Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Μαΐου 23, 2012

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

Είναι δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή το κυρίαρχο και πιο φλέγον θέμα που απασχολεί την ΑΕΚ είναι η εξασφάλιση της αδειοδότησης και κατ' επέκταση η οικονομική της επιβίωση. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση η Ένωση είναι υποχρεωμένη να κάνει προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ακόμη και αν είναι αναγκασμένη να κινηθεί μέσα σε ένα εντελώς θολό τοπίο, τη στιγμή που δε γνωρίζει τι της... ξημερώνει αύριο. Έτσι, το συγκεκριμένο κομμάτι συζητήθηκε εκτενώς στην συνάντηση που είχε ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον Ανδρέα Δημητρέλο.
Η πρόταση του πρώην προέδρου, σαν απλή σύμβουλη όμως και χωρίς ο Ντέμης να θέλει να αποκτήσει εξωθεσμικό ρόλο ή να επιβάλει την άποψη του, προς τον νυν ήταν να αναλάβει το «χτίσιμο» της ομάδας της επόμενης σεζόν μια... αγωνιστική επιτροπή, αποτελούμενη από τους Νίκο Λυμπερόπουλο, Τραϊανό Δέλλα, Νίκο Κωστένογλου και Βάϊο Καραγιάννη. Τον τελευταίο ο Ντέμης τον εμπιστεύεται και θεωρεί ότι έχουν κοινή ποδοσφαιρική φιλοσοφία, κάτι που είχε διαπιστώσει από το διάστημα που συνεργάστηκαν μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Ντέμης ουσιαστικά προτείνει μια τριμελής επιτροπή που σε συνεργασία με τον Κωστένογλου, που βολεύει να παραμείνει προπονητής για οικονομικούς λόγους, θα καθορίσει το ρόστερ της περιόδου 2011-2012 με δεδομένες τις τρομερές δυσκολίες.
Ο Νικολαϊδης έχει κάνει συζητήσεις και με τους τέσσερις παλαίμαχους της ομάδας και τους έχει αποκαλύψει το σχέδιο του. Οι Δέλλας, «Λύμπε» και Καραγιάννης πιστεύεται πως θα δεχθούν (τη στιγμή που η ΑΕΚ είναι σε ένα εντελώς μεταβατικό στάδιο και κανείς δεν γνωρίζει πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση) να εργαστούν πάνω σε αυτό το πρότζεκτ αφιλοκερδώς και χωρίς κάποια συγκεκριμένη εταιρική σχέση με την ΑΕΚ. Αυτή θα επανακαθοριστεί στο μέλλον και σε περίπτωση που καταφέρει η ομάδα μακροπρόθεσμα να σταθεί και πάλι στα πόδια της οικονομικά.  Ουσιαστικά η ΑΕΚ, αν γίνει δεκτή η εισήγηση του Ντέμη, θα ζητήσει από τους τρεις που έχουν προσφέρει πάρα πολλά και φυσικά τους έχει προσφέρει και η ομάδα πολλά να σταθούν κοντά της και να βοηθήσουν αυτό το πολύ δύσκολο διάστημα που κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει. Η υποχρέωση τους θα ολοκληρωθεί μόλις ολοκληρωθεί η δημιουργία της ομάδας για την νέα σαιζόν. Για το μέλλον οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λυμπερόπουλος θα ήταν θετικός στην προοπτική να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Όσον αφορά τον Δέλλα, είχε δηλώσει στο «αντίο» του ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με το κομμάτι της προπονητικής και ότι θέλει να σπουδάσει το αντικείμενο. Είναι βέβαιο πως θα πάρει τα απαραίτητα πτυχία ανεξάρτητα από την ΑΕΚ και μετά αργά ή γρήγορα αν έχουν πάει καλά θα αξιοποιηθεί από την ομάδα της καρδιάς του. Ο Βάιος Καραγιάννης είναι άγνωστο σε τι ρόλο θα μπορούσε να βοηθήσει. Ο Νίκος Κωστένογλου προτείνεται ως προπονητής λόγω του ευνοϊκού για την κατάσταση της εταιρίας κόστους και του γεγονότος πως πιστεύεται πως θα συνεργαστεί άψογα με τους τρεις (Λύμπε, Δέλλας, Καραγιάννης) και θα τα βρουν για το χτίσιμο της νέας ομάδας.
Όλα αυτά βέβαια, είναι η πρόταση που έκανε ο Νικολαΐδης στην διοίκηση, η οποία θα είναι αυτή που θα πάρει και την οριστική απόφαση. Όπως είναι και θεσμικά σωστό. Σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή, αναμένεται να αξιοποιηθούν και οι εισηγήσεις του Άρναρ Γκρέταρσον που λογικά θα υπάρχουν αφού ο Ισλανδός έχει κάνει δεκάδες πολυέξοδα ταξίδια στο εξωτερικό από τον Μάιο του 2010 και πρέπει να έχει, αν μη τι άλλο, λίστα με παίκτες από πολλά πρωταθλήματα και στα οικονομικά μέτρα της ΑΕΚ. Άλλωστε, ο Ντέμης θεωρεί ότι στην παρούσα φάση και κάτω από τις συνθήκες που θα πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα, το περιβάλλον δεν ευνοεί άμεσες και ριζοσπαστικές αποφάσεις, κάτι που ισχύει και για το θέμα του προπονητή. Βέβαια, το συμβόλαιο του Γκρέταρσον ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έχει σχηματίσει κάποια οριστική άποψη για τον Ισλανδό, ωστόσο του έχει φανεί πολύ... ακριβός σε σχέση με την προσφορά και την χρησιμότητα του στην ομάδα, αφού, μαζί με τα διάφορα πριμ που προβλέπει το συμβόλαιό του, φέτος κόστισε περίπου 18.000 ευρώ το μήνα. Αν αναλάμβανε ο ίδιος ο Γκρέταρσον θα αποτελούσε σίγουρα παρελθόν, τώρα το θέμα θα το χειριστεί ο Δημητρέλος.
Όσον αφορά το μπάτζετ της ομάδας, αυτό δεν θα ξεπερνά τα 5-6 εκατ. ευρώ. Βέβαια, για να προχωρήσει η διοίκηση σε τελικές κινήσεις, όσον αφορά τη διαχείριση του ρόστερ, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα της αδειοδότησης, ώστε να γνωρίζει αν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων.
Αυτή είναι λοιπόν η πρόταση του Ντέμη με δεδομένο πως δεν κατάφερε να μαζέψει το χρήματα και να ενεργοποιήσει τους χρηματοδότες ώστε από αύριο να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ ΑΕΚ όμως ξεκαθάρισε πως είναι στο χέρι της διοίκησης και των μετόχων, εφόσον έστω και αργά ενεργοποιηθούν, το να πάρουν τις αποφάσεις και φυσικά ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει ότι αποφαση παρθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002