Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2012

ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΚ365..

Ταχύρρυθμη εκπαίδευση...
Του Ηλία Τομαρά, αρχισυντάκτη του aek365
Ακόμα ένα σκληρό μάθημα, ένα άδικο αποτέλεσμα και μια εμφάνιση που σου αφήνει τη γεύση πως έλειπε μόνο κάτι για να έρθει η επιτυχία. Ο χρόνος όμως περνάει και η ΑΕΚ πρέπει να μάθει από τα λάθη της, να βρει αυτό το κάτι και να πάρει νίκες. Νίκες τις οποίες είναι ξεκάθαρο, από το σημερινό ματς, ότι μπορεί να τις πετύχει. Αρκεί να διδαχθεί γρήγορα και να δει τι έφταιξε που δεν πήρε τίποτα απέναντι σε Αστέρα, Ξάνθη και κατάφερε να μην κερδίσει τον ανύπαρκτο Άρη που ήλπιζε μόνο σε ένα δώρο από την ΑΕΚ.
Η ομάδα βγάζει όμορφα πράγματα στο γήπεδο αλλά δεν μπορεί να κρύψει ούτε την απειρία της, ούτε την έλλειψη ποιότητας σε κάποιους τομείς. Όταν σκοράρεις και αποδεδειγμένα δεν είσαι η πιο αποτελεσματική ομάδα στον κόσμο πρέπει απλά να διαχειριστείς σωστά το ματς και να μην δώσεις χώρο σε έναν αντίπαλο που έτσι κι αλλιώς αδυνατεί να απειλήσει. Είναι απλό για μια έμπειρη ομάδα αλλά όχι για την ΑΕΚ που πρέπει να μάθει πολλά σε σύντομο διάστημα για να αποφέρουν, επιτέλους, οι κόποι της καρπούς και να χαμογελάσει αυτός ο κόσμος που είναι εκεί παρότι του έχουν στερήσει το όραμα.
Όσο για το θέμα των νέων επενδυτών επειδή οι άνθρωποι φαίνονται σοβαροί ελπίζω μόνο να βρουν στην ΠΑΕ μια κατάσταση αναστρέψιμη έστω και σε βάθος χρόνου. Να έχουν αφήσει οι προηγούμενες διοικήσεις έστω θεμέλια πάνω στα οποία θα χτιστεί η νέα ομάδα.
 
 
Γουστάρεις αυτή την ΑΕΚ, ακόμα και όταν δεν κερδίζει...
Του Θοδωρή Καρβουνιάρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
Ξεκινάμε κοιτώντας... μπροστά μας: Ναι, είναι θέμα το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει μόλις έναν βαθμό σε τρία ματς, ενώ θα μπορούσε να είχε άνετα από 5 έως 7. Ναι, είναι θέμα ότι η ΑΕΚ δεν κέρδισε απόψε, ενώ θα μπορούσε... περίπατο να βάλει 3 γκολ και τελικά έμεινε στο 1-1, απέναντι σε έναν τραγικό Άρη. Ναι, είναι θέμα που δεν πήρε η ΑΕΚ αυτό το ματς στην έδρα της. Αλλά ως εδώ... Φινάλε!
Πάμε τώρα στα... δύσκολα. Κοιτώντας λίγο μακριά. Λίγο, όχι πολύ, γιατί σε αυτή την ΑΕΚ δεν μπορείς να βλέπεις πολύ μακριά, όσο τα πράγματα στα διοικητικά παραμένουν ρευστά. Αν δεν κοιτούσαμε το αποτέλεσμα ή αν το ματς τελείωσε 1-0, είμαι σίγουρος τι θα έγραφαν και τι θα έλεγαν όλοι: Για μία ΑΕΚ που άρεσε τρελά, που έπαιξε για 70 λεπτά σούπερ μπάλα, που έκανε φάσεις, δεν απειλήθηκε καθόλου και τελικά κέρδισε... μόνο 1-0! Ε, λοιπόν ακόμα και στο 1-1 προσωπικά αυτά θα γράψω. Γιατί αυτή η ΑΕΚ απόψε μου άρεσε τρελά! Δεν υπερβάλω, δεν... πετάω στα σύννεφα, ξέρω τι γίνεται και «συγγνώμη» προς όλους αυτούς που βλέπουν τον πίνακα του σκορ και... ξεχνούν ό,τι είδαν, μένοντας κολλημένοι στο 1-1. Προσωπικά είδα και μπάλα. Και καλή μπάλα, που μου δίνει ελπίδα.
Είδα αυτοματισμούς, είδα τρεξίματα, είδα πίεση, είδα σωστή κυκλοφορία, είδα να παίζει η ομάδα ποδόσφαιρο από τα πλάγια. Είδα να μην κινδυνεύει καθόλου. Να αποκτά ρυθμό, κόντρα στα συνεχή σφυρίγματα του διαιτητή, να δημιουργεί και να χάνει πολλές φάσεις. Κοντολογίς, είδα μία ΑΕΚ που είχα καιρό να δω, ακόμα και όταν είχε στην ενδεκάδα της παίκτες πιο έμπειρους. Εννοείται πέρυσι, τέτοια μπάλα δεν είδαμε ποτέ! Το παιχνίδι ξεκινούσε από πίσω, πήγαινε στα πλάγια, η μπάλα περνούσε από τα χαφ (ματσάρα έκαναν οι Κορδέρο και Ρίκκα), υπήρξε κίνηση στο χώρο. Ομαδική δουλειά, που για μένα δείχνει πως στα Σπάτα κάνουν πρόοδο. Δεν είδα καλά τελειώματα από τον Κατσικοκέρη, δεν είδα τον Φουρτάδο να μπαίνει στο 80' και να δείχνει πάθος, δεν είδα τον Κατίδη που περίμενα να δω "μπλοκαρισμένος" καθώς ήταν από το άγχος.
Δεν... χαμηλώνω κανένα πήχη που φεύγω από το γήπεδο «χορτασμένος» από μπάλα - απογοητευμένος φυσικά από το σκορ. Βλέποντας όμως βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, είμαι πεπεισμένος πως ΑΝ η ομάδα συνεχίσει αυτή τη δουλειά και οι «μπέμπηδες» δουν το δάσος και όχι το δέντρο, οι νίκες θα έρθουν και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι θα έρθουν και σερί νίκες.
Εκτός της βελτίωσης της ΑΕΚ, δεν βλέπω και τις άλλες ομάδες να είναι καλύτερες. Μην τρελαθούμε. Τρία δοκάρια ο Αστέρας δεν είχε μέσα στο ΟΑΚΑ, όπως είχε στη Τούμπα που έχασε, ενώ εδώ κέρδισε έχοντας 2 ευκαιρίες! Παίζει ρόλο και η τύχη σε αυτή τη ρημάδα τη ζωή. Προχωράμε κύριοι. Είπαμε θα είναι δύσκολα, δεν αλλάζει αυτό. Αλλά για... υποβιβασμούς και τέτοια χαριτωμένα στα... καφενεία. Και η ΑΕΚ, δόξα τω Θεό, μόνο αγωνιστικό καφενείο δεν είναι, όπως τη φάνταζαν πολλοί. Θα έρθουν οι νίκες... Με κόσμο τόσο δυνατό και υπομονετικό στο γήπεδο, με τέτοια μπάλα και συνεχή βελτίωση. Το έγκλημα θα είναι να σταματήσει αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησαν αυτά τα παιδιά, επηρεασμένα από την απογοήτευση. Καλύτερα να χάνεις αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος κι όχι να χάνεις από μόνος σου...
ΥΓ.: Σούπερ κόσμος ξανά. Κάθε φορά θα είναι και περισσότεροι...
 
 
Η ΑΕΚ αποκτά... σοβαρό πρόβλημα
Του Τάσου Καπετανάκου, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
Με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν καλύτερη, αλλά δεν κέρδισε. Ο αντίπαλος όμως ήταν μια καλή ομάδα, που εκμεταλλεύτηκε την στιγμή αδράνειας της ΑΕΚ και έβαλε το γκολ. Με την Ξάνθη η ΑΕΚ στάθηκε καλά, αδικήθηκε με την αποβολή και θα μπορούσε να φύγει με βαθμό αν δεν έκανε ένα ατομικό λάθος που εκμεταλλεύτηκε η αντίπαλη ομάδα. Πάντως και εδώ ο αντίπαλος της ΑΕΚ ήταν μια καλά στημένη ομάδα.
Απόψε η ΑΕΚ έπαιζε εντός. Με όλα υπέρ της. Τον κόσμο, το κλίμα και τον... αντίπαλο, ο οποίος επιμένω είναι η χειρότερη ομάδα στην κατηγορία μέχρι στιγμής (μαζί με την Κέρκυρα). Και απόψε η ΑΕΚ δεν κέρδισε. Θα μπορούσε να έχει κερδίσει το ματς, άνετα έχοντας καθαρίσει από... νωρίς. Δεν το έκανε και στο τέλος έφυγε με ένα βαθμό και το κεφάλι κάτω.
Η από απόψε θεωρώ ότι αποκτά ένα σοβαρό πρόβλημα. Και αυτό είναι ψυχολογικό. Κανείς δεν περίμενε να έχει ένα βαθμό, μετά από τρεις αγωνιστικές και με δεδομένο ότι ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς σε Γεντί Κουλέ και Νέα Σμύρνη. Και το ψυχολογικό δεν μπορεί να το λύσει ούτε ο Βλάχος, ούτε η διοίκηση, ούτε ο κόσμος. Αλλά μόνοι τους οι παίκτες... Απόψε έχυσαν την καρδάρα μόνοι τους. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις αυτόν τον Άρη, που δεν έκανε φάση τότε δεν ξέρω ποίον θα μπορέσει να κερδίσει αυτή η ΑΕΚ. Είτε από τύχη, είτε από λάθη, είτε από αδικίες, είτε από το κακό της το κεφάλι, η ΑΕΚ μετρά έναν βαθμό (και ένα γκολ!) στο πρωτάθλημα μαζί με Βέροια, Λεβαδειακό και Κέρκυρα. Τα ονόματα των υπολοίπων τριών ομάδων καταδεικνύουν το μέγεθος του «προβλήματος». Το μόνο θετικό είναι ότι εκτός ΟΣΦΠ, όλες οι άλλες ομάδες παίζουν μεταξύ τους ντέρμπι. Τα οποία πρέπει να κερδίζεις για να επιζήσεις..
Y.Γ.: Ο Κατίδης δεν είναι εξτρέμ, ο Γκερέιρο πρέπει να παίζει στην θέση του μέχρι το 81';
Πρέπει να σπάσει τη γκίνια...
Του Μάριου Τριβιζά, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365

Συμφωνώ με την επισήμανση του Βαγγέλη Βλάχου προς τους παίκτες του πριν από το αποψινό παιχνίδι, ότι δεν επρόκειτο για τελικό. Όχι μόνο επειδή -σε όποια κατάσταση και αν είναι η ΑΕΚ- δεν μπορεί να έχει τέτοια μορφή ένα ματς με τον Άρη. Στην τρίτη αγωνιστική δεν υπάρχουν παιχνίδια δίχως αύριο και σε αυτή τη λογική, μπορώ να πω ότι έφυγα από το γήπεδο χορτασμένος. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και από το ποια θα είναι η συνέχεια αυτής της ΑΕΚ, είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τέτοια μπάλα στο ΟΑΚΑ. Και θα ήταν τεράστια αδικία να επισκιάσει αυτή την φανταστική εμφάνιση των μωρών του Βλάχου η... ρέντα του αντιπάλου που για ακόμη μια φορά, με μια και μοναδική ευκαιρία, πέτυχε γκολ. Η ΑΕΚ έπαιξε σε αυτό το ματς σύγχρονο, ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Με τριγωνάκια, με τα μπακ να δουλεύουν σαν... έμβολα, με τα χαφ να παίζουν με μυαλό και να μοιράζουν το παιχνίδι σχεδόν άριστα. Όποια και αν είναι η εξέλιξη αυτής της ΑΕΚ, είναι ένα μικρό θαύμα του Βλάχου αυτό που είδαμε απέναντι στον Άρη. Ήταν μια εμφάνιση που θα πρέπει να μας κάνει να νιώθουμε σίγουροι για τη δουλειά που γίνεται στα Σπάτα. Ωστόσο, υπάρχει μια παράμετρος της υπόθεσης που δεν μου επιτρέπει να κοιμάμαι ήσυχος για το αύριο. Πρέπει οπωσδήποτε η ΑΕΚ να σπάσει τη γκίνια το συντομότερο δυνατό. Τα κλισέ είναι γνωστά: «Η τύχη βοηθάει τους ικανούς», «την τύχη μας τη φτιάχνουμε μόνοι μας» κ.τ.λ. Όμως, είναι γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες που «τις πάει» και ομάδες που «δεν τις πάει». Και έχω δει ομάδες να πετάνε τη δουλειά τους στα σκουπίδια και στο τέλος να ακυρώνεται η προσπάθειά τους, επειδή δεν κατάφεραν να σηκώσουν κεφάλι και να σπάσουν τη γκίνια. Γιατί όσο συνεχίζεται, γίνεται σαράκι και σε τρώει από μέσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002