Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαΐου 10, 2012

ΜΑΚΑΡΙ..

Μπροστά στο τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα για να ανοίξει και ουσιαστικά ο φάκελος «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να προκηρύξει διαγωνισμό ενδιαφέροντος για υποψήφιους κατασκευαστές-επενδυτές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Κώστα Παπαδημητρίου και θα του ζητήσει συνάντηση, ακόμα και σήμερα, για το συγκεκριμένο θέμα. Μετά τη χθεσινή ενημέρωση που υπήρξε από τον Γιάννη Βούρο, τόσο στον πρόεδρο της ΑΕΚ, όσο και στον Ηλία Μπόβαλη, αποφασίστηκε η άμεση... κινητοποίηση της ΠΑΕ για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς η προκήρυξη διαγωνισμού είναι το α-ω για να προχωρήσει το γήπεδο.
Η διοίκηση, που γνωρίζει πόσο σημαντικό θέμα είναι το γηπεδικό, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα και θα ζητήσει από την Ερασιτεχνική (που έχει το έννομο δικαίωμα) να εκδώσει ανακοίνωση και να καλέσει επισήμως όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν το έργο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητηθεί αυτή την κίνηση να την κάνει η ίδια η ΠΑΕ, εφόσον επιθυμεί η Ερασιτεχνική, όπως είχε συμβεί και το 2005, όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε πάρει την πρωτοβουλία να κάνει διαγωνισμό εκ μέρους της Ερασιτεχνικής. Και αυτό για να επισπευτούν οι διαδικασίες, την στιγμή που εντός της εβδομάδας θα συγκληθεί Δ.Σ. με θέμα το γήπεδο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η ΑΕΚ θα «πατήσει» πάνω στον νόμο του 2003, που έχει ισχύ για 10 χρόνια (η διορία εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου του επόμενου έτους), με τις τροποποιήσεις όμως που πέρασαν πρόσφατα, ύστερα από τις πρωτοβουλίες που είχε πάρει ο Γιάννης Βούρος.
Τι σημαίνει αυτό. Για να μπορέσει να προκηρυχθεί διαγωνισμός, χρειάζονται συγκεκριμένα στοιχεία για τον κάθε ενδιαφερόμενο, που έχει να κάνει με τα σχέδια και τις προδιαγραφές του γηπέδου. Η ΑΕΚ λοιπόν έχει έτοιμο πλάνο, το οποίο πλέον είναι προσαρμοσμένο στις νέες περιβαντολογικές διατάξεις και με πιο ήπιους εμπορικούς χώρους, συγκριτικά με αυτούς που περιελάμβανε στο σχέδιό του ο Γιάννης Γρανίτσας.
Έτσι λοιπόν η προκήρυξη θα απαιτεί γήπεδο ποδόσφαιρου 32.000 θέσεων, γήπεδο μπάσκετ 7.000 θέσεων και παρκινγκ 1.800 θέσεων. Όπως ξεκαθαρίζεται, το συγκεκριμένο σχέδιο είναι καθ' όλα νόμιμο και δεν κινδυνεύει από τίποτα. Όσον αφορά τώρα τις εμπορικές χρήσεις, που και αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα, τόσο για την ΠΑΕ-Ερασιτεχνική, όσο και για τον κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να κατασκευάσει το γήπεδο, προβλέπονται 15.000 τ.μ. προς αξιοποίηση. Ωστόσο, η ΑΕΚ θέλοντας να δείξει πως δεν είναι διατεθειμένη να φτάσει στα... άκρα και να προλάβει τυχόν αντιδράσεις, έχει μελετήσει συγκεκριμένα σχέδια και πιστεύει πως ακόμα και με 10.000 τ.μ. εμπορικών χρήσεων, μπορεί να έχει μεγάλα οφέλη.
Η μεγάλη μελέτη που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα, δημιουργεί ένα άκρως ρεαλιστικό σχέδιο, φιλικό προς το περιβάλλον και δίνει τεράστια αισιοδοξία σε όλους ότι μπορεί να υλοποιηθεί αυτό το πλάνο και η ΑΕΚ να μπορέσει να ξεκινήσει επιτέλους το έργο για την επιστροφή στο «σπίτι» της. Μάλιστα, το όνειρο αυτό γίνεται ακόμα πιο προσιτό, αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι στιγμής υπάρχουν -έστω και άτυπα- ενδιαφερόμενοι. Όπως σας έχουμε τονίσει, τόσο η κινεζική CSCEC, όσο και αμερικανικό fund, αλλά και «ομάδα» Ελλήνων κατασκευαστών, έχουν πλησιάσει τον Γιάννη Βούρο και απλά περιμένουν το... κάλεσμα της ΑΕΚ ώστε νε επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.
Για το συγκεκριμένο θέμα ενημερώθηκε αναλυτικά χθες ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ηλίας Μπόβαλης, οι οποίοι είδαν από πρώτο χέρι τα έγγραφα που έχουν στείλει οι συγκεκριμένες εταιρίες που γνωστοποιούν τις προθέσεις τους. Όμως για να προχωρήσουν στις προτάσεις τους, περιμένουν την προκήρυξη διαγωνισμού. Η ΑΕΚ λοιπόν βρίσκεται στο τελικό στάδιο και θα πρέπει να... τρέξει άμεσα το θέμα, καθώς σύμφωνα με τους ανθρώπους που έχουν πλήρη εικόνα των δεδομένων, θα πρέπει μέσα στο επόμενο 6μηνο να έχουν κινηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να ξεκινήσει το έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002