. Έχω κάποιες ελπίδες. Όλοι καταλαβαίνουμε πως κανείς δεν πρόκειται να επενδύσει όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά γενικά στην Ελλάδα όσο υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα στο κράτος».

Για το άρθρο 106 και αν το έχουν μελετήσει: «Δεν το έχουμε δει καν το θέμα».

Για το αν προλαβαίνει η ΑΕΚ μετά τον ορισμό της Κυβέρνησης να μιλήσει για διακανονισμό με την Εφορία:
«Δεν μπαίνει σε διαδικασία διακανονισμού. Με την εφορία θα μιλήσουμε για τα υπόλοιπα 17 εκατ. ευρώ. Άλλο ότι θα μπορούσε θεωρητικά, να γίνει κάποια επίσημη ενέργεια από την Εφορία να κοινοποιήσει κάποιες διαδικασίες. Όσο δεν το κάνει στην ουσία παίρνουμε μία παράταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002