Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαΐου 29, 2012

ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ;;

Και όμως ο Βασίλης Ξενιάδης προχωράει. Και προχωράει... δυναμικά, όπως φαίνεται από τις σημερινές -ραγδαίες- εξελίξεις. Όπως σας γράψαμε νωρίτερα, στην ΠΑΕ εισέπρατταν από νωρίς σήμερα ότι υπήρχε κινητικότητα από την πλευρά του επιχειρηματία, προκειμένου να μπουν τα 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ. Και όντως αυτή η κινητικότητα, όχι μόνο υπάρχει, αλλά δείχνει να έχει βάση, αν κρίνουμε από τα λεγόμενα τόσο του Ξενιάδη όσο και του Ανδρέα Δημητρέλου στο aek365!
Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης ο Ανδρέας Δημητρέλος δέχθηκε τηλεφώνημα από τράπεζα του Χονγκ Κονγκ, που του ζήτησε να της αποστείλει στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της ΠΑΕ ΑΕΚ, ώστε να προχωρήσει τις διαδικασίες για το έμβασμα, καθώς μεγάλη επενδυτική εταιρεία που έχει έδρα την Αμερική και υποκατάστημα στην Κίνα ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ! Πίσω από αυτή την εταιρεία φέρεται να βρίσκεται ο Βασίλης Ξενιάδης.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετά το τηλεφώνημα τσέκαρε τα στοιχεία της τράπεζας, διαπίστωσε ότι είναι υπαρκτή (πρόκειται για μεγάλη τράπεζα), τσέκαρε και την ύπαρξη της επενδυτικής εταιρίας και προχώρησε στην αποστολή των στοιχείων που του ζητήθηκαν. Σύμφωνα με την πλευρά του Ξενιάδη, αλλά και την ΑΕΚ η εταιρεία είναι η Fargo Investment and Development.
Όπως ξεκαθαρίζει στο aek365 ο Ανδρέας Δημητρέλος τώρα αυτό που απομένει είναι να φτάσει στα χέρια της ΠΑΕ το έγγραφο από την τράπεζα του Χονγκ Κονγκ που θα αποδείκνυεται η κατάθεσης: "Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για μεγάλη Αμερικανική εταιρεία, η οποία έχει υποκατάστημα στο Πεκίνο και ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΕΚ. Μιλήσαμε μαζί τους σήμερα. Τους στείλαμε όλα τα έγγραφα που επιθυμούσαν και τώρα περιμένουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης, που αν το λάβουμε, όλα θα είναι καλά, με την εταιρεία να παίρνει μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΕΚ".
Από την πλευρά του ο Βασίλης Ξενιάδης, εμφανίζεται περισσότερο αισιόδοξος στο aek365: "Κάναμε την κίνησή μας. Αποδείξαμε ότι... υπάρχουμε και πως δεν αξίζουμε τόση λάσπη. Ήρθε η στιγμή να γίνουν πράξεις όσα χρειάζονται για να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Δώσαμε εντολή σε μεγάλη τράπεζα του Χονγκ Κονγκ και έστειλε απόδειξη των κεφαλαίων μας. Θα μπουν αρχικά περίπου 5 εκατ. ευρώ και μέσα στον Ιούνιο θα πάρουμε, σταδιακά, μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΑΕΚ, βάζοντας άλλα 15 εκατ. ευρώ. Δηλαδή 20 εκατ. ευρώ. Τα 18 εκατ. ευρώ αφορούν τον ισολογισμό της ΠΑΕ και άλλα 2 εκατ. ευρώ, τα βάζουμε για να παρουσιάζει κέρδος η εταιρεία εφόσον προκύψουν κι άλλα ζητήματα".
Ο Ανδρέας Δημητρέλος βέβαια συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους, ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες και περιμένοντας: "Σε εμάς ακόμα το εξτρέ δεν έχει φτάσει. Θέλω να πιστεύω πως μέχρι αύριο το πρωί θα το έχουμε στα χέρια μας, αφού υπάρχει και η διαφορά ώρας. Από τη στιγμή που έρθει το έγγραφο στα χέρια μας μετά θα είναι θέμα χρόνου να μπουν τα πρώτα λεφτά στον λογαριασμό μας. Όντως γίνεται λόγος για 20 εκατ. ευρώ, αλλά πρέπει να τα δούμε. Τα χρέη μας βέβαια συνολικά είναι 35 εκατ. ευρώ, αλλά συζητάμε τώρα για το ποσοστό μετοχών που θα αποκτήσει η εταιρεία ανάλογα με τα χρήματα που θα βάλει, σταδιακά, στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Μας το ζήτησαν, τους εξηγούμε και περιμένουμε απάντησή τους αν το δέχονται. Το θέμα φαίνεται να προχωράει, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και έτσι πρέπει να γίνει, μέχρι να μπούμε στην τελική ευθεία".
Κοντολογίς, ο Βασίλης Ξενιάδης εμφάνισε μία επενδυτική εταιρεία που έχει έδρα την Αμερική, όμως ο ίδιος υποστηρίζει ότι συνεργάζεται με το μεγάλο υποκατάστημά της στην Κίνα. Ο Ανδρέας Δημητρέλος τσέκαρε σήμερα το πρωί την ύπαρξη τόσο της τράπεζας που αναμένεται να σταλεί το έμβασμα όσο και της εταιρείας. Έως αύριο το πρωί περιμένει να φτάσει στην ΑΕΚ το εξτρέ που να αποδεικνύει ότι μπαίνει αυτή η εταιρεία στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Πρέπει να έρθει, ώστε το μεσημέρι η ΑΕΚ να το δείξει στην ΕΠΟ διαβεβαιώνοντάς την ότι μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα μπουν τα λεφτά και θα πληρωθούν τα πρώτα ληξιπρόθεσμα έξοδα που αφορούν την αδειοδότηση!
Εννοείται πως όλοι κρατάμε χαμηλούς τόνους, καταγράφουμε τα γεγονότα και αναμένουμε τις τελικές εξελίξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002