Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαΐου 17, 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΩΣΤΕ

Ένα απολογισμό της χρονιάς που φεύγει έκανε στην ουσία ο Νίκος Κωστένογλου προσπαθώντας να εξηγήσει από τη δική του πλευρά τα όσα έγιναν μέσα στη σεζόν. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής χθες :
Σημαντική η νίκη σίγουρα, αλλά θέλουμε πρώτα την άποψή σας για την αποθέωση του κόσμου προς τον Δέλλα και τον Λυμπερόπουλο...
«Ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο μας, παρότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και τη στεναχώρια που έχει με την ομάδα μας, και στα τρια ματς η παρουσία του είναι καθοριστική. Όσο για τις επευφυμίες στον Νίκο, τον Δέλλα, ακόμα και τον Παντελή φαίνεται ότι αυτή η ομάδα επαινεί αυτούς που προσφέρουν. Πήρα κι ένα προσωπικό ρίσκο με τη συμμετοχή του Δέλλα, για να χαιρετήσει τον κόσμο μας. Ήταν σημαντική η νίκη μας. Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Μας μένει ένα τελευταίο παιχνίδι, ώστε να διεκδικήσουμε το απόλυτο. Είναι δύσκολο για μας, διότι έχουμε λίγες επιλογές και αρκετοί παίκτες είναι μεγάλοι σε ηλικία. Ανεξάρτητα με το τι θα προκύψει θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Κάναμε 3 νίκες στην έδρα μας που είναι πολύ δύσκολο. Διεκδικούμε τρεις θέσεις».
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό και με παίκτες με μικρή ηλικία...
«Καταφέραμε να εντάξουμε παίκτες νεαρούς σε ηλικία. Προωθήκε ο Κλωναρίδης, που ήταν στο ρόστερ, αλλά δεν έπαιρνε ευκαιρίες και τώρα έχει γίνει απαραίτητος. Δόθηκαν ευκαιρίες στον Φούντα και στον Εγγλέζου. Στις σκέψεις μου ήταν να βγει έστω ένας παίκτης. Δεν μπορούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, γι' αυτό και είχαμε ανάγκη και τους μεγάλους σε ηλικία. Εύχομαι να βρεθεί λύση στην ΑΕΚ. Θα έχει τρεις παίκτες έτοιμους. Με τον Παναθηναϊκό θα έχουμε την καλύτερη ενδεκάδα και τις επιλογές μας. Είναι ο Λυμπερόπουλος που δεν μπορεί να βγάλει 90 λεπτά ακόμα. Είναι ο Γεωργέας, ο Καφές, ο Δέλλας δεν μπορεί 90λεπτο. Ας με φωτίσει ο Θεός να πάρω τις σωστές επιλογές».
Είδαμε μία διαφορετική ΑΕΚ από την Κυριακή σήμερα. Τι έπαιξε ρόλο;
«Πρώτο σημαντικό ρόλο είναι πως η ΑΕΚ παίζει εντός έδρας μία διαφορετική εικόνα. Στο Περιστέρι η ΑΕΚ με μεγάλους ηλικία παίκτες, όταν παίζει ώρες δύσκολες, δηλαδή στις 5 το απόγευμα, δεν είναι εύκολο. Εκτός του αγώνα του Ατρομήτου που έπρεπε να ήρθε ισόπαλο το ματς, χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη του. Έπρεπε να πάρουμε κάτι καλύτερο στην Τούμπα. Θεωρώ ότι στο ματς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ δεν ήμασταν καλοί. Στα επόμενα δύο ήμασταν καλύτεροι».
Τώρα φαίνεται ίσως η θετική μεταστροφή στα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος. Γιατί;
«Μία ήττα είχαμε με τον ΠΑΟΚ. Είχαμε δύο ισοπαλίες: με Ξάνθη και Δόξα. Με τον ΟΦΗ δεν την υπολογίζω γιατί μείναμε με 10 παίκτες. Συνολικά η συγκομιδή μας ήταν πάρα πολύ ικανοποιητική εντός έδρας. Αυτή που δεν ήταν ικανοποιητική ήταν η εκτός έδρας εικόνα μας. Είχαμε και προβλήματα. Αλλά πραγματικά είχαμε πρόβλημα εικόνας».
Ποιος είναι ο ρεαλιστικός στόχος της ΑΕΚ; Το Τσάμπιονς Λιγκ ή το καλύτερο εισιτήριο για το Europa;
«Ο ρεαλιστικός στόχος της ΑΕΚ ήταν να μπει στα πλέι οφ. Για μένα ήταν αντικειμενικά πόλύ δύσκολο. Έχουμε παίξει παιχνίδια με στόπερ και ακραία μπακ με παίκτες που ήταν αδύναμους. Στο ρόστερ που πήρα στις 6 Οκτωμβρίου, στο πρώτο ματς τραυματίζεται ο Γκούντγιονσεν, φεύγει ο Κάλα, ο Γκέντσογλου, ο Μπέρνς. Δύο μήνες έχει πρόβλημα ο Δέλλας. Χρόνιο πρόβλημα ο Κοντοές. Ο Λαγός. Δεν είχαμε μυϊκούς τραυματισμούς, παρά μόνο σε ένα διάστημα που παίζαμε Πέμπτη - Κυριακή και αυτοί που είχαν πρόβλημα ήταν ο Δέλλας, ο Λυμπερόπουλος και ο Καφές. Αυτή τη στιγμή ο Μπουγαϊδης έπαιξε 4 ματς σερί και υπερέβαλε εαυτό. Στον Ατρόμητο ήθελα να τον βγάλω από το 60'. Πάντα επιθυμώ η ΑΕΚ να δείχνει την εικόνα του παρελθόντος. Αυτό όμως λειτουργεί συναισθηματικά περισσότερο. Αντικειμενικά ήταν και είναι δύσκολο. Για το ματς της Κυριακής, ο Παναθηναϊκός είναι πληρέστερη ομάδα. Το αν θα βγούμε πρώτοι ή τρίτοι, να πάρουμε τη χειρότερη περίπτωση, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ελπίζω η αποκατάσταση των «μεγάλων» να είναι καλύτερη και ας ελπίσουμε τα πράγματα να πάνε καλύτερα».
Τι άλλαξε και η ΑΕΚ κέρδισε σήμερα τον ΠΑΟΚ;
«Χάσαμε δίκαια αγωνιστικά. Μόνο το ματς του Κυπέλλου ένα πέναλτι έπαιξε ρόλο. Δεν δεχόμουν να χάσουμε πάλι από τον ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ προηγηθεί δύσκολα ανατρέπεις το σκορ. Από το ξενοδοχείο τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα. Ήμασταν καλύτεροι. Ο ΠΑΟΚ είχε δύο ευκαιρίες, οι κάρτες νομίζω ήταν κόκκινες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002