Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 23, 2012

ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΗΝ ΑΕΚ !!

Την διαδικασία μέσω της οποίας θα περάσει στα χέρια των Δημήτρη Βιντιάδη και Κιθ Χάρις η ΠΑΕ ΑΕΚ, αν οι υποψήφιοι επενδυτές αποφασίσουν -όπως διαφαίνεται- να προχωρήσουν το deal, συμφώνησαν ο Νίκος Νοτιάς με τον Έλληνα εφοπλιστή, στην συνάντηση που είχαν την περασμένη Παρασκευή. Ο Βιντιάδης δεσμεύτηκε στον Νεοϋορκέζο επιχειρηματία για την καταβολή του συνόλου των χρημάτων που απαιτούνται για να καλύψει η ΑΕΚ τις τρέχουσες υποχρεώσεις της μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και ο Νοτιάς από την πλευρά του συμφώνησε να επιτρέψει στον Έλληνα εφοπλιστή να γίνει αφεντικό στην ΠΑΕ από την πρώτη μέρα.
Τα πάντα, όσον αφορά την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ ΑΕΚ, θα γίνουν βάσει του χρονοδιαγράμματος ταμειακής ροής που παρέδωσε στους υποψήφιους επενδυτές ο Ανδρέας Δημητρέλος. Όπως είχε αποκαλύψει στις 11 Σεπτεμβρίου το aek365, τα τελευταία πρόσθετα στοιχεία που είχαν ζητήσει οι Βιντιάδης-Χάρις ήταν ένα πλάνο με όλες τις υποχρεώσεις της Ένωσης, τους διακανονισμούς και τα έσοδα, στο οποίο θα αναφερόταν αναλυτικά πόσα χρήματα θα πρέπει να μπαίνουν στα ταμεία της ΠΑΕ ανά μήνα, προκειμένου να είναι εντάξει η εταιρεία στις υποχρεώσεις της έως το τέλος της σεζόν.
Αυτό που συμφώνησαν, λοιπόν, Νοτιάς και Βιντιάδης είναι ότι οι υποψήφιοι επενδυτές θα βάλουν άμεσα στην ΠΑΕ ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις και θα αποκτήσουν ανάλογο ποσοστό μετοχών, με τιμή αγοράς της μετοχής στο 1 ευρώ, όπως ορίστηκε και στην τελευταία ΑΜΚ. Μέσω αυτής της διαδικασίας η πλευρά των Χάρις-Βιντιάδη θα αποκτήσει περίπου το 27% των μετοχών της ΑΕΚ. Στη συνέχεια, θα σχηματίσει δική της διοίκηση και θα ακολουθήσει το πλάνο αποπληρωμής των υποχρεώσεων που έχει κάνει η νυν διοίκηση, βάσει του οποίου μέχρι τον Ιούνιο του 2013 το νέο επενδυτικό σχήμα θα αναλάβει να βάλει στην ΠΑΕ συνολικά περίπου 13 εκατ. ευρώ, τα οποία θα της εξασφαλίσουν ισχυρή πλειοψηφία.
Για να σχηματίσουν όμως διοίκηση στην ΠΑΕ οι Χάρις-Βιντιάδης με το... «καλημέρα» (από τη στιγμή που δεν θα έχουν την πλειοψηφία, ο Νίκος Νοτιάς θα υπογράψει ένα μνημόνιο στο οποίο θα τους παραχωρεί εν λευκώ το μάνατζμεντ της ΠΑΕ. Με μοναδικό περιορισμό να μην έχουν το δικαίωμα να προκηρύξουν αύξηση ΜΚ με τιμή μετοχής μικρότερη του 1 ευρώ και γενικότερα να εξασφαλίζεται ότι ο μόνος τρόπος για να περάσει στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΑΕΚ, θα είναι να καλύψουν το σύνολο των χρημάτων που απαιτούνται για να αποπληρωθούν οι υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί από προηγούμενες χρήσεις στον προϋπολογισμό της φετινής σεζόν.
Η συγκεκριμένη διαδικασία θα καταγραφεί στο μνημόνιο συνεργασίας που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές, μετά τις τελικές επαφές που αναμένεται να γίνουν στο Λονδίνο, ενώ είναι πολύ πιθανό ο Δημήτρης Βιντιάδης να επιδιώξει να κάνει ανάλογη συμφωνία και με τους Supporters στη συνάντηση που θα έχει μαζί τους αύριο. Άλλωστε, οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν θετική διάθεση απέναντι στους «υποστηρικτές» και φαίνεται να είναι ανοιχτοί (και) στο ενδεχόμενο συνεργ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002